-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samanbacsii
őstag
Távirányító téma... Nálam mikor egy-két gomb elkezdett nem érintkezni szétszedtem és azt tapasztaltam, hogy nyákon van vmi szilikonhoz hasonló folyadék... Nem tudom mi mert kívülről soha nem folyt bele semmi! Van úgy, hogy nem használom néhány napig akkor sokáig kell nyomkorászni mire életre kel (elemek jók). Azt vettem észre ha ráteszem a radiátorra és az átmelegíti utána tökéletesen működik...
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok van egy Panasonic tx-p42gt60e tvm. Hogyan tudok mobil tartalmat megjeleniteni direkt wifi vagy Bluetooth kapcsolattal. Huawei p30 pro.
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok! A p42gt60e évek óta gyári beállításokkal megy. Van ennek a panelnek kipróbált, egyedi beállítása? HD sat. adásokhoz...
-
Samanbacsii
őstag
válasz Kernel #71645 üzenetére
Köszi, elolvastam a cáfolatod, remélem nem lesz problémám belőle a jövőben...
Természetesen elírtam az Hz-t, de ha ezen a "viccemen" túlbillenünk mi lehet ez a villogás, vibrálás amit látok? Csak világos képernyőn látni, pl. ha tv menü nagyrésze fehér vagy szürke. Adás alatt nem veszem észre." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
válasz zetecR #71642 üzenetére
Na, akkor erre figyelünk.
Lehet a noti nem volt hálózatba dugva ezért élték túl? ...
Más:
Észleltétek már azt, hogy vibrál a képernyő? Mintha 50Mhz-lenne. Bekapcsoláskor fehér képernynél vettem észre... 42GT60.[ Szerkesztve ]
-
Samanbacsii
őstag
Én mikor összedugtam az Inspiron N5110-t kappantyúból megjelent a full hd-s kép, majd átállította a noti felbontására ami olyan lett mintha 8bites szímélység lett volna. Ha kikapcsoltam a noteszt mint megjelenítőt akkor azonnal fullhd lett a tv-n... Pontosabban a legalsó és oldalsó ikonok félig látszottak csak de ez most annyira nem érdekelt mivel az Avatart akartam 3D-ben megnézni mivel pendriveról nem látta egyáltalán...
Azt hittem ez a bekapcsolva ne dugdossunk szabály az usb korszakkal elévült. De jobb félni mint megijedni.
Ja, kábel jó? Én 100mb/sec, 3D ready stb.-t vettem azzal megy.[ Szerkesztve ]
-
Samanbacsii
őstag
Pana p42gt60e dvbs/s2 tunerjéről hol lehet bővebbet megtudni? CAM modullal minden csat. bejön (DIGI sat.), de a magyar csatornák amiket kijelöl magától egyik sem. Megnéztem még hol jön a boxon (mhz, horiz. vert., stb.) és ha kézzel beállítottam akkor fogta. Sajnos nem tudom mindenhol kézzel hozzáadni a hiányzókat mivel néhány köztes tartományt nem fog a tuner! Ennek az a következménye, hogy a íóőűú karakterek nem jelennek meg.
Persze a Digi rögtön azt mondta, hogy a készülék nem rendelkezik ezzel a karakterkészlettel és hogy rossz régióból veszi az adást nem pedig magyarul... Na, ezt nem is értettem... Tapasztalt már vki ilyet?[ Szerkesztve ]
-
Samanbacsii
őstag
Ha jól emlékszem akkor az ország kódnál az egyebet adtam meg mert mintha a Viasatok és hbo nem jelentek volna meg a magyaron. Az a baj, hogy ehhez lehet gyári beállítások kellenek és akkor kezdhetem előröl... Persze lehet belevágok. Akkor magyar legyen az országkód?
[ Szerkesztve ]
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Néhány észrevétel DIGI Satellit CAM modul beüzemeléséhez:
Nálam csatorna kereséskor kissé lassan kommunikált a modul a digi "központtal" ez okozta a tegnapi hajtépésem...
Konkrétan: a csatorna keresések közt ha már 5-10 csatornát beállítottam és az oldal léptetővel folytattam akkor digi kártya "elvesztette a fonalat" és minden csatornát kódolatlannak írt még az előző működóeket is! Erre akkor jöttem rá mikor másnapi bekapcsolás után a főmenüben a kódolatlannak mondott csatornák sorba bejöttek. Gondoljátok el minimum van minden adóból legalább négy, van amiből hat is, közben véletlenszerűen feladja a digi kártya. Te csak annyit látsz, hogy minden kódolatlan és nem tudod miért mikor az előbb megjelent. Klassz volt...
Más:
Némely adó nem magyar hanggal jön be, de mindegyiknél beállítható a magyar, csak ha ellépek róla azonnal visszaáll az eredetire. Hogyan tudom rögzíteni a hangot?
Az info sávban néhány karakter rosszul jelenik meg. Ezt lehet orvosolni?
A kedvencek kijelölésénél - hiába van a csatornalistában csak látható csatornák bepipálva - az összes csatorna látható, így viszont minimum fel kell írni a a kijelöltek számát, be tudjam rendezni őket. Van ennek egyszerűbb módja?
Egyébként a tv csodálatos az összes LCD fun haveromat elhívtam alázni...[ Szerkesztve ]
-
Samanbacsii
őstag
Az alkoholosnál ügyeljünk mert a zongoralakk tipusú feluleteket mattíthatja, ill. a "ragacsoldó" oldószert tartamaz. Pl. plexi típusú felületeken nem alkalmazható mert mattít.
Más:
Létezhet, hogy a Pana sat. tunerje mo. beállításnál nem bizonyos tartományokat nem lát? Most ezzel szippantok.
digi 11766-12723Mhz között van, de 12000 alatt nem lát semmit. Szóval, hogy lehetne más tartományt megadni? Esetleg más ország megjelölésével? Can modul...[ Szerkesztve ]
-
Samanbacsii
őstag
válasz Hardver Arc #71208 üzenetére
Hideg zsíroldó. Konyhai, bármilyen. Fülpiszkálóval nem látható részen próba, esetleg ha festett vagy gagyi (már elnézést ) nehogy leszedje. Elvileg műanyagon, fémen nem okoz problémát mivel nem old. Ha minden ok, mikroszálas kendő javallt ha nincs puha kendő, papír. Tisztítószert mindig a rongyra kell fújni és törölni a felületet!
-
Samanbacsii
őstag
válasz Hardver Arc #71204 üzenetére
Műanyag vagy fém a keret?
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Sajnos a hangolás DIGI SAT Cam modul nem lett tökéletes mert a digi frekvenciáin nem hoz be az automatikus hangolás semmit... Ha kézi keresésssel behozza csatornákat de azt írja már megtalálható a behozott csatornák közt... csak ott pl. más Mhz szerepel nem a DIGIén. Találkozott vki mér ezzel a problémával?" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
válasz DM-Fan #71184 üzenetére
Hát igen, most fejeztem be a műveletet, lejött kb. 680 adó és 50 rádió, a tv menüje szinte ugyanolyan részletes mint a beltérié, több kedvenc listát is lehet csinálni.
Holnap ha bent a kártya már csak finomítok a menün... Hát majdnem beszivatott a hangoló ember. Azóta felhívott még egyszer, hogy ha nem gond próbáljam meg letölteni az adókat addig is. Érdeklődtem részletek felől és azt mondta, hogy még nem csinált ilyet Panasonicon satelittel és folgalma sincs milyen menüje van, mennyi idő stb... Hát innen fújt a szél...
Na, ezen túl vagyok, bejött egy 720p-s zenei adó és már annak állat képe volt... Azért nagy élmény tud lenni. Így elsőre mindenképpen.
Ha ezen túl vagyok jön a pendriveról filmnézés témakör!" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
közben meg lett...
-
Samanbacsii
őstag
ok, köszi!
Más: Ha simán becsavarom parabola koaxját a satellit aljzaba, hangoláskor kellene találnia vmit? Csak a dvb-c ajánlja fel keresésre de ott nem talál semmit. Dvb-s-t nem engedi. Lehet csak akkor talál ha CI+ slotba betesszük a kártyát?" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
Mindenkinek a gyors válaszokat.
Satelitem van.
200Ft a Diginél. "Éreztem én a featúrát" nem is lesz beltéri!!!
Más: Szemüvegen van egy piros + kék cetli. Ez vmi kalibráláshoz kell? ... vagy ennél fogva kell letépni a fóliát a "lencséről"? Elnézést de még nem volt ilyen a kezemben nem szeretném tönkre tenni... A leírásban meg semmi nincs erről...[ Szerkesztve ]
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Megvettem első "lapos" Tvmet 42gt60.
Holnap jön Digitől a beállító, és mindenáron le akar beszélni CI+ cardról. Nekem tetszik a megoldás és az előnye.
Valóban bonyolultabb a használata mint a beltérinek? Nekem vmi olyasmit mondott, vagy 500 adó lejön és válogathatom ki a Digi adókat. Gondolom csak van "Kedvencek" menü, nem?
Szóval mi a véleményetek? A beltérit ismerem, ahhoz képest...
Más: Milyenre formázzam a 3,0 használt usb-t? Úgy emlékszem mintha az NTFS-t is olvasná... Nincs külső lejátszóm, egyelőre a tv adta lehetőségeim vannak... 1000
Jaj, majd elfelejtettem ez a bejáratás pontosan mit takar? Most ügyelek arra, hogy kb. félóránként legyen vmi reklám, hogy változzon a kép. Elegendő ez?[ Szerkesztve ]
-
Samanbacsii
őstag
Hát igen, 350 volt Edigitalnál (és volt akcióban -10%!) Keddi nap este megnéztem országosan 6db volt még, gondoltam szerda reggel lefoglalom du megyek érte. Reggelre eltünt mind egy szálig... Mindenhonnan...
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
50GT60-ról sajna lecsúsztam kb. egy hónapja. Azóta keresgélek Ledesek közt is de "sajna" nem tudtam letenni a garast... Szóval hol kapható még esetleg 50GT60? Vagy ár-érték arányban hasonló?
2 órával ezelőtt az EDigital még hozta a 42-es verziót de most már az sincs... Esetleg javaslat a LEDesek közül? Sony-t, Pana-t javasoltak a másik topikban mert még azoknak a legjobb a képük...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- BMW topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ASUS ROG Ally
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox Series X|S
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest