Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
balisz
senior tag
válasz Dexar007 #74286 üzenetére
Az első plazmámnál én is úgy gondoltam: "ez az a híresen mély fekete!?", azon is gondolkodtam, hogy visszaviszem és marad az LCD mert úgy sincs sok különbség. Dehogy nincs! Nem az üres fekete képernyőt kell nézni, hanem filmet.
Ha neked film közben nem elég a mostani plazmák feketéje akkor mégis milyen megjelenítőn tudsz megelégedéssel filmet nézni?
Az OLED persze jobb (lesz), de azon kívül nincs jobb alternatíva felete szintre.Azt gondolom, hogy filmekre nem rossz az OLED mozgásmegjelenítése, max. 60 fps-es játékoknál lenne komoly különbség, a baj inkább az, hogy az "olcsó" LG OLED általános videofeldolgozása gyenge.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
"Sötét" állásra van kalibrálva a tévém, ami "közép" esetén még mélyebb feketeszintet és nagyobb kontrasztot tudna, de nekem ez a 0,006 cd/m2 is bőven megfelelő. Sőt, egyáltalán nem vágyom feketébbre, mert akkor "közép"-re állítanám.
2,35:1 arányú filmek nézése közben nem tudom megkülönböztetni az alsó és felső fekete csíkokat a kávától.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
Topikgazda
Nincs fekete? Hát, szerintem érdemes lenne úgy napi használati szinten kipróbálnod egy GT60-at, vagy még inkább VT60-at. Nem éreznéd, hogy kevés a fekete. Semmilyen mozi nem tud ilyet produkálni, a legjobb vetítő sem. Semmilyen hiányérzetem nincs fekete terén, a 0.002-nél nekem nem kell durvább. Nem volt még megjelenítőm, ami csak közel ilyet tudott is volna. Filmnézéskor olyan feketét ad, aminél nem kell jobb.
Az OLED tud még ennél is mélyebbre menni (sokkal már nincs lejjebb, de szerintem szükségten is), de cserébe annyi gyerekbetegsége van, amitől falnak mennék. Három LG-ért sem adnám oda a VT60-at.[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest