Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsi kecske

tag

válasz Heffi #50795 üzenetére

Szia!

Sajnos igen.. 2 problémám is van, az egyik a hálóban lévő Samsung LCD-n a digi adás egyre jobban hulladék lett. Most volt nemrég lakásfelújítás.. automatán behoztam a csatornákat, de estefele az RLT és a TV2 nézhetetlen, szaggat a kép és csak néha hangja van stb... aztán próbálkoztam, QAMet módosítani, 256ről lefele, most asszem 64en vagy 32őn találtam digitális csatornákat.. De este megyek haza még játszadozom vele egy kicsit.

A nagyobb baj, hogy ahol az új TVm ST60 van behúztam egy új koaxot, faszán felvittem a terméskő fal mögött kihúztam stb minden ok és kurvára szemcsés az analog csatornák képe, digitálisat egyszerűen nem találok. Próbálkoztam az F splitter előttre rákötni a tv-t ott meg csodaszép kép és hibátlan jel van.. most aggódok, hogy törött a kábel vagy nemtom.. de sajna nem lehet már kioperálni, mert felraktam már rá a falat :(
    Volt kint anno a digis haver ő kötötte a csatlakozókat szakszerűen stb.. mértek jelerősséget is, azt mondta, hogy nem rossz asszem vmi 60db-t mértek ami pont jó, mert a digitálisnak állítólag nem jó ha fent/lent az érték, a középérték a jó. Szóval most próbálkozok majd szétbontom a kábelt a konnektor mellett, megpróbálom, hogy ott is rossz e a jel vagy feljebb van törve/sérülve.. bár nemtudom teljesen tanácstalan vagyok..
    Az a baj, hogy analóg bejön de kurva szemcsés, digitálisat meg egyáltalán nem talál se teljes se hálózatos semmilyen keresésben :(

Amúgy BD ISO filmeknél a tv képe egyszerűen gyönyörű.. fantasztikus élmény "ekkorában" nézni ilyen szép képen egy tv-t..:)

[ Szerkesztve ]

“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

Új hozzászólás Aktív témák