-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
Szia!
Sajnos igen.. 2 problémám is van, az egyik a hálóban lévő Samsung LCD-n a digi adás egyre jobban hulladék lett. Most volt nemrég lakásfelújítás.. automatán behoztam a csatornákat, de estefele az RLT és a TV2 nézhetetlen, szaggat a kép és csak néha hangja van stb... aztán próbálkoztam, QAMet módosítani, 256ről lefele, most asszem 64en vagy 32őn találtam digitális csatornákat.. De este megyek haza még játszadozom vele egy kicsit.
A nagyobb baj, hogy ahol az új TVm ST60 van behúztam egy új koaxot, faszán felvittem a terméskő fal mögött kihúztam stb minden ok és kurvára szemcsés az analog csatornák képe, digitálisat egyszerűen nem találok. Próbálkoztam az F splitter előttre rákötni a tv-t ott meg csodaszép kép és hibátlan jel van.. most aggódok, hogy törött a kábel vagy nemtom.. de sajna nem lehet már kioperálni, mert felraktam már rá a falat
Volt kint anno a digis haver ő kötötte a csatlakozókat szakszerűen stb.. mértek jelerősséget is, azt mondta, hogy nem rossz asszem vmi 60db-t mértek ami pont jó, mert a digitálisnak állítólag nem jó ha fent/lent az érték, a középérték a jó. Szóval most próbálkozok majd szétbontom a kábelt a konnektor mellett, megpróbálom, hogy ott is rossz e a jel vagy feljebb van törve/sérülve.. bár nemtudom teljesen tanácstalan vagyok..
Az a baj, hogy analóg bejön de kurva szemcsés, digitálisat meg egyáltalán nem talál se teljes se hálózatos semmilyen keresésbenAmúgy BD ISO filmeknél a tv képe egyszerűen gyönyörű.. fantasztikus élmény "ekkorában" nézni ilyen szép képen egy tv-t..
[ Szerkesztve ]
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest