-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Batyops #181514 üzenetére
Igen, csak ha nem sebességre (60 fps) használod majd a plussz erőt, akkor visszatérsz a 30-ra, az meg nem mindig jó.
Jelenleg az én bajom az volt, hogy a perf mód (60 fps) néha kritikán aluli képet ad, így inkább 30-al mentem, de legyen azért szép a 4K OLED tévémen, ha már van.
Most már tudok közel ilyen szép képet, 60-al is kapni, és ez azért érezhető javulás gameplayben.Számomra ez volt a Pro értelme, és mivel remélhetőleg mostmár ez mindig így lesz (hogy lesz elfogadható képpel 60 fps performance mód), azt fogom választani mindig, nem a "mégszebb"?? 30-at.
De majd kiderül.
Erre most jelenleg pl a Horizon Zero meg Forbidden West a jó példa, hiába van 30 fps mégjobb kép (Pro Res)... a Pro Performance is már bőven elég jó kép, cserébe "sima" futás.
(az original PS5-ön a Resolution-t preferáltam)Sony helyében én azt kötelezővé tettem volna ami a Cerny által mondottakból következett volna (nem kell minőség vs sebesség dönteni) -> fejlesztőkenk kötelezővé tettem volna a 60 fps-t Pro-n... aztán igazítsák ehhez a sebességhez a lehető legjobb grafikát amit tudnak. Legyen ez az egyetlen "Pro" mód... de sajnos nem így lett.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok