Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Batyops #181514 üzenetére

Igen, csak ha nem sebességre (60 fps) használod majd a plussz erőt, akkor visszatérsz a 30-ra, az meg nem mindig jó. :D

Jelenleg az én bajom az volt, hogy a perf mód (60 fps) néha kritikán aluli képet ad, így inkább 30-al mentem, de legyen azért szép a 4K OLED tévémen, ha már van. :D
    Most már tudok közel ilyen szép képet, 60-al is kapni, és ez azért érezhető javulás gameplayben. :K

Számomra ez volt a Pro értelme, és mivel remélhetőleg mostmár ez mindig így lesz (hogy lesz elfogadható képpel 60 fps performance mód), azt fogom választani mindig, nem a "mégszebb"?? 30-at. :B

De majd kiderül.

Erre most jelenleg pl a Horizon Zero meg Forbidden West a jó példa, hiába van 30 fps mégjobb kép (Pro Res)... a Pro Performance is már bőven elég jó kép, cserébe "sima" futás. ;)
    (az original PS5-ön a Resolution-t preferáltam)

Sony helyében én azt kötelezővé tettem volna ami a Cerny által mondottakból következett volna (nem kell minőség vs sebesség dönteni) -> fejlesztőkenk kötelezővé tettem volna a 60 fps-t Pro-n... aztán igazítsák ehhez a sebességhez a lehető legjobb grafikát amit tudnak. Legyen ez az egyetlen "Pro" mód... de sajnos nem így lett. :((( :)

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák