Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
Igen, teljesen tisztában vagyok a vállalkozások költségeivel, az adókkal és az alkalmazottak járulékaival...stb,..és tudom hogy drágább már a rezsi is...világitani meg fűteni is kell...+ a legtöbb esetben bérleti díjat is kell csengetni......de ha ennyire "nem éri meg" üzemeltetni, akkor be kell zárni mert nem működőképes...lesarkítva ilyen egyszerű ez.....de addig elősködnek sajnos, amíg van olyan madár aki hajlandó eladni annyiért nekik.
Autószerelő műhelye volt egy régi cimborámnak, de covid után már lassan olyan rezsióradíjjal akart vállalni bármit, mint egy nagyobb Bosch szervíz pl.
Mondtam neki, hogy gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de azért pl egy 15 ezres olajcserére ne számolj már fel +20 ezer munkadíjat.....értem, hogy a szerelője is akart jó fizut, ő is akarta hogy maradjon jócskán haszna, és még a víz, villany, fűtés is ki legyen fizetve...stb......de azért van egy lélektani határ amit számla nélkül singyisungyizva érezni kell.......tavaly bezárt.....(hivatalosan 3 hónapot se éltek volna túl..., de még így sem...pont.)------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest