Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
válasz Lackooo84 #12437 üzenetére
Mindenkinek más a fontos egy játékban:
• felbontás
• FPS szám
• témakör
• játékmód
• platform exkluzivitás
• hossz
stb. stb. stb.Ez is pont olyan mint bármi más, amikor több dologból választhat az ember. Nem fogod tudni megmondani valakinek, hogy egy 60> FPS-es játék szar, ha azt a valakit nem érdekli. Én is inkább retro gamer vagyok. Soha nem fogsz tudni meggyőzni arról, hogy egy COD Cold War 8K 120FPS jobb mint a Call of Duty első része. Ahogy más játéktípusokon belül sem lehet ráerőltetni senkire sem azt, hogy neki márpedig AZ a játék kell, hogy bejöjjön, mert az több FPS vagy akármi.
Az egész fórum itt hetek/hónapok óta abból áll a nextgen küszöbén, hogy konzol vs. PC, MS vs. Sony, RDNA 9 vs RDNA 128, sokFPS vs. többFPS, bill+egér vs. kontroller.
Ahogy a Rumor has it... c. filmben a nagymama mondta a vőlegénynek, amikor odaállt a beszélgetésbe amit a menasszony/kisunokájával folyattott:
"Menj, játsz a p.csöddel vagy amit ilyenkor szoktál" - ez érvényes mindenkire aki ezeket a témákat izélgeti már hetek/hónapok óta.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
6absbulldog
tag
Én anno sokat quakeztem (1-2-3) 120Hz-es CRT monitoron, de aztán abbahagytam még az LCD-k térhódítása előtt. Pár hónapja megint elkezdtem és gyorsan vennem kellett egy 144Hz-es monitort, hogy meglegyen a 100+ FPS.
Az volt fura, hogy pár hét után annyira ráállt a szemem 100+ FPS-re, hogy azóta a 30 FPS engem is zavar. A 60 még csak-csak elmegy kategória. A lényeg, hogy ez "hozzászokás" kérdése. Kár, hogy még azelőtt eladtam a PS4-emet mielőtt rászoktam a magas FPS számokra, kíváncsi lennék most milyennek látnám a játékokat. De majd kiderül, ha veszek egy PS5-öt. -
Carlos Padre
veterán
Tudod én már abban a korban vagyok, hogy a minőséget sokkal többre értékelem, mint a mennyiséget. És ha már ott tartunk, hogy kinek jó a szar is (csak jó sok legyen), el kellene gondolkodnod azon, hogy ha folyamatosan azzal sírsz tele minden ps topikot, hogy neked mennyire nem felel meg a ps5, akkor mi a faszért erőlteted? Ott a pécé meg az xbox ahol megkapod a minőséget és a fejlődést amit a szar Sony-tól nem.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest