Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Csigavair #27904 üzenetére
És miért nem tudod kivárni a februárt? Kimaradsz valamiből?Nem. Inkább veszel xboxot? Vegyél!De miért?Jön rá nextgen exkluzív játék, ami nem tud várni tavaszig?
Nem értelek.Bár nem is érdekel, a te dolgod.
Én várok.Azért mert most nem jutott, nem fog összedölni a világ.
Nem értelek.Hála isten nem vagyunk egyformák.... -
horkaytom
tag
14 oratol csak jatekokrol beszelhetnek, vagy magarol a konzolrol is?
-
VTom
veterán
válasz Major Lion #27951 üzenetére
Fel lesz javítva, én egyébként várom, ha emberi áron lesz, meg is veszem.
Lehet, hogy harmadik nekifutásra végig is játszom majdEverybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Wesder
félisten
válasz Major Lion #27951 üzenetére
Kivàncsi leszek kinek, mert én azt a 4k-t is sokallom érte, amiért adni szoktàk a mostani verziót.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Csigavair
tag
válasz ProEvoFan #27954 üzenetére
Tudnék várni, csak nem akarok. Mint mindtad nem vagyunk egyformák. PS4 is day one volt. 6 évente egyszer belefér a türelmetlenség. Szerintem... Annak ellenére, hogy “nem is érdekel” csak összejött ez a “hülye vagy te bajod” komment
Nagyon bánom.... mert már elképzeltem, hogy egy grafikai up-on tenyésztett Days Gone-t tolhatok a téli szabim alatt :/
[ Szerkesztve ]
-
Csigavair
tag
válasz GegeWarrior #27963 üzenetére
Nem is rossz gondolat
-
őstag
-
nagyúr
válasz nxswitch #27966 üzenetére
Egyelőre nem érkezett DF összehasonlító videó. Ezek jöttek:
PlayStation 5 Backwards Compatibility Tested - And It's Fantastic!
Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Digital Foundry Tech Review - Welcome To The Next Generation
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
ldave
félisten
Élesednek a videók a youtube-on
A Slime draws near! Command?
-
VTom
veterán
válasz Major Lion #27965 üzenetére
Az online sosem érdekelt, a sztorit meg valahogy mindkétszer félbehagytam, pedig alapvetően tetszett, de valamiért meguntam.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
rolcsy94
tag
Telekomtól sikerült 10:20 perckor leadnom egy rendelést tegnap amit ma érvénytelenítettek pedig az e-mailt 10:28-kor küldték.. Ezzel lehet kezdeni valamit?
-
Elderath
őstag
PS5 has play time counter (including how long you played old PS4 games)
-
nagyúr
válasz bulikavagyok #27969 üzenetére
Nagyon meggyőző a BC. Atom stabil 60 fps van a legtöbb Ps4-es játékban. Mikor lesz már március?
-
sasa134
addikt
válasz bulikavagyok #27969 üzenetére
Spider-man MM: indítás után 4,39mp alatt vagyunk a játék menüjében. Onnan a játéktérre 1,32mp a töltési idő
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
japunk
aktív tag
Nincs Bloodborne 60 FPS...
The owls are not what they seem.
-
sp8787
addikt
-
Elderath
őstag
Emberek itt izgultak BC miatt azt jobban futnak a dolgok mint Xen
-
stilo18
addikt
Ahogy látom a Pókember elég jó lett. (9 pont az IGN -nél)
8-10 óra a fő szál, plussz még ennyi a mellékküldetések.... és az IGN tesztben azt olvastam, hogy ugyanolyan jó hallgatni a játékot, mint nézni
Szóval csak ér valamit az az integrált audio hardver#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
hombre[EU]
veterán
-
sasa134
addikt
elképesztő, hogy néz ki a Póki MM
Avanti Roma
-
Deck
titán
Gamestar rakott ki videót ha érdekel valakit.
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest