Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgunne
tag
válasz kzoli89 #27445 üzenetére
Köszönjük rendelését!
Rendelés állapota: előrendelés
Amennyiben szükséges, munkatársunk hamarosan keresni fogja a ... telefonszámon (munkanapokon 8 és 16 óra között) adategyeztetés céljából.
Ilyen e-mail jött, nem írtak konkrétumot, hogy akinek engedte a rendszer előrendelni, az biztos kap-e, vagy itt is több rendelést vettek fel, mint amennyi készleten van nekik. -
senior tag
-
EczkE
veterán
En par hettel ezelottig a pst hasznaltam netflixre, ytra, primre meg disney plusra mert a tv appok vagy nincsenek vagy szarok, mint maga a tvm. Szoval inkabb vettem egy apple tv 4k azon legalabb minden tokeltesen mukodik.
Asszem mindenféleképpen!
-
nitro16
senior tag
válasz bgunne #27453 üzenetére
Szerintem azért vártak eddig, hogy tudják fixen hány darabot kapnak. Az előrendelés meg kb 2 percig tartott, mert ahogy látod akik fel voltak íratkozva a hírlevélre mire megjött nekik az értesítés már nem is volt. Így akik meg tudták rendelni remélhetőleg meg is kapják.
-
Ronam
addikt
válasz Fox Mulder #27454 üzenetére
Én kedden rendeltem az Xboxot, akkor még volt nekik, sejtettem hogy ez lesz a PS-el.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Örülök, hogy tudtam megint segíteni
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Elderath
őstag
Na de jó látom erről is lemaradtam
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Lackooo84
nagyúr
Azért itt is ment már a sumákolás nem kell aggódni, egyesek előre tudták mikor indul... szerinted?? Nem volt már bekészítve a böngészőben a téma? Dehogynem... Kibaszott csalás volt ezis, mint minden más.... Szerintem le volt adva előre a drót a csókosoknak meg ismikéknek innentől kezdve veszett ügy volt.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
EasyLife
aktív tag
Hívtam a Telekomot, azt mondták abban a percben, hogy kirakták el is fogyott mind. Elvileg november 19 után még kapnak egy nagyobb készletet, legalábbis ezt mondta az ügyintéző.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Srácok...nyugi.Lesz gép tavaszra.
Tervem.Media Marktba bemegyek majd, és kisétálok a digitális ps5el.Budapest bank hitelkártyával veszem, amire kapok 10% kedvezményt (majd otthon aznap visszautalom rá a pénzt, így nincs rá kamat meg semmi egyéb sarc) szóval 135Kért lesz ps5öm, amire kapok 2 év gyári garanciát.
Türelem rózsát teremt.Inkább ajánlatok valami jó kis inide címet a mostani kurvanagy akcióból.
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz tboy93 #27440 üzenetére
220 volt a Plafon amin talaltam egy [link] -ilyet, de a TV-s topikba mar rabeszeltek erre : [link]
Arra lehet szamitani hogy a ps5-on 100 vagy 120 fps-el fog menni a Fornite!? Mert ha Valoszinuleg erre meg sokat kell varni, akkor 2-3 evet siman ellenek a 60Hz-n.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
ambushka
aktív tag
Srácok, telekom nem töltötte fel a stockot, csak kirakta a paget, most próbáljátok! nekem meg van
PSN ambushka8989
-
-=Jam=-
őstag
válasz ambushka #27470 üzenetére
Mi van meg? Már akkor elfogyott mikor kirakták, vicc volt az egész... A csókosok megkapták, hogy 10-kor indul a rendelés, a többiek, akik feliratkoztak meg a sok szar spam mellé fél órával később kapják, hogy rendelhető, mikor már rég elfogyott... Mindig is egy szemét cég volt a Telekom, hát most is bebizonyították, hogy azok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz Lackooo84 #27463 üzenetére
Azért is érdekes, mert én ma reggel is direkt figyeltem az oldalt itt
És nem volt közte, most sincs ott a PS5. Csak másik linken, amire ugyan hiába iratkozott fel valaki, eddig a percig se jött e-mail. Mások meg ismerték a konkrét linket, honnan kell rendelni...
[ Szerkesztve ]
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
őstag
menjenek a picsába a telekomnál....hány darab volt 2?
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Elderath
őstag
Ne aggódjatok majd nemsokára felkerül 300ért apróra a kedves T munkatársaktól
-
őstag
a bankártyám adatait még betudtam írni aztán ennyi egyébként visszaszívom ne a telekom menjen a picsába hanem a kibaszott covidot a nyakungba dobó kína
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
-
senior tag
-
Elderath
őstag
DIRT 5 | PlayStation 5 Special Look | Gameplay and Next-Gen Details
Ami érdekes, hogy a dev isteníti a kontrollert itt is, de említést tesz a 3D audioról is
-
Peace
nagyúr
válasz stickermajom #27491 üzenetére
Ezért kell 360-ért adni!!!
-
Melorin
addikt
válasz marinea2 #27489 üzenetére
Ez jó kérdés, de már volt néhány cikk arról, hogy bizonyos játékok csak 60fps-el fognak menni.
Az én TV-m a 120Hz-et csak 1080p vagy 1440p-ben tudja. Lehet, hogy beáldozom a felbontást az fps oltárán, mert az nekem fontosabb. Hátha nem néz ki túl trén az 1080p
A filmek legalábbis nálam kb ugyanúgy néznek ki 1080p-ben is mint 4k-ban. Lehet, hogy így felesleges is a 4k-t hajszolni? -
mettek
addikt
válasz marinea2 #27489 üzenetére
Ne számíts sok 120fps-es címre. A Cold War elvileg multiban annyi lesz de kampányban már nem. Nem fogják tudni kínozni 4k-ban csillivilli grafikával 120 fps-re, ezt még egy 3080-as se tudja. Úgyhogy sztem le kell tojni a 120 fps-t. Jó ha a 60 meglesz.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
sting2
addikt
A fél karomat adnám egy X90H készülékért, pedig most sem rossz készüléket használok.
A sok prospektus lovagnak üzenem, hogy nem, nem lett high end a készülék az tény, de a kevesebb Zónaszam, és a közepes X1 proci ellenére is, bizony bőven partiban van a XF - és tesóval, az XE pedig csak integethet neki..
Még kell élőben nézni és a lehető legpontosabb otthoni körülményeket reprodukálva, hozott anyaggal tesztelni - pendrive!Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
iegyetlen
csendes tag
Kicsit nekem ellentmondásos a sztori, csapból is az folyik, hogy HDMI 2.1-es tv a tuti az új konzolokhoz, mert különben nem lesz 4k 120fps, ami amúgy se lesz, mert a gép nem elég erős, ahhoz hogy 120 fps-en futassa a játékokat, sőt eddig az volt, hogy örüljünk ha nem esik be 60 alá... nyílván ha most kellene tv-t vennem, a későbbiek miatt én is fontosnak tartanám a frissebb portot, de csak ezért tuti nem vennék új tv-t.. vagy valamiben tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Háztartási gépek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest