Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
őstag
Szerintem akik ilyen euronics meg media markt féle helyről rendeltek, azok sok jóra ne számítsanak itt indulásnál
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
veterán
-
veterán
-
BlazeH
újonc
válasz N.YCityBoy #19054 üzenetére
Pedig pont te írtad ezt:
"Euronics-ban mostanában egyre több pozitív tapasztalatom van, remélem most sem csalódom 😁 Nekem November 22-őt írtak a rendelés megerősítése emailben, hogy akkor vehetem át a KÖKI Terminál boltjukban 😁" -
hyggelig
senior tag
válasz N.YCityBoy #19055 üzenetére
De ha iszonyat rég, 12 éves korukban játszottak utoljára, akkor egy ps4-től is le fog esni az állunk.
[ Szerkesztve ]
-
luigi106
tag
válasz Elderath #19058 üzenetére
Ez most ilyen nesze semmi fogd meg jól, hozzászólás volt.
Csak arra jó hogy bele”tedd” az ideget a másikba, nehogy már jól érezze magát a másik, akinek sikerült előrendelnie ezekről a helyekről. Még ha lenne valami amivel alá tudnád támasztani, valami konkrét infó. De így csak lázítás, . -
3L1T3
addikt
Sajnálom , h ennyire döcögős lesz ez a Launch. Tudom senkit se érdekel , de jövőre a 2 év garancia azért nem rossz. Oké , hogy az Alza most is így hirdeti de az a Cseh régiós gép és itthon is csak úgy cseréli a Sony 2 évvel ha vered az asztalt a szavatossággal.
Azért bízom benne , h jön még idén gép! #crossfinger“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
3L1T3
addikt
válasz Tomtailor85 #19062 üzenetére
Az első napos mennyiséget tudjuk.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
S e t h
nagyúr
válasz Tomtailor85 #19062 üzenetére
- covid
- rakás selejtThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
d@vee
őstag
-
veterán
-
BlazeH
újonc
válasz N.YCityBoy #19067 üzenetére
Ez valamennyire megnyugtató (?), köszönöm hogy visszanézted!
-
lipitloty
csendes tag
válasz hyggelig #19052 üzenetére
Több oka is van. Szeretnék részese lenni a launch élményének, rá vagyok pörögve már én is július óta. Szeretném normális, nem zúgó hűtéssel, jobb felbontásban és FPS-sel játszani a kimaradt játékokat (vagy legalább egy részüket), meg nem a lassú update-ekkel szenvedni a 4-esen. Egy éven belül már PS5 lemezes játékokat is szeretnék adni-venni, ezért cserélhetném le a 4-est, gondolom jókora veszteséggel. Illetve még egy szubjektív ok, a PS5 kontrollere valahogy nagyon vonz, játékra csábít, a PS4-esét meg nagyon idétlennek látom. PC-ről átjőve valamiért ez nekem nagyon fontos, mert idegen az egész kontroller téma.
-
Tomtailor85
senior tag
Én kis hülye, mikor eldöntöttem, hogy veszek egy ps5-öt, úgy gondoltam, hogy ha megjelenik, akkor berongyolok a KV-ba, kifizetem és hazahozom! De hamar rájöttem, hogy egy nagy f*szt lesz így!
-
Szabi®
addikt
válasz Tomtailor85 #19070 üzenetére
Túltolod,lehet így lesz launchkor géped
-
veterán
válasz BlazeH #19068 üzenetére
Amúgy a legutolsó emailben ezt írják!Köszönjük, hogy vásárlásához az Euronics.hu webáruházat választotta. Rendelése megérkezett társaságunkhoz. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a visszaigazolás nem jelenti a megrendelésének a teljesíthetőségét, arról külön elektronikus levélben értesítjük. A teljesíthetőség visszaigazolásának a kiszállítás alatt/átvehető státuszú levelek kézbesítése tekinthető.
Magyarul, semmi sem biztos, csak ha kapod az emailt, hogy mehetsz a gépért ekkor és ekkor, DE még a boltból is haza kell érni épségben a géppel😂
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz Tomtailor85 #19064 üzenetére
Igazából inkább a SONY miatt nem mondom , h mennyi az első napos mennyiség! Maradjunk annyiban , h kevés! De ez nem rajtuk múlt minden partnert megkérdeztek jóval a bejelentés előtt. Egyszerűen a gyártás és a COVID ennyire bekavart.
Valószínűleg a teljes gyártás más ütemben zajlik, zajlott és a menetrend is más mint a Series esetében. Ott jóval hamarabb láttuk a gépet, belsejét, most meg már nyomkodják a szerencsések.
Szerintem egyáltalán nem jár rosszul akinek csak jövőre lesz gépe. Pl cseregép se lesz, szóval akinek rossz gép jut , az visszakapja a vételárat.“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Szabi®
addikt
válasz Tomtailor85 #19073 üzenetére
Tudom milyen amikor izgatott az ember egy új cucc miatt
Én az Iphone 4s-nél voltam így,alig vártam hogy a haver kimenjen a német debutre és hozzon nekem is (én ki nem mentem volna érte) aztán ott kint valami fiatalokkal még össze is akadt,meg akarták verni,meg valami bokrok közé is belökték,de lett 3 Iphone[ Szerkesztve ]
-
BlazeH
újonc
válasz N.YCityBoy #19072 üzenetére
Majd viszek IKEÁs hajléktalan zsákot és abban csempészem ki a boltból
-
Carlos Padre
veterán
válasz Alvin_ti4200 #18914 üzenetére
Ha meg menne azért rinyálnál, hogy miafaszért késik a hang és ez szégyen 2020-ban.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #19081 üzenetére
Ezt én szoktam.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Deck
titán
-
Tomtailor85
senior tag
Jó reggelt! Ha ez igaz, akkor nagy szarban vagyunk!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Deck
titán
-
Moby
addikt
válasz Tomtailor85 #19091 üzenetére
A kettőnek semmi köze egymáshoz A cikk ír hülyeség. Ha 102K wafert legyártottak, az 58%-os yield mellett is 25-30 millió csipet jelent, nem 1,3 milliót, amit a cikk ír. Ettől még akármennyi érkezhetett bárhová. A konzol nem egy darab chip.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
gangstagergo
senior tag
Origo mint hírforrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest