Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Ez gyors volt, megvettem a Spiderman Remastered upgrade kiadást 4000 forintért és máris le is fagyott csontra a konzol...
De legalább nem találom, amit keresek.
Ilyenkor csak az áramtalanítás segít?
CFI-1216A szériás a gépem egyébként.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Moby
addikt
Kezdem érteni a sony kliller stratégiáját a PSVR2-vel kapcsolatban: éheztesd addig a vásárlókat, amíg már bámilyen moslékot jóízűen fogyasztanak el
Operation Wolf Returns: First Mission VR
Csodás'! Tényleg ilyenek kellenek 40 euróért, egy negyedmilliós HMD-re -
nagyúr
Sziasztok!
Szóba került fentebb a konzol lefagyása. Kb. 1 hete Minecraft közben csonttá fagyott a gép. Áramtalanítás megoldotta.
Kezdjek aggódni, vagy ez csak véletlen lehetett? 2,5 éves a készülék. -
cross56
senior tag
válasz Jim74 #140564 üzenetére
Nekem Gt7-nél volt olyan, hogy random kikapcsolt a konzol és utána pár percig nem is tudtam visszakapcsolni, majd csak a konzolon lévő gombbal sikerült.
Csinált egy hibajavítást aztán ment újból szépen.
Ilyen eddig talán 2x volt.
Szintén 2 éves gép. Azóta sem jöttem rá h mitől lehetett[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #140568 üzenetére
Ha FOMO van a lópáncèlra akkor tènyleg èrhet hátrány, amúgy meg nem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bazsi1987
őstag
válasz Farkassacred #140568 üzenetére
Egy jó bárátomat idézem aki sokszor vesz skineket codba pl mindig ezt mondja hogy ha életbe jól nézek ki akor a csata téren is jól kell kinézni!
-
Bogyi007
veterán
válasz RangerFox #140561 üzenetére
Nagyon jó előjelek akkor, 60 FPS + RT módban volt a játék nálam.
Akkor történt a szitu miután a Dokinál a kísérlet kudarcba fulladt és én kijavítottam a robotkart. Indult a következő küldetés amikor Yuri magához hivatott.
Ekkor mentettem el a játékot és be akartam zárni azt és kimenni a Dashbordra. Először még a PS gombra még reagált a konzol és a gyors menüben tudtam lépkedni, aztán már ott sem.
Kezdjek aggódni hogy hibás gépem van vagy talán egyszeri alkalom lehetett?
Ha szervízgyanús akkor innen Szegedről mi az ajánlott menete a gariztatásnak? Telekomos a gép - ott tegnapelőtt azt beszéltem az eladóval hogy Pesten a Triwarden intézkedik a géppel ha gond lenne...
Külső merevlemez volt csatlakoztatva a konzolhoz, ha ez számít az esetnél.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Magyar fejlesztésű stratégia
The Valiant konzolos megjelenés (PC-re tavaly októberben jött) - Július 11. Trailer
Live-Die-Respawn
-
frankdelgado
őstag
válasz hombre[EU] #140533 üzenetére
A pgs.hu-n a 1116A-t árulják kéccáz pénzért.....az valami beragadt cucc lehet, de létezik , h a ps5 beragad valahol????
-
Woodslave
félisten
megint azt érzem, hogy a kontroller kicsit húz egyik irányba. Láttam már itt vannak ilyen gamepad teszterek, van valami online ahol meg tudom nézni a kontit? És csak bedugom a pc-re usb és felismeri?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
tkohun2107
tag
Üdv van egy PS4 pro konzolom ma játszottam vele és kidobott a játékból. Amikor vissza léptem a főmenübe minden játékomon lakat ikon volt , rá nyomva azt írja nem lehet kapcsolódni a kiszolgáló hoz license igazolás céljából és allitsam be elsődleges PS4-kènt... Ezt megpróbáltam de nem állítja be elsődlegeskènt hanem hiba kódot is mégpedig : NP-34954-5
Alatta a licenseket vissza állítottam de ugyan úgy semmi nem történik. Tudnátok ebben segíteni mi a probléma ,mi okozza és hogy tudnám megcsinálni ? Előre is köszönöm a segítséget 👋 -
Rigormortiis
veterán
Nagyon berántott a Cyberpunk, pedig az utóbbi időben erre kevés játék volt képes. Teljesen jól játszható, noha a látványvilág azért hagy némi kívánnivalót maga után Performance módban. Viszont a hangulat, a szereplők és maga Night City...nem kenyerem az open world stílus, de ez nagyon tetszik!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
markknight
veterán
Fú hát nem csoda, hogy a Kakarot végigjátszás állítólag 30 órát vesz igénybe Olyanokat csinál a játék amiket még kb sehol nem láttam.
Verekedés > beszélgetés > töltőképernyő > átvezető > majd töltőképernyő > megint átvezető > megint töltés. > betöltés után lépsz 20-at, beszélgetsz egy karakterrel > ismét töltőképernyő
És ugye nyilván szituációtól függően változik, van mikor átvezető követ átvezetőt és közte 4-5 töltőképernyőt látsz, máskor pedig elutazol X helyre, hogy 3 mondatot beszélgess és mehess tovább a töltéshez.
Ha le kéne osztani a játékot, hogy mennyi a gameplay és mennyi az átvezető + töltőképernyők szerintem ilyen 80-20%-ban lennének.
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz markknight #140578 üzenetére
"Ha le kéne osztani a játékot, hogy mennyi a gameplay és mennyi az átvezető + töltőképernyők szerintem ilyen 80-20%-ban lennének."
Anthem-vibeot érzek, kicsit elő is jött a ptsd-m.
Do you see the white shadow?
-
Bogyi007
veterán
válasz mcwolf79 #140585 üzenetére
Remélem nálam is csak ez lesz.
Maximum a RT ki lesz kapcsolva.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz frankdelgado #140574 üzenetére
Off: az egy szlovákiai bolt, így kérdés, hogy ha bármi gond lenne a konzollal, akkor a Triwardenbe, vagy hozzájuk kell-e visszaküldeni, ami olyan 8 ezer forint körül van.
Amúgy jó és megbízható bolt, csak érdemes olyasmit venni náluk, aminél nem áll fenn a visszaküldés veszélye .[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Érdemes megvárni a PS5 SAMSUNG 990 PRO 2TB-OS SSD-t? [link] A régebbi Samsung 980 pro helyett? (Még nincs SSD -m a ps5-ben!)
Most néztem , mert hamarosan kapható lesz a 990 Pro juni 19. !
Gondolom gyorsabb lesz, meg nem melegszik annyira?
Vagy felesleges várni és vagy ha várok olcsóbb lesz lehet a 980pro?
Köszönöm szépen előre is ha tudtok segíteni! -
Wesder
félisten
DiabloIV Performance for PS5 & Xbox Series X/S
Xbox Series X & PS5 : 2160p/60fps with temporal reconstruction.
Xbox Series S: 1440p/60fps with temporal reconstruction.
Series S has some clipping in ambient occlusion, shadows and texturing.
- Series X and PS5 use settings similar to High/Ultra on PC.
- The framerate on consoles remains smooth at 60fps, although there are some minor stuttering issues.
- Faster load times on PC, followed by S.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
válasz Szoke1982 #140590 üzenetére
A 990 Pro az már egy ideje kapható, szóval ez gondolom a gyári hűtőbordás változata lesz.
A konzol szempontjából teljesen mindegy, a 980 Pro is tökéletesen elég. Azt érdemes venni, amelyik olcsóbb. Viszont a beszerelés előtt erősen ajánlott a firmware frissítése, mert mindkét típus esetén komoly problémák voltak, amiket javítottak. -
Szoke1982
senior tag
válasz Kendek #140593 üzenetére
Ezt jó tudni , köszönöm szépen ezt nem is tudtam!
Viszont ami bavált, és mindenki kb azt használja (nem ragaszkodom Samsung-hoz meg amúgy sincs itthon Pc -m így a frissítés se menne kb.)Lényeg gyors legyen, és ne melegedjen. Tehát a lényeg ami bevált sokaknak itt a fórumon a 2TB -verziót szeretném!
Ha tudtok ajánlani az jó lenne! (Főleg ha olcsóbb is mint a Samu!)
Még 1x köszönöm szépen, a segítséget ![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Szoke1982 #140594 üzenetére
Nincs olyan típus amit mindenki használ, mert ma már egy tucat közül lehet választani. Ami fontos, hogy legyen rajta megfelelő hűtőborda, de ezt szerelhetsz rá utólagosan is. Viszont ha nem szeretnél ezzel bíbelődni, akkor pl. a Kingston FURY Renegade és a Silicon Power XS70 is jó választás, olcsóbban mint a 990 Pro lesz. Megveszed és beszereled, aztán formázás után csak használni kell. Persze ha van módod rá, akkor a firmware frissítés ellenőrzése az sosem árt. Mivel utána már nagyon macerás.
De tökéletes a 980 Pro is, csak annál mindenképpen javallott a firmware frissítés. -
ProEvoFan
nagyúr
Diablo 4ben jól látom hogy kaki a HDR?
Nem találom hol lehet kikapcsolni játékon belül. -
Bogyi007
veterán
válasz zozika84 #140588 üzenetére
Az egyébként mennyi normális hogy tegnap amikor a Spiderman Remastered el lett indítva 4K 30 FPS és RT mellett akkor érezhetően jött ki a meleg levegő a gép hátulján? (fektetve van a konzol nem állítva) utána állítottam át a 60 FPS+ RT módra és amikor ki akartam lépni a játékból akkor fagyott le...
-
zozika84
őstag
válasz Bogyi007 #140598 üzenetére
Egy ilyen eset sem normális szerintem. A meleg levegő nem gond, hiszen annak ki kell jönnie, de ez nem kóser egyszer sem.
Annó nálam is ontotta a meleget, de ami gáz volt, hogy mellette magas frekvencián cicergett is vagy mi a tosz....vittem is vissza.[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Bogyi007
veterán
válasz zozika84 #140599 üzenetére
7 óra körül leszek otthon, mi a nagyobb terhelés ha 4K 30 FPS + RT módban tolom a játékot vagy ha a kompromisszumos 60 FPS+ RT módot próbálom?
Ha a mai játék után még a következő napokban nem jön elő ugyanez a hiba akkor megnyugodhatok hogy egyszeri eset volt?
A cicergés alatt azt a tápegységet érintő hangot érted? Az nincs nálam a gépnél...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest