Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
válasz Gardaai #141197 üzenetére
"Mi a VRR tartomány?"
Freesync range-nek szoktam hívni régebben, de azóta megjelentek a hdmi 2.1-es tv-k és monitorok. A 32"-os monitorom 40-60Hz-ig tudja a freesync-et, a 49"-os tv-m 48-120Hz-ig tudja (freesync, VRR), azaz ezen az intervallumon (tartományon) belül tökéletesen folyamatos a kép képtörés nélkül. Képzeld el egyfajta "input lag nélküli vsync"*-nek, ami a képkockaszámhoz igazítja a frissítést.
*Halandó számára nem érzékelhető input lag biztosan van a szinkronizálás miatt, alapvetően a vsync-hez hasonlítva sokkal jobb lesz az input lag. Ezt csak a szőrszálhasogatók miatt írtam le, akik a háttal ülve a kijelzőnek is megmondják milliszekundumra pontosan, hogy mennyit "késik" a kép VRR miatt[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Ja hatalmas bohóc megoldás, hogy ne olyan emberek foglalják be a limitált mennyiséget akik nem is veszik meg így elvéve mástól a lehetőséget.
#141207 ƵøŁĭ
Ennek örülök, de remélem nem úgy ahogy gyermekkorodban a Mikulást.[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
TrishtanAG
senior tag
Off: Remélem az FF 16-ra rá lesz írva, hogy csak óvatosan egyes boss harcokkal. Két nappal a demó kivégzése után azt vettem észre, hogy fájdalommal jár, ha erősen lenyomok egy gombot a hüvelykujjammal vagy a mutatóujjammal. Benedikta püfölésénél már éreztem is, hogy ebből baj lesz
[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
markknight
veterán
-
TrishtanAG
senior tag
-
EmThor
addikt
válasz TrishtanAG #141215 üzenetére
Se hoki, se ff xvi, mi jöhet még?
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Gardaai
senior tag
válasz elder troll #141202 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de én nem tudom személy szerint neki milyen TV-je van. Azért kérdeztem mi a VRR tartományt ami érdekli. Fölfelé nem hinném, hogy kiesik akármilyen TV is, viszont van nem 120 hz-es TV is ami VRR képes. Így lefelé más a tartomány.
Samsung 120 hz-es TV-ről tudok nyilatkozni, másról nem, viszont qualityben nem játszottam PS5 óta, de most megpróbálom a 60 fps target hallatán. Ha nem érdekes a mérés számára, akkor nem lesegetem a számokat közben.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #139588 üzenetére
Ez a jelenség fenn állt sokáig , már más játéknál is előadta.
Hívtam a Triwardent , aszondtak tisztítás+paszta hiba lehet , ez kb 20-25 ezer , vagy alaplap csere ami 120-130 ezer lenne.Mondtam , hogy alszom rá egyet , aztán kitakarítottam a masinát ismét és lekopogom azóta ez a random kikapcsolás is eltűnt.
Érthetetlenül állok az esemény előtt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nahh lassan közeledik a platina a Sackboyban. Anno írta itt valaki, hogy mekkora szívás a kötött lovagos trófea, hát tegnap végre sikerült, de kb az egész család vagy 2 hete ezen motorozott Végül lányom húzta be a pályát, így visszanézve alsóhangon 40 óra tutti belement.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
ƵøŁĭ
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Tyler Durden #141222 üzenetére
Gratulálok!
Én esélyt sem látok az utolsóra , asszem 10 perc az arany? Talán négy vagy öt gömböt tudtam megszerezni
Az előzőek megvannak aranyra. -
addikt
válasz WhiteWalker #141225 üzenetére
10 perc igen, de a legvégső pályán ahogy szeded a gömböket olyan fél perc hozható. Lányom asszem 10:08 esett be az utolsó pályára és 9:41-el végzett.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
lo_jo
senior tag
válasz TrishtanAG #141215 üzenetére
Kéztőalagút szindróma, a sok gombnyomkodás csak az egyik kiváltó oka, önmagában az még nem annyira lenne probléma. Próbálj olyan pozícióban játszani, hogy a csuklód a lehető legenyesebben álljon, ha kell, támaszd alá valamivel, pl. feltekert törölköző, párna, pihentesd a combodon, stb. és tarts szüneteket, amikor megtornáztatod a csuklód. Nem gyerekjáték, maradandó idegi károsodás is lehet a vége, ami leginkább a hüvelyk-mutató-középső ujjakat érinti.
-
markknight
veterán
válasz TrishtanAG #141218 üzenetére
Az biztos! Kéne olyan konti ami fel van töltve higannyal, aztán pár hónap alatt vadállatok lennénk
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Tyler Durden #141226 üzenetére
Majd egy párhuzamos univerzumban , ahol csak én leszek és a játék , akkor talán neki ülök
-
syler123
veterán
válasz WhiteWalker #141221 üzenetére
Arra mondjuk kíváncsi lennék mit akartak pasztázni egy Ps5-ön... A folyékony fém nemigazán szárad ki...
Régebben mondjuk volt szó arról, hogy kifolyhat a paszta a helyéről, lehet valami olyasmi gond is.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz syler123 #141231 üzenetére
Fogalmam sincs , de gondolom amolyan protokoll , hozzá tartozik a tisztításhoz , lehet anélkül nem adják ki a gépet. Így védve vannak egy utólag reklamációtol , ami a melegedsre utalhat , vagy hasonló kikapcsolás hiba jelenségre. Elmondhatják, hogy ezt megcsinálták alaposan , mármint a takarítást.
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #141233 üzenetére
Olyan probléma szokott lenni, hogy száraz, oxidálódott folt képződik a chip felületén, ott ahonnan kicsit elfolyik a fém. Ez rontja a hőelvezetést, és akár olyan anomáliákat is okozhat, mint amit tapasztaltál is.
Ha ez a probléma, akkor egy sima takarítás az nem elég, hanem le kell tisztítani az oxidációt, és vissza kell juttatni a folyékony fémet a chip felületére. De ez már tényleg inkább szervizes munka. És hát mivel szétszedés nélkül nem fogják tudni, hogy ez a gondja, ezért talán érthető az újrapasztázás. -
addikt
válasz WhiteWalker #141229 üzenetére
Hja hát én arra jöttem rá, hogy 40+osan nehezen fogom felvenni a versenyt az ilyesmi játékokban a fiatalabb generációval
-
Rigormortiis
veterán
válasz Lackooo84 #141204 üzenetére
Miért? Én Nike/Jordan cipőket rendelek így a Nike.com-ról (kis cég), ahol ráadásul a teljes összeget befoglalja, majd kisorsolják, hogy kik is kapják meg. Nem rossz ötlet elvenni a kedvét olyanoknak, akik csak azért rendelnek elő valamit, hogy aztán ne vegyék meg.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
rumkola
veterán
válasz Rigormortiis #141236 üzenetére
Mégjobb amikor a hülyegyerek 5 helyen is előrendeli, hogy tutira megkapja.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz rumkola #141238 üzenetére
Szerintem az nem a "hülyegyerek" hibája. Ha nagyon kell valami, még jó, h bebiztosítja magát az ember több helyen is. Ez is pont azért van, mert itt bohócisztánban a sikeres előrendelés még csak egy sorsolásra nevez be ahol még fizetned is kell... Amazonon ha előrendelsz valamit, olyat én még nem hallottam, h nem kapod meg. Ott csak annyit lehet leütni amennyi van is nekik.
The Truth is out there...
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Erről a TV-ről mi a véleményetek? Jó lehet PS5 konzolhoz? OLEDre sajnos nincs pénzem. Nem tudom, hogy LED és LED között van-e különbség.
-
Gardaai
senior tag
válasz Mr.Wiking #141241 üzenetére
Mivel semmi extrát nem tud, ezért persze, jó hozzá, de nem használja ki egyáltalán amit tud a konzol.
Itt tudnak segíteni: [link]
Ahogy nézem részletfizetés lenne, ezért a Telekom kínálatából kéne. Az viszont karcsú lesz. De hátha.
Olyan opciód is van, hogy megveszed részletre, eladod, majd veszel egyet máshonnan. Bevált dolog, így megmarad a részletfizetésed.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
válasz Mr.Wiking #141241 üzenetére
lejárt a szerk.
sonynál sztem X85-től kezdődnek azok, amik mindent is tudnak a ps5höz, anno én is beletúrtam magam, hogy mi/merre, és lett egy tcl55c728 215ért tavaly, ár/érték arányban pont mindent is tud kevesebbért, mint a hasonló tudású sony/lg versenyzők, samsung nálam nem volt opció.
egy kérdést megér a másik topikban, és kb biztos, hogy optimális beállítást is fog tudni mutatni vki, én pozitívan csalódtam a márkában úgy, hogy lg/sony volt a csapásirány.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
F-ECT$
titán
válasz Tyler Durden #141222 üzenetére
Ha már ilyen jól megy, akkor nem nyomná le mégegyszer? Mondjuk úgy, hogy előtte behív a partiba?
Dive ever, work never.
-
őstag
Nem igaz bazmeg h a Dead Space-ben sincs inverted camera controls. Ja de van, csak a függőleges tengely... MI A FHASZ? Megőrjít. MIÉRT? Mi a bánatos fasznak van rendszerszintű beállítás, ha csak akkor érvényes, ha a fejlesztők lehetővé tették egyáltalán. Minek engedélyezi a játék az Y axist, ha a vízszintes mozgást nem lehet invertálni??? Megannyi kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz markknight #141249 üzenetére
Ígérem gyakorolni fogom, de hát na...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest