Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz plejik #141599 üzenetére
Nekem a GT7 legnagyobb problémája, hogy egyszerűen olyan nehéz benne pénzhez jutni minden futamot végig toltam
Nem olyan nehéz az, ott vannak a farmolós pályák, mint Sardegna 24 perc alatt garantált 720K vagy Tokyo Rain szintén 24 körül 820K. Ennyi kihívás már legyen, ne csak dőljön a lé a semmiért. Vagy az 1 órás Spa 1 milláért.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
lo_jo
senior tag
válasz Mezcal #141598 üzenetére
Nem, nem szimulátor. Boxkiállás 2 választási lehetőséggel (maradandó sérüléses custom verseny esetén 3), nem irányítasz a boxban, nincs quali+verseny lehetőség, nem választhatsz, hogy mennyi üzemanyaggal indulsz -> nem szimulátor. Lehet ezzel vitatkozni, de minek. Tény, hogy a fizika jobb, mint a casual racer játékok nagyon nagy része, de ez nem elég, hogy szimulátornak hívd.
-
Bogyi007
veterán
válasz ProEvoFan #141581 üzenetére
Köszönöm szépen a választ neked valamint mcwolf79 #141587 és a többieknek is.
GT Sport lesz ebből - egy kérdésem lenne még. Van a játéknak olyan lobbyja ami nézi a játékosok szintjét? Jó lenne ha nem a vérprofikkal kellene azonnal kezdenem a pályán...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Imilenni
addikt
válasz Bogyi007 #141608 üzenetére
Én most megyek GT Sportról GT 7-re.
Szerintem nem lősz mellé azzal sem, akkor sem ha csak a multi miatt veszed.
Én kizárólag online versenyzek, GT 7 állítólag jobb fizikát kapott már, remélhetőleg a büntetésrendszer javult Sporthoz képest, mert ottókádékcsúnya dolgokat művel. (értsd rosszul ossza a büntiket)Press "F" to pay respects.
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy PS4 Witcher 3 Goty-t, de elméletileg Német!
Ezt a változatot tudom PS5-re upgradelni?
Valamint elérhető lesz ebben a magyar felirat?Köszönöm!
-
penge111
addikt
válasz Tyler Durden #141570 üzenetére
Szerintem az általad említett két játék képviseli továbbra is a top jrpg kategóriát ps fronton. Ami még hasonló szinvonalú az a Final Fantasy VII Remake. Az alábbiak szerintem csak egyszerűn jók, ha szereted a jrpg műfajt:
Child of Light
Nier:Automata
Chained Echoes ( egy ember készítette, nem próbáltam, de tesztek alapján nagyon jó)
Trials of Mana
Live a Live
Odin Sphere Leifthrasir
Ni no Kuni 1-2
Persona 3-4
The Legend of Heroes részek
YS VIII, IX
Final Fantasy X/X-2 HD
Final Fantasy XII, XV
Final Fantasy XVI (ez most jelent meg, nagyon jó kritikákat kapott idáig)
OCTOPATH Traveller 2
Tales of Berseria, Tales of Arise
Disgaea sorozat (SRPG, de nagyon jó)Yakuza sorozat
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
lo_jo
senior tag
válasz Imilenni #141609 üzenetére
A büntetés rendszer szerintem pontosan ugyanaz, sokszor unfair, tele van vele a reddit, de kb. még mindig "felső polcos", szimulátorok között is megállja a helyét. Vannak olyan hülyeségei is, amiket szépen ki lehet védeni (rendesen lassíts, ha pályán kívülre kerültél, kerüld ki a ghost ellenfelet is, stb)
Eleve az automatikus büntetés rendszerek ilyenek, egy jelenleg játékban alkalmazott AI nem tud fair módon büntetni, pár nagyon egyértelmű esettől eltekintve tényleg nem is nagyon lehet olyan módon automatizálni, hogy érdemben jobb legyen. Ha ez az igény, akkor ligázni kell, ahol replay vagy real time stewardokkal meg lehet nézetni az eseteket. Kb ugyanilyen probléma az ACC rendszere is, nem véletlen, hogy aki egy picit is komolyan veszi, az LFM-ben nyomja. iRacing is hasonló, simán elcseszik a versenyedet magasabb szinten is, brake check és hátulról egyenesben lökdösés is ugyanúgy eredményez 4x-et a vétlen félnek, aminek DQ lesz a vége.
A report rendszert hiányolják sokan, de önmagában az sem megoldás, ennyi játékosnál meg nagyjából végtelen "kézimunka" lenne egyesével minden esetet megnézni.
-
addikt
válasz penge111 #141614 üzenetére
Huhh ez nagyon combos lista, köszi szépen, hogy összeszedted. FF7-et anno még ps1-en végigtoltam, a mostanival annyi bajom van, hogy az 1/3-d része csak a játéknak. Mondjuk lehet ennek ellenére az lesz a következő, játékidőben ha nem csak végigrohan az ember rajta, akkor tartalmas szórakozás?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
losilee1337
aktív tag
-
Mezcal
addikt
válasz Imilenni #141609 üzenetére
remélhetőleg a büntetésrendszer javult Sporthoz képest
Nem javult észrevehetően. Azaz továbbra is pocsék. Egy verseny alatt estem le S sportszerűségről B-re csak azért, mert kétszer megprögettek, és nekem könyvelte el a büntetést. Van egy már a sportban is alkalmazott kipöccintés, amiért az kapja a büntit, akit kipöcköltek, és ezt többen elég profi szinten művelik.
-
rakkimcer
tag
válasz Mezcal #141602 üzenetére
még az elején vagyok, kb. 40 menüt csináltam eddig
van egy Daytona pálya, ahol 2:10 alatt 22500 kapok, ha nem ütközök
egyenlőre nem találtam még gyorsabb keresti lehetőséget, de gondolom később lesznek jobb pályák is
tegnap amúgy is rendesen megszenvedtem a porsche cup-ot mire meglett mind a 3 pálya
ritka sz..rok ezek a verdák
amúgy a gép sokszor szívat, nürnbergnél elég gyorsan felmentem 8. helyre, mikor bejött az eső, át is mentem korcsolyába, kiléptem, majd megint beadta hasonlóan az esőt, harmadjára intermediate eső gumit raktam, persze, hogy nem volt eső -
Mezcal
addikt
válasz rakkimcer #141621 üzenetére
Igazándiból pénzre akkor van szükséged, ha a legandás járgányok közül akarsz egyet-kettőt, azok tényleg baromi drágák, de nem feltétlen kellenek. Én is csak Café után kezdtem el gyűjtögetni. Megcsinálsz pár pályát az experience-ben, és tele vagy zsével.
-
ldave
félisten
válasz Tyler Durden #141616 üzenetére
Az FF7 Remake teljes értékű játék, ne abból indulj ki, hogy az eredetiben ez egy 4-5 órás szakasz mindössze.
A Slime draws near! Command?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Tyler Durden #141616 üzenetére
A FF7 Remake nem csak a grafikát remake-eli . Nem ok nélkül szokás néha FF7-2-ként hivatkozni rá.
www.adventuregames.hu
-
Rigormortiis
veterán
válasz Tyler Durden #141570 üzenetére
Nagyon jó lett a Tales of Arise. Én a ps2-es részek óta a szériával vagyok, és habár megvolt a maguk bája, mindig is egy b vonalas cím volt, most viszont szintet léptek. Szerintem az eddigi legjobb rész, most egyébként épp akciós a store-on!
És hát most jött ki a FF16
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
addikt
válasz ldave #141623 üzenetére
Abból indultam ki, de közben penge111 kollega felvilágosított, hogy lesz mit csinálni ne aggódjak
Rigormortiis: FF16-t néztem, be fogom húzni idővel, a Tales-t megnézem, mert többen is írtátok.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Rigormortiis
veterán
válasz Tyler Durden #141631 üzenetére
Egyébként ha kimaradt, a FF15 is jó lehet. Én szerettem, platináztam is (mondjuk nekem a 13 is tetszett).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
lo_jo
senior tag
válasz Mezcal #141617 üzenetére
A legjobb esetben is csak simcade, de nem szimulátor. Ha nincs lehetőséged beállítani valami olyat, ami versenyt erősen befolyásoló tényező, akkor az nem lehet szimulátor. Egyébként a Dirt és az NFS ilyen szempontból majdnem ugyan ott van, ahol a GT7: nincs időmérő, nincs induló üzemanyag mennyiség, stb, csak fizikában is gyengék. Attól, hogy a kávéskanál nem jó építkezéshez, a homokozólapát még nem lesz profi eszköz, csak jobb. Ettől még lehet szórakoztató a használata az adott környezetben.
A szimulátorokban pont az a lényeg, hogy a sandboxban megkapsz mindent (természetesen a jó fizikát is), ami a versenyt befolyásolja, itt meg nagyon nem. Lehet, hogy nem ostobaságokra kellett volna erőforrást pazarolni (pl csillagok és a Nap állása a versenyeken, egy rettenetesen gyenge AC Sol mod másolat, 0 konfigurálással) meg bullshitelni (dinamikusan száradó pálya, aminek semmi köze ahhoz, hogy hol mész rajta, mert mindig az ideális ív fog száradni), hanem lehetőséget adni olyan dolgokra, amivel valóban szimulátorrá válhatna. Nem kell ezeket alkalmazni a menükben vagy egyéb módokban, de custom race-t lehessen már összerakni így. Egyébként csak elég megnézni a Sporton kívül az összes többi módot, ordít róluk, hogy ez egy csillámpormentesített, de színtiszta arcade élmény. Nem a FH meg NFS féle hőstörténet, de arcade. A music rally pedig konkrétan a játéktermi, azaz klasszikus arcade, ahol még több lehetőséget kivesz a kezedből a játék.
Ezek ellenére én szeretem, a Sportban a szar büntetések meg szándékos hülyék és bosszúállók mellett is nagyon jó versenyeket lehet menni, saját tapasztalat alapján jobbat, mint mondjuk vanilla ACC-ben, ahol az SR mutatóban van csak, Monzában nem tudtam úgy versenyt menni, hogy ne legyen káosz.
-
zsotesz81
senior tag
Egyet még hozzádobok én is, Lost Sphear, nekem nagyon tetszett, platinázni sem volt nehéz
-
Rigormortiis
veterán
Ha anno végigjátszottad a FF7-et, akkor a Remake legyen a következő jatékod! Nemcsak grafikai felújítást kapott, de sok-sok újdonság is helyet kapott benne. És annyira de annyira jól nyúltak hozzá az egyes részletekhez. Sokszor megdobban a szívem játék közben, és bizony vannak dolgok, amiket szándékosan megváltoztattak. És ami a legjobb, hogy sztori szinten megmagyarázzák a változtatásokat Ebből a leglényegesebb az epizód végén van, de nem fogom elspoilerezni, viszont...ahhh...jöjjön már a köbetkező rész!
-
markknight
veterán
Ez a Shredders Revenge nagyon fun multiba Érdemes kipróbálni, igazi káosz.
-
Rathrol
aktív tag
Sziasztok!
Ti milyen állítható telefontartót használtok kontrollerhez? Ágyból szeretnék játszani és a legjobb megoldás a ps remote play funkció. -
válasz markknight #141641 üzenetére
Ilyesmire gondolt: [link]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
proly01
őstag
Kérdezném, hogy aki játszik a final fantasy val és már picit előrébb jár vele mondjuk 10-13 órát beletett hogy nektek is elég csak a kockát nyomkodni és minden kombot mindent magától csinál? Vagy én cseszek el valamit?
....Pr:)ly....
-
Rigormortiis
veterán
Ez a Trek tó Yomi valami hatalmas! Ha nem kerül be Plus-ba valószínűleg nem is hallok róla, de hiba lett volna nem kipróbálni. Akinek kedvére való Kurosawa eletműve, annak kihagyhatatlan!
-
markknight
veterán
válasz markknight #141641 üzenetére
Ja, oks felfogtam
-
Elderath
őstag
FF16 az első játék, ahol annyira zavar a motion blur, hogy lehet várok a patchre. performance mode egy fos, az totál felejtős. Quality modeval nem lenne bajom, ha nem folyna ki a szemem ettől az erős motion blurtól. Combatba nem látni szart se, ahogy mozgatom a kamerát szétesik az egész kép és egy homályfos minden. Most megint várhatok patchre. Mi a szarért nem lehet egy nyamvadt motion blur kapcsolót day 1 belerakni egy játékba. Unom már, hogy azt hiszik a konzol gamer casual idióta, akinek nem járnak azok a beállítási lehetőségek, amik pcn vannak. Nem akarok fullos grafikai menüt, de azért egy motion blur toggle legyen már alap
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest