Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok! Lehet, hülye kérdés, de ha majd előfizetek a Plus Premiumra, de veszek azon kívül egy játékot, pl Ragnarök, akkor azt is tudom majd streamelve játszani? Vagy csak a csomagban lévő játékokat?
-
MODERÁTOR
válasz TrishtanAG #109904 üzenetére
A PS3-as játékok esetén a streamelés az követelmény, de amúgy a PS1, PS2, PSP és elvileg a PS4 címek is streamelhetőek, amellett, hogy ezeket le is lehet tölteni (a konzolon).
Viszont természetesen ez csak azokra a játékokra érvényes, amelyek benne vannak a játékkatalógusban, szóval a szolgáltatás részei.<-ƘƘ->
-
KaitouP
nagyúr
+ mindenki aki segít a TV mizériámban: köszi! Estére átnyálazom jobban a kommenteket, és válaszolok.
[ Szerkesztve ]
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
MODERÁTOR
válasz krx21 #109907 üzenetére
Én már rég nem foglalkozom azzal, hogy mennyit bír. Ha játék közben lemerül, akkor bedugom neki a kétméteres szövetkábelt, aztán játszom tovább.
De amúgy egy ezeréves DS3 is sokkal tovább bírja, ahhoz képest is csak töredéke a DSe. Viszont akkor is inkább ez utóbbit használom még PS3-on is, mert azért csak kényelmesebb és jobb.<-ƘƘ->
-
krx21
nagyúr
Felmerült bennem a kérdés, hogy ssd bővítés után, érdemes vissza tenni a fém takaró lemezt? Nem lehet, hogy nélküle jobb a hűtés?
-
krx21
nagyúr
válasz Kendek #109914 üzenetére
Ok. Hagyom ott ahova való.
Amúgy találtam ilyet is: SABRENT M.2 NVMe Heatsink for The PS5[ Szerkesztve ]
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz Kendek #109910 üzenetére
Ohhh ne is “mond”…. Megnéztem élőben azt a Samsung Oledet.
Hát a LG B9 és az LG CX után most Samsung fog következni úgy döntöttem. Maga a rendszer elég … hogy is mondjam…. Semmilyen de az hogy ekkora fényerőt tud produkálni, ilyen kontrakaszt mellet, az eszméletlen. Ugye nekem a két konzol mellett ott a Pc is amivel így a tevét 144hz tudom majd használni. Ha minden jól megy akkor jövő hónapban 450€ kedvezménnyel be tudom szerezni. -
hombre[EU]
veterán
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz hombre[EU] #109918 üzenetére
Igazából semmi okom nem lenne lecserélni a CX-t mert egyszerűen szuper, de mivel a kisebbik Öcsémnek pont tévére van szüksége …. hát akkor már na.. ne C2 lesz
-
cactuar
aktív tag
Ha már TV a téma: az LG A1 mennyivel butább a C1es nagy tesójánál? Azt tudom, hogy csak 60Hz, nincs VRR, ezzel együtt tudnék élni. Illetve valamivel kisebb a fényerő. Már egész jó áron hozzá lehet jutni, és elgondolkoztam a TV cserén. De gondolom oka van, hogy csak a C1 van ajánlva.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy ps5 játékkonzolt.
Kiskorú is játszana vele ezért segítségeteket kérném még mielőtt vásárolnék.
Tudnátok valami magyar nyelvű leírást linkelni hogyan is tudom beállítani a szülői felügyeletet?
Eddig Xbox konzolunk volt de azt eladtuk. Itt is hasonlóképpen működnek a vásárlások?
Értem ezalatt pl a Game pass-tHölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
Macccy
senior tag
Én csak most "ébredtem fel" és néztem meg, hogy mik is lesznek ebben az EXTRA Tier -ben, hát nekem az elkövetkező 12 hónapomra (még annyi van) is eladták a PS Plus -t :
STRAY
Marvel's Guardians of the Galaxy
Demon's Souls
Marvel's "Mike" Morález
Concrete Genie
MediEvil
Outer WildsEsküszöm, szinte a store-os wishlist -emet pakolták fel
-
Elderath
őstag
5 nap és kint a quarry. Húzós ára van szerintem várok vele egy leárazást
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz hódmaci #109927 üzenetére
Hozz létre magatoknak profilokat, majd Account Settings > Family Management, válaszd ki a gyereket, és itt lehet állítani neki a korlátozásokat.
Amennyiben nem szeretnéd, hogy korlátozva legyen, akkor a tapasztalatok szerint sokkal jobb megoldás ha hamis születési évet adsz meg neki, hogy elmúljon 18 éves. Különben lehetnek anomáliák, és lehet olyan játék amivel nem tud majd játszani, akkor sem ha engednéd neki.Azt nem tudom, hogy Xbox-on hogyan mennek a vásárlások, de itt a Store-t tudod használni (a konzolon, böngészőben és applikációból), meg lemezeket lehet venni (ha lemezmeghajtós PS5-öd lesz). Game Pass itt nincs, az egy Microsoft szolgáltatás, a PlayStation pedig Sony. Max a PlayStation Plus magasabb szintű csomagjaira tudsz előfizetni, ami hasonló hozzá, vagyis egy csomó játékhoz ad hozzáférést.
<-ƘƘ->
-
Gorgonka
tag
válasz ProEvoFan #109930 üzenetére
Meglátjuk. Most már tényleg nem kell sokat várni.
Nálam játszanak a PS3-as, sőt még a régebbi játékok is, szóval egy időre el leszek látva. Mire azokra ráununk, pont olcsóbbá vállnak a mostani játékok, szóval elég jól összejöttek most a dolgok szerintem[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
válasz N.YCityBoy #109932 üzenetére
Hát nem tudom szerintem jól néz ki. Ez nem olyan rövid game, mint az anthology játékaik
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
MODERÁTOR
válasz Elderath #109935 üzenetére
Az Anthology sorozatba tartozó játékokat egy év alatt szokták összehozni, ami azért meg is látszódik rajtuk. A House of Ashes mondjuk tematikáját tekintve nagyon tetszett, ezért azt kifejezetten élveztem.
A The Quarry-ra kíváncsi vagyok, remélem, hogy kicsit minőségibb és tartalmasabb lesz. Az Until Daw annak idején nagyon ütött.
<-ƘƘ->
-
tothjozsi96
addikt
Aki nem olvasná a BestBuy topikot, nézzen rá erre a PS5 bejegyzésre, #133760
-
Frod
addikt
válasz Kendek #109937 üzenetére
Az új játék már csak árából kiindulva is tartalmasabbnak néz ki, mint az antológiás részek.
Plusz megint visszanyúlnak ahhoz a klasszikushoz ami mindig működik, a nyári tábori tini felügyelőkhöz. +lesz kifejezetten 80as évek horror filter is!Do you see the white shadow?
-
hódmaci
senior tag
válasz Kendek #109933 üzenetére
Köszönöm.
"tapasztalatok szerint sokkal jobb megoldás ha hamis születési évet adsz meg neki, hogy elmúljon 18 éves. Különben lehetnek anomáliák, és lehet olyan játék amivel nem tud majd játszani, akkor sem ha engednéd neki."
De ha "megadom" gyereknek és az életkorát 18+ nak akkor korlátozások nélkül fog tudni telepíteni játékokat?
Vagy azért kell a 18+, hogy amihez adok engedélyt és túlkoros lenne az Ő(gyermek) számára akkor sem lesz ütközés. Vagyis így mintha nagykorút kezelnék gyerekként.Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
Delirious
tag
Az összefoglalóból úgy látom kikerültek a konkrét SSD ajánlatok. Ez az SSD ha jól nézem, akkor megfelelne bővítésre:
Samsung 980 Pro
Nem szeretnék olyan venni, ami esetleg nem lenne jó. Remélem hűtőbordástól befér a helyére. Szóval előre is köszi a segítséget. Sajnos csak 36 hónap garanciával találtam, nálunk nem adnak öt évet?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz hódmaci #109941 üzenetére
A szülői felügyelet alatt elvileg tök jól lehet szabályozni, hogy mivel és mennyit játszhat a gyerek, meg mekkora összeget költhet. De mégis van olyan játék ami a korhatárbesorolás miatt nem indul el, akkor sem ha feljebb állítod a megengedett korhatárt.
Ha le akarod szabályozni, akkor nincs más megoldás, de ha annyira nem foglalkozol vele, akkor jobb megoldás egy teljes értékű profil. Nem a telepítés itt a lényeg (az eléggé korlátozott ha nincs megvásárolt játéka), hanem a futtatás. Szóval ami telepítve lesz a konzolon, azt el fogja tudni indítani.<-ƘƘ->
-
MODERÁTOR
válasz Delirious #109942 üzenetére
Azért vettem ki az összefoglalóból a listát, mert azóta már kiadtak jó pár új SSD-t, amiknél fel van tüntetve a PS5-tel való kompatibilitás.
Ha megnézed ezt a hűtőbordás 980 Pro-t amit linkeltél, itt is írják, hogy kompatibilis:
A hűtőbordával ellátott 980 PRO a 8,6 mm vékony testével minimalizálja a helyigényt, és kompatibilis a PlayStation®5...<-ƘƘ->
-
Delirious
tag
Közben kiderült, hogy van öt év garival is csak az 11-12 k-val többe kerül.
-
KaitouP
nagyúr
Na, akkor nekifutok még egyszer, hátha én nem fogalmaztam jól.
Az igényeimet az egyébként kétszer említett/ajánlott LG C1 testesíti meg, csak ott van az a baromi nagy DE, ez mégpedig az, hogy extrém helyhiányom van. Röhej vagy sem, de a kecó nem saját, az adottságai a méreteket illetően nem a legjobbak (sem az elrendezése), szóval pénz hiába lenne az áhított modellre, épp hely nincs.Szóval amit jelenleg keresek, az egy 2-3 évre szánt, ideiglenes megoldás (azért ennyi, mert azzal számolok, hogy ennyi időn belül lesz nagyobb helyre költözés). Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nem a legkisebb gyártási méretben találom meg a csúcskészüléket amit szeretnék, és bár általában minimum a középkategóriában, vagy ha az anyagiak engedik, akkor a felsőben gondolkozom, de most kész vagyok kompromisszumot kötni, mert muszáj. Ezért kértem a segítséget, aminek a tárgya az lenne, hogy az említett méretben melyik modell lehet az, ami teljesíti a legtöbbet azokból az igényekből, amiket megfogalmaztam. HDR esetén is éppen azért írtam úgy, hogy "esetleg", mert ha nincs ilyen, hát sebaj, ezzel jelenleg együtt tudok élni. Ha marad a korrekt kijelző, a lehető legjobb válaszidő, akkor az is elég lesz.
Kérdésedre válaszolva a nézési távolság maximuma 1,5 méter, ennél nem fogunk távolabb kerülni a tévétől. Nem a monitort váltaná a készülék egyébként, én továbbra is monitoron játszom, párom játszik tévén (meg olykor közösen), és neki szeretnék valami használhatót - neki sincs komolyabb elvárása jelen helyzetben.
stilo18 és ProEvoFan ajánlása egyébként elég kedvemre való volt, kiindulhatnánk ebből is. A Telekomhoz nem ragaszkodok egyébként görcsösen, csak valamiért egyszerűbbnek tűnt onnan válogatni.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
KaitouP
nagyúr
válasz N@idia #109901 üzenetére
Köszi, és neked is kovsol, kedvemre való lenne az említett C1, de nem igazán opció a másik hozzászólásomban említett okok miatt. Majd pár év múlva ez, vagy esetleg az utódja mindenképpen potenciális választás lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek