Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Tegnap lejárt a Plus-om, ezek szerint tavaly mostanság volt akcióban. Kíváncsi leszek, hogy most az új csomagok indulásakor lesz-e valami kedvezmény és ha igen, akkor melyik csomagra.
-
Frod
addikt
-
Dreamie
őstag
válasz Dreamie #109699 üzenetére
Közben sikerült elérni őket! Küldik a garancia futárt, és viszik -hozzák.
Még az volna a kérdésem, hogy vettem hozzá pluszba egy kontrollert, nem tudom melyik jött vele, ebben tudtok segíteni, mármint hogy melyiket csomagolajam hozzá...
Köszönöm :R
Bocs a dupla komment miatt. Azt hittem nem tudom szerkeszteni...Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
manieeec
tag
Sziasztok! Biztos sokszor volt a kérdés, de összefoglalóban nem találtam infót róla. PS+ tierek között lehet majd váltogatni? 1éves előfizum van és 1-2hónapra átnéznék PS+ extrába pár játék erejéig
-
@rglaaf
veterán
Olyan ps+basic csomag nem lesz ami csak az online játékot biztosítja kacat gémek nélkül?
PSN:BiZzare_0 ️
-
ProEvoFan
nagyúr
Nézegettem a Japán ps+ extra listát.
Találtam benne egy plusz játékot, ami az ázsia listában nincs benne, méghozzá a Chicken Police Paint it Red!-et. Remélem benne lesz az európai ps+ extrában is. Magyar fejlesztésű játékról van szó. Teszt róla, hátha valaki kedvet kap hozzá. [link] -
fausto
addikt
-
kevike576
senior tag
Valakit rázott már meg hyperx füles ?
-
Deck
titán
-
lo_jo
senior tag
válasz kevike576 #109721 üzenetére
5 éve szó szerint napi használatban van egy Cloud II, többször átmentem már a kihúzott usb csatlakozóján a gurulós székkel, úgy kellett visszafeszegetni, hogy be tudjam újra dugni, de azóta is hibátlanul teszi a dolgát. Semmi rázás, semmi hanghiba. Tudom, hogy azóta a C2 sem a régi már, ahogy az újabb HyperX fejesek sem olyanok minőségben, de rázásról még sehol nem olvastam, pedig a C2 wireless miatt néztem pár tesztet több cuccukról is. Egyébként a C2 wireless sem lett jó, főleg nem a klasszikus, régi, "vastag" dobozos C2-höz képest.
-
Cranium
tag
AC: Valhalla az milyen jatekra sikeredett? Nem jatszottam egy AC-vel se, csak maga a vikinges tema ragadott meg
-
ImACeltic
őstag
válasz Cranium #109725 üzenetére
Az összes AC szerintem korrekt játék, a Valhalla is az, sőt, itt már kicsit variáltak a mellékküldetéseken, többfélék lettek, így lassabban lehet ráunni. Mert azért rá lehet, mivel én 170 órát beleraktam, mondjuk az összes DLC-vel együtt és van amikor kicsit elfárad a játék, sztoriban is meg játékmenetben is. A térkép geci nagy, rengeteg skill, fegyver és páncél van.
Ha érdekel a vikinges téma, szerintem simán megér egy próbát.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
.LnB
titán
válasz kevike576 #109727 üzenetére
lol!
Munkatársaim tegnap kaptak 1-1 ilyet. Szétküldtem ezt a képet. Írtam nekik, nem baj srácok, majd rendelünk mellétek poroltót is.Nekem Cloud 1 van otthon, sose rázott meg.
Ha esetleg tud valaki olyan típust, ami jobban ráz, vagy durvább dolgokat produkál, azt írjátok már meg. Mert lenne egy kolléga, akit meglepnénk vele...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
lo_jo
senior tag
A C2-ből 100%, hogy a régi és az újabb között van különbség, azt hiszem még a HP felvásárlás előtti időkben változtattak. Érdekes, mert régen tényleg nem volt velük ilyen gond, amikor ezt vettem, akkor alaposan szétnéztem. Mostanában csak a wireless fejeseiket figyeltem, de nagyon kiábrándító a C2 wireless is. Sajnos egyre inkább az Arctis 7+ felé terelődök, jó lesz PC-hez és a PS5-höz is, céges meetingekre meg marad majd a Sennheiser hd 4.50, ha be kell járni irodába, akkor jól jön az ANC, hívásokra és munka közbeni spotify-ra pedig elég a BT is.
-
Moby
addikt
válasz kevike576 #109727 üzenetére
itt annyi történt, hogy emberünk statikusan feltöltődött, és mivel ez volt fém a közelében, szépen kisült a fülesen keresztül. Ez nem a füles hibája, hanem a szülőké, akik nem vették észre, hogy az emberünk fizikaórán inkább csak rajzolgat a füzetébe
Ez egyébként olyan probléma, amivel a hangosítással foglalkozó cégek sokat küzdenek manapság is. Nagyon függ egyébként még az évszaktól is, leginkább a levegő páratartalma miatt, de ruházattól, bútorzattól, sokmindentől függ a mértéke. Itt vélehtően valami csudálatos kínai műbőr "gamer"szék lehet a háttérben, amiben csilliárd voltokig csúszkálja magát az emberünk. És ha jó kis műszálas nadrágban, száraz levegő mellett teszi, akkor...nos akkor a fizika teszi, ami tennie kell. Ennyi a sztori.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Ma jelent meg elvileg a Souldiers játék, de továbbra sem vásárlható meg. Mikor frissül a store? Azt hittem ezek mind éjféltől elérhetőek már -
Gaben360
senior tag
Van valamiféle lista, hogy melyik Ps4 játékok kaptak next-gen patch-et?
Lehetőleg olyanokat szereznék be a későbbiekben.Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
Zolka25
tag
válasz Ramoskaa #109653 üzenetére
Nekem is újabb szériás gépem van. Május elején vettem. És elég jól hallható a coil whine 3 méterre a kanapéról is. Kicsit bosszantó, hogy elvileg azért lett ilyen bazi nagy a gép, hogy hatékony legyen a hűtés és csendes lehessen. A hűtés csendes is, de cserébe itt van a coil whine.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika