-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz Dreamie #109699 üzenetére
Közben sikerült elérni őket! Küldik a garancia futárt, és viszik -hozzák.
Még az volna a kérdésem, hogy vettem hozzá pluszba egy kontrollert, nem tudom melyik jött vele, ebben tudtok segíteni, mármint hogy melyiket csomagolajam hozzá...
Köszönöm :R
Bocs a dupla komment miatt. Azt hittem nem tudom szerkeszteni...Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
vanŠcore
csendes tag
válasz Dreamie #109682 üzenetére
Én pont tegnap hoztam el az új csere kontrollerem. Konkrétan leszartak a Triwardennél (akit most ajánlottak). Media Marktba vásároltam a konzolt. Debrecenben bevittem a helyi Sony szerviz központba. Ott is készségesen segítettek volna, de volt egy kisebb bosszúságos problémám a serial számmal, (amit mellékesen már a vásárlás napján jeleztem nekik -Media Markt). Így csak be kellett menni hozzájuk. Ha már ott voltam, az ottani srác mondta, hogy ők is el tudják intézni a garanciáztatást. Igaz pontosan 15 nap volt mire visszakaptam, de hálás vagyok a segítségükért. Plusz nem is a Triwardennél kötött ki, hanem más cégnél szervizelte. Nem tudom, te hol vetted, de vannak más lehetőségek is, nem csak a Triwarden.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózat nélkül is lehet "telefonálni" a OnePlus 12R-el az új frissítése után
- Netfone
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest