Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
Ó, persze, pár fotelhuszár forradalmat robbantott a nagy gonosz csúnya megacorp ellen. Te sem gondolhatod komolyan, hogy most ők a nagy fenyegetésre behódoltak. Elég naiv gondolat.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Moby
addikt
válasz Sundesz #106650 üzenetére
Biztos, hiszen jóval több fogyott belőle, mint előtte bármelyik from játékból. Ha eddig ez volt a közvélekedés, hogy mainstream lett a soulslike, akkor ez most tetőzött igazán.
De az ötlettel, felesleges, sivár és totál filler katakombák engem is le tudtak hozni az életreől, pedig én még szerettem is. Nem mindegy mit nézel belőle, nem mindenhol jó az sem. Eléggé szélsőséges az egész. Sok munka, sok akarat mellett rengeteg újrahaszonsítás. Sok kimunkált, csodás helyszín mellett ottvannak a sivár, kietlen, felesleges részek. Bőven van még hova fejlődniük OW-ben. -
Moby
addikt
válasz KaitouP #106652 üzenetére
Túl sok mozit nézel A vásárlók a pénztárcájukkal szavaznak. Ha valami nem jó, akkor nem szavazzák meg, és akkor perec a vége. Lásd még BF2042, megatöbbi. Nem olyan bonyás ez. Nincsenek forradalmak, meg nem fotelhuszárok, hanem a pénz. Meg pl. a metacritic, amit szintén vizsgál a sony, és fontos nekik. De ezt el is mondták.
-
Major Lion
senior tag
"Thank you for your continued support and feedback on Gran Turismo 7, your voices have not gone unheard. I would like to apologize for the frustration and confusion caused last week with our patch updates which resulted in, not only a server outage but also adjustments to the in-game economy which were made without a clear explanation to our community."
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
melega
őstag
Nektek melyik a kedvenc soulsborne játékotok?
Demon souls remake nekem az volt a lekönnyebb 80 óra végigjátszás volt magamtól nem jött segítség. PS 5 ön toltam.
Dark Souls 3 a Nemeless kingig eljutottam magamtól.
Szerintem a legkönnyebb casualoknak való soulslike játékok[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
+1
Nevetséges ahogy túlgondolják a szerepüket a játékosok egy-egy játékkapcsán. Aztán meg jön a metacriticre hivatkozás, arra a metacriticre, aminél ha a kedvenc játékuk van alulpontozva, akkor meg jön a " - ez nem számít, mert csak x mennyiségű játékos pontozta, amúgy soknak meg tetszik, csak ők nem szavaztak.." relativizálás, hülyének nézés .
Aki egy jó minőségű, nagy múltú keményvonalas autós játékot akart, annak nem volt baja a Gran Turismo 7-el. Lehet-e hibát találni benne ? Persze, mint minden más játékban, a kérdés csak az, játszani akar valaki, vagy kritikusi szerepkörben tetszelegni ...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Pro tipp a GVH-s Alza 3.000 Ft kedvezménykód felhasználására; 10 ezer forintos feltöltő, vagy akár 20 ezres is van már.
-
Krg3Rz
csendes tag
válasz melega #106657 üzenetére
Én most kezdtem bele a Bloodborne-be. Eddig sose nyomtam tovább 1 óránál, egyik souls gamet sem. De egyik este, gondoltam, ha már úgyis free ps plusban, akkor leszedem, aztán megnézzük. Vakon beleugrottam, 1 videót se néztem róla kb. És nem tudom, hogy eddig miért nem hagytam ezeknek a game-knek időt, de nagyon beszippantott. Már értem, miért szeretik olyan sokan ezeket a gameket. Kb a 3. fő boss-t öltem meg. ( sajnos summonal, de ha kijátszom, akkor tuti neki fogok alone is ) De nagyon jó game! Demon souls / Elden már a kosárban, de addig nem akarom őket megvenni, amíg ezt ki nem vittem. Csak sajnos végtelen idő kellene hozzájuk 😀 Amiből kevés van sajna.
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz ProEvoFan #106664 üzenetére
Majd erkezik az is...
Finally, we also want to take the opportunity to lay out some of the near-term updates we are working on. We can’t confirm an exact date or specifics yet, but will give advance notice via www.gran-turismo.com.
Increase the payout value of limited time rewards as we develop as a live service.
Further World Circuit event additions.
Addition of Endurance Races to Missions including 24-hour races.
Addition of Online Time Trials and awarding of rewards according to the player’s difference with the top ranked time.
Make it so cars can be sold.[ Szerkesztve ]
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Szabi®
addikt
Ez ennyi, ezért nem is értem minek azzal takarózni ... Amikor én felhoztam anno a metacriticet támpontnak, egyből jöttek a "nagytudásúak", hogy "- annyi profilt csinálok amennyit akarok, és letudom húzni a játékokat ".
Én nem ezen oldalakból indulok ki, kipróbálom a játékot, 8-10 óra után, pedig már körvonalazódik, mit vált ki belőlem. Olyan is volt, hogy elhamarkodottan lehúztam valamit, de később korrigáltam a véleményem.#106668 KKaresz45 Ebben az esetben ez így zajlott, ha jól emlékszem feedback volt épp elég a Last Of Us 2-nél is, hál istennek ott a készítők nem engedtek a nyomásnak (ami sokszor indokolatlan, és tényleg fotelhuszároktól indul a lavina).
Nem gondolnám, hogy minden rinya mögött valós probléma van, a legtöbb esetben a frusztráltság nyomja rá a bélyegét egy-egy játék megítélésére. -
Moby
addikt
válasz Szabi® #106671 üzenetére
Itt a metacriticet egyedül én írtam le, emlékeim szerint ezzel nem takarozótt senki, sőt, szerintem senkit nem is érdekel (bár nem akarok senkinek a szószólója lennI), és én is csak olyan kontextusban emlegettem, hogy a sonynak fontos, tehát ez is befolyásolhatta a döntést. Nem az ittenieknek, vagy nekem, engem az egész GT7 kérdés jelen pillanatban nem igazán mozgat ezen a szinten. A sonynak fontos az exkluzívjainál.
-
NoOne1976
őstag
válasz Szabi® #106673 üzenetére
Nem a 8200db negatív szavazattal van a gond szerintem. Hanem azzal, hogy hír értéke lett a dolognak és sok emberhez eljut az infó, hogy egy Sony exkluzív játékkal gáz van, a játékosok nem szeretik. A negatív reklám a probléma, mert az nem imázs építő.
Ráadásul, ha mikrotranzakciókból szerették volna kiegészíteni a bevételeket, de a játékosok nem hajlandóak fizetni (akár milyen jó is a játék), akkor az a Sony szempontjából gond.
És a végére egy költői kérdés: Ha a Sony szerint teljesen korrekt volt a kitalált mikrotranzakciós rendszer, akkor az miért nem volt benne a sajtónak elérhető változatban, miért csak az értékelések után került be egy frissítéssel? (Csak nem aggódtak, hogy az minusz pontokat hozna az értékelőknél és ezt nem merték bevállalni.) -
snots
tag
válasz Peace #106670 üzenetére
Valamikor tárgyalva lett itt, hogy miért nem különösebben valószínű bármilyen next gen update a Bloodbornehoz. Már nem emlékszem az okokra.
Valójában egy sima 60 fps patch is elég lenne, esetleg 4k. A játék maga teljesen jól néz ki.Dark Souls 1 remake-et is el tudnék képzelni, ha már álmodozni kell, olyan Demon's Souls remake minőségben. Tolnám be rá a 25 rongyot instant.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz NoOne1976 #106675 üzenetére
És a legrosszabb az egészben, hogy itt is volt pár emberke, aki szarrá lehúzta a játékot, és ez miatt sokan innen nem merték megvenni ezt a remekművet. Karrier (itt Cafe) módban mindig pont olyan autó a jutalom, amivel a következő feladatok végrehajthatóak. Annyi pénz meg simán összejön közben, hogy veszel egy gr3 autót, onnan meg már csak idő kérdése, és lesz pénzed. Ja, hogy nem két nap alatt lesz meg az összes autó? lol
Nem. Nem támogatom a mikrotranzakciót, de egy csöppet túlzás amilyen negatív kritikát kapott a játék, mert maga a termék a nagybetűs autóverseny. ...ahogy azt a fizetett tesztek is leírták. -
Moby
addikt
válasz ProEvoFan #106679 üzenetére
gr3 autót kaptam az előrendelői csomagban is, eddig sem ez volt a kérdés, akiknek bajuk volt, nem ez volt a bajuk.
/de leírom újra, hogy én nem voltam köztük, mivel csak megvan, de eddig nem nagyon játszottam vele. Én is csak olvastam, hogy mi bajuk van a bajosoknak, de én legalább elolvastam, mégha nem is érintett meg különösebben
[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
válasz ProEvoFan #106679 üzenetére
A baj az volt, hogy egy frissítéssel lecsökkentették a megnyerhető kreditet. Addig az egyik legjobban "fizető" GT rész volt időarányosan nyerhető kreditek tekintetében, utána a legrosszabb lett. Persze van aki előtte is fikázta minden pontját a játéknak.
Hörcsög Powa'
-
lo_jo
senior tag
válasz ProEvoFan #106677 üzenetére
Hát azért annél több probléma volt, hogy ennyivel le lehessen tudni. A credit nerf után gyakorlatilag 0-24 farmolással is egy napba telt volna a 20m kredit összeszedése (1,7m/óráról felezték), ami a legdrágább autókra éppen elég, de mivel ez volt a max limit, így ha megvetted a hőn áhított gépet, konkrétan 0-ra apadtál. Most egyszeri dolgokkal jól gyűjthető elég sok kredit (circuit experience, human comedy mission adag) és utána is elég könnyen farmolható a pénz (825k/20 perc), de az always online mögé rakott single player kontent még mindig nem túl rózsás, a napi rulett esetén továbbra is a legtöbbször a nyeremények dísznek vannak, úgyis a legkisebb kreditet kapod, a PP rendszer úgy exploitolható, ahogy van, a büntetések sem túl konzisztensek, a menü felépítése is katasztrófa. Mondjuk az utolsó az biztos, hogy marad így, de rossz belegondolni, hogy hány lépés belépni a sportnál a daily race-hez megnézni, hogy melyik autók használhatók, utána megvenni valamelyiket, ha nem csak BoP lesz, akkor tuningolni, beállítani és versenyre vinni. Jó dolog, hogy külön van az optikai tuning, de PP-t is változtat, úgyhogy először érdemes azzal kezdeni, majd a valós tuning alkatrészekkel, ahol persze 0 segítség van a kezdőknek, hogy melyik alkatrész előfeltétele a magasabb szintűnek és melyik mehet "magában". Tehát bajok még vannak, de legalább már a mikrotranzakció nem annyira nyomasztó.
-
Szabi®
addikt
válasz lo_jo #106682 üzenetére
Azért ezek elég specifikus problémák, ezen azért a legtöbb laikus gamer, aki csak leszeretne tolni pár versenyt észre sem veszi, vagy akik most kezdték a konzolozást és még nem játszottak előző Gran Turismoval.
#106675 NoOne1976 Én erre azt mondom, ha a játékosok hajlandóak fizetni millió szutyok "zs" kategóriás játékban mikrotranzakcióért, akkor ne sírjon a szájuk 2022-ben, hogy egy nívósabb játékban is benne van ez az "opció", merthogy ez egy opció, és nem kötelező.
A végére egy költői kérdés, majd ha nem lesz megfelelő bevételük egy ilyen játék után, és kukázzák az ip-t ahogy ez történt már sok másik címmel, akkor köszönjük meg azoknak, akik most sírdogálnak ? -
KaitouP
nagyúr
válasz RangerFox #106654 üzenetére
Umm nem, annak az ügynek egészen más súlya volt. Ott szerencsejátékról volt szó, állami szintű tiltásról a jog erejével. Nem ugyan az a két eset.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
Ellenkezőleg, sajnos éppen elég keveset, de hát hajtani kell a pénzt. Egyébként abszolút igazad van! A vásárlók a pénzükkel szavaznak: itt ni, meg ott ni. Hát na, talán mégsem lehetett akkora a baj, ha közben tök jól fogyott (!!!) a játék.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
A márciusi Checkpoint Now-ban elég jól összeszedték a GT balhét, igenis volt hatása a userek elégedetlenségének, és elég szar lett volna a game "üzleti része", ha nem emelik fel a hangjukat.
Dive ever, work never.
-
KaitouP
nagyúr
"A sonynak fontos az exkluzívjainál."
A Sony-nak valójában az fontos, hogy mellkasát szélesen kihúzva mondhassa: "This is for the players." Ami, persze egyáltalán nem disz iz for dö pléjörz, sokkal inkább disz iz for dö máni. Innentől kezdve nem elképzelhetetlen - szerintem sokkal életszerűbb - forgatókönyv az, hogy kicsit rövidebbre húzták a pórázt a GT7-tel, mégiscsak beáldozhatóbb cím mint egy Lászt of Ász, tudván, hogy majd kicsit elégedetlenkedik a nép, amit aztán gyorsan orvosolva máris lehet veregetni saját maga vállát azt illetően, hogy igenis figyel a játékosaira. Mondjuk, a Sony jelenlegi állapotát tekintve erre meglehetősen szüksége is van.
-
-
Griff55
senior tag
válasz Gaben92 #106567 üzenetére
Ma átvettem a terméket 31 800 volt. Teljesen originált új volt a midnight black pulse füles.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, ennyit megért-e. A 30K alatti razer vezetékes fülesemből messze jobb hangot kihozok PC-n, vagy a JBL true wireless earbuddal.
Sajna a zajokat szinte semennyire nem zárja ki, kényelmet tekintve se a legjobb, nem kényelmetlen, de nem fekszik fel olyan simán mint egy razer kraken.
Kicsit sajnálom, hogy csak a feketéhez tudtam hozzákutni, de ezen az áron úgy éreztem le kell rá csapni. (Esetleg ha valakinek van új fehér fülese cserére )
Hangerő nekem elég, a közepek tényleg szép tiszták, basszusból nincs túl sok és az egésznek a hatása kicsit olcsó. az átlak ára inkább 36 ezer más boltokban, szerintem ennyiért összedobhatott volna a sony valami komolyabbat.PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
MODERÁTOR
válasz Griff55 #106691 üzenetére
Játsz egy kicsit az app EQ beállításaival, kevésbé lesz fájó a csalódás (nekem is ilyen van, nincs vele bajom, de ilyet nem illik itt mondani, hájperkláudx a menő azt hiszem, meg Astro, Arctis - majd kijavítanak)
Sok fejhallgatóm van, nyilván a hifi fülesek alázzák, de ahogy beállítottam magamnak, a Pulse is megfelel a célnak - szerintem...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Griff55
senior tag
Leszarozni nem akartam de tényleg nem is szabad sokat várni tőle.
Igyekeztem állítgatni az EQ-t, mélyeket kicsit feljebb húzni, valamicskét javít. El lehet vele lenni játékban, nyilván sokkal jobb a térhatása mint az LG tv saját hangszórója. Zenére nyilván nem ez lesz használva.PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Gaben92
őstag
válasz Griff55 #106691 üzenetére
Akkor végül is jól jártál, ha más nem ár szempontjából. Ettől még lehet visszaküldött amúgy de 0 használatból eredendő nyommal kit izgat? Én nemrég kormányt vettem 30k-val olcsóbban mint a bolti ár mert "visszavitt termék", kibontottam és full új, egy ujjlenyomat sehol, az összes gyári fólia a helyén. Az ilyen jó deal.
Hogy (hang)minőségben jó vétel volt-e arról nem tudok nyilatkozni. Az utóbbi 15 évben (ha a céges meeting fülesektől és az Apple EarPod'stól eltekintünk) semmi nem járt a fejemen/fülemben csak Sennheiser.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Valaki használ vezetéknélküli billt a ps-hez? Ha igen, melyiket?
Van egy Omen Spacer-em, ami sem vezetékesen, nem wless nem akar működni a ps-el. Ha csatlakoztatom az adaptert, kiírja, h csatlakoztatva, de nem történik semmi. Ugyan ezt csinálja akkor is, ha vezetékkel csatlakoztatom.
Van egy vezetékes Lioncast, az megy gond nélkül.. Csak, kényelmesebb lenne..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Lacabooy
csendes tag
válasz Sundesz #106650 üzenetére
Nekem se a kedvencem a színvilág, meg úgy ez az egész "halott" világ, tényleg depresszív, nem egy vidám kalandtúra. Inkább Horror az egész.
De ennek ellenére nagyon nyomom. Eddig 1 DS játékkal játszottam kb. 1 órát (nem jött be) meg mielőtt megvettem volna a Bloodborne-t próbáltam (10-12 óra), de az se jött be igazán. Ez viszont nagyon adja, keményen grindolok, már 75-ös szint, de még nem nagyon haladtam semmivel, csak gyúrok, hogy ne nyírjon ki minden jött-ment 1 ütéssel... -
Moby
addikt
Valaki veszi innen a DOLMEN-t? Erősen gondolkodom rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest