Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Griff55 #106691 üzenetére
Játsz egy kicsit az app EQ beállításaival, kevésbé lesz fájó a csalódás (nekem is ilyen van, nincs vele bajom, de ilyet nem illik itt mondani, hájperkláudx a menő azt hiszem, meg Astro, Arctis - majd kijavítanak)
Sok fejhallgatóm van, nyilván a hifi fülesek alázzák, de ahogy beállítottam magamnak, a Pulse is megfelel a célnak - szerintem...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Gaben92
őstag
válasz Griff55 #106691 üzenetére
Akkor végül is jól jártál, ha más nem ár szempontjából. Ettől még lehet visszaküldött amúgy de 0 használatból eredendő nyommal kit izgat? Én nemrég kormányt vettem 30k-val olcsóbban mint a bolti ár mert "visszavitt termék", kibontottam és full új, egy ujjlenyomat sehol, az összes gyári fólia a helyén. Az ilyen jó deal.
Hogy (hang)minőségben jó vétel volt-e arról nem tudok nyilatkozni. Az utóbbi 15 évben (ha a céges meeting fülesektől és az Apple EarPod'stól eltekintünk) semmi nem járt a fejemen/fülemben csak Sennheiser.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest