Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz tboy93 #106151 üzenetére
Amugy ennel a gamenal teljesen jogos hogy erdemesebb "erosebb, kiegyensulyozottabb" lelki allapotban leulni ele, mert megtud tepni elegge. Legalabbis engem sikerult es meg gyujtom az erot a kovi vegigjatszashoz, de amugy varom is
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
-
Gorgonka
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok...
Szóval az lenne a kérdés, hogy így a konzol megjelenése után sokkal, lehet már venni valahonnan rendes áron? Sima google keresés nem hozott eredményt, de gondoltam megkérdezlek benneteket, hogy tudtok-e valamit? 220 000-es apróhirdetéses oldalak sajnos nem játszanak. Nem is annyira a magasabb ár miatt (a 185 000 is sok pénz nekem, de akkor már nem oszt nem szoroz az a pár plusz tizes), simán csak nem akarom támogatni az ilyesmit.
Eddig nem volt sürgős, de a Forbidden Westet szeretném teljes pompájában végigjátszani.
Előre is köszi -
.LnB
titán
Nesze neked Gran Turismo 7 "The Real Driving Simulator"! Lehet csomagolni!..
[link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sliderxy
senior tag
válasz Gorgonka #106156 üzenetére
Alzán van rendes áron, de nem érdemes velük foglalkozni mert akár 1 év is lehet mire megkapod.
Java részt bundle csomagok vannak, amik kaphatóak belátható időn belül. A konzol mellett van játék vagy kontroller, esetleg mindkettő, de most ezek is elég drágák, nemrég emeltek árakat általánosságban a készlethiányok miatt. -
Sliderxy
senior tag
Én anno a telekomnál csaptam le egy bundle csomagra.
PlayStation 5 konzol + Ratchet&Clank: Rift Apart szoftver + kontroller
[link]Ezt az oldalt érdemes nézegetni.
Most még olcsóbb is mint amikor én vettem. Viszont vagy két héten keresztül naponta többször rá kellett néznem mire bejutottam egy néhány perces idősávba, amikor pont volt készleten pár darab. Ahogy felkerül elkapkodják. -
F-ECT$
titán
Sajnos a 185e Ft-os "rendes ár" lassan a múlté, többek között a jó erős forint miatt. Emellett az ellátási láncok is akadoznak, az ukrán háború se tesz jót az IT eszközök gyártásának, szóval:
-megpróbálsz az Alzáról rendelni és vársz hónapokat
-veszel valamilyen értelmes árú bundle-t (de így is drágább lesz, mintha külön-külön vennéd meg ugyanazt - kivéve talán a Telekomnál)
-veszel valamilyen tényleg használt gépet garival, megbízható helyről, de ez nem 185e lesz
-mégis veszel scalpertől újat, nem túl nagy felárral, de ez se 185e
-vársz hátha van még itt a topicban valakinek olyan rendelése, amit mégse vesz át, és átadja valakinek, de ebből nem túl sok van, és az ár se garantált[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
LendvaiFeri1
addikt
A Sackboy coop játszható dualsense & dualshock párossal?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Moby
addikt
válasz LendvaiFeri1 #106167 üzenetére
A PS4 változat igen.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Farkassacred #106169 üzenetére
Áh, esélytelen lett volna. Olyan helyekre dugták őket, hogy csak pislogtam. (pl. random ház egyik szobájában van egy ágy és ha bekúszol alá, akkor ott is van egy )
-
Gorgonka
aktív tag
Köszi mindenkinek. Akkor egyelőre marad a várakozás . Annyira végülis nem sürgős, mert még csak a Horizon és a Ratchet & Clank vannak a listán. Hátha jövőre jobb lesz a helyzet. Konkrétan vadászni nincs kedvem, majd amikor le lehet venni a boltban a polcról .
-
Lord_Sordi
csendes tag
válasz Gorgonka #106171 üzenetére
Én a konzolvilagbol rendeltem elő, mert benne van a pakliba hogy 3 hónap múlva ami most 185 az alzanal az 220 ezer lesz. És veszel hozza játékot (mondjuk újat +25ezer) akkor az már 245 ezer. Míg ha a konzolvilagnal megrendeled itt van 1,5 hónap múlva két játékkal 250 ezer. Persze lehet kevesebb lesz (nem 220) alzan is, de lehet hogy több .. sajnos most nem tudni hogy fog alakulni a gazdaság… pár hete olvastam h alzan már a várakozási idő szeptember 29… (két héttel korábban nekem meg június 29-t mondtak)
PSN: Sordi91
-
Gorgonka
aktív tag
Nehéz ügy... Sokallom az 50 000 Ft-ot a két játékért. Annyiért én nem szoktam játékot venni.
Szerintem előrendelem, aztán ha csak Karácsonyra ér ide, akkor legalább már a játékok is olcsóbbak lesznek . -
Scarletiel
senior tag
válasz tboy93 #106176 üzenetére
Tiszta jó, hogy visszarepülünk világ szinten 60 évvel ezelőttre, ahol 2 évet vártál egy szaros trabantra. Most kb ugyanez lesz mindennel ami elektronikai cikk... ^^
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
nagyúr
válasz Scarletiel #106177 üzenetére
Nyugi, az autókkal sem jobb a helyzet, 2021 júliusban lett berendelve az enyém és még csak tipp sincs, hogy mikor kapom meg
-
fausto
addikt
Nekem az alzánál össze-vissza kamuztak, hogy éppen hol tartanak az előrendeléseknél. Közben meg volt olyan, hogy ismerősöm, aki utánam rendelte hónapokkal, már meg is kapta....
Szóval onnan max ilyen "érdekesség" alapon érdemes rendelni, hogy mikor hozzák. De számolni velük felesleges.
A boltok közül a Konzolvilág a legkorrektebb, meg talán a Konzolstúdió. A Platinumshop is stiklis, őket sem ajánlon. -
Gorgonka
aktív tag
Még talán az extra kontrolleres bundle a legszimpatikusabb. Van egy olyan, hogy Ratchet & Clank + controller. Postával együtt kb 25 000 egy controller és az úgy is kell egy második.
-
Vitee
aktív tag
Nem tudom ismeritek-e ezt a megoldast, de nekem igy sikerult msrp aron venni a konzolt.
Ha a listaban levo orszagok egyikeben laksz (Available only in United States, United Kingdom, Germany, France, Netherlands, Belgium and Luxembourg) akkor regisztralhatsz a PS Direct oldalon, arra a lehetosegre, hogy ha kapsz egy meghivot, egy megadott napon egy megadott idosavban bekerulj egy queue sorba.
Erdemes mar hamarabb belepni mint a megadott ido, ilyenkor egy visszaszamlalo jelenik meg addig amig el nem kezdodik a sorbanallas. Ha sikerrel jarsz akkor atiranyit a Direct oldalra majd megveheted a konzolt.
En mar a queue-ban voltam, de kidobott a rendszer es soha tobbet nem engedett vissza... redirecting error-al kidobalt.
Redditen kutakodtam es sokan igyjartak, de valaki irta, hogy erdemes irni a supportnak.
Irtam is nekik, hogy mar bentvoltam, de hiba tortent, nagyon akarom azt a konzolt.
Azt mondtak kivizsgaljak, de szeretnenek segiteni. Par nap mulva jott az email, hogy sikerrel jartam, kaptam egy lehetoseget, ekkor meg akkor lepjek be a Direct oldalara es csak vegyem meg a konzolt.
Igy is lett szerencsere a digitalt beraktam kosarba, de mire beirtam az adatokat el is fogyott... Itt lefottem kicsit
De a lemezessel sikerrel jartam es legalabb msrp aron volt, express szallitassal 1 nap se volt es masnap reggel mar hozta is a UPS.
Kar hogy meg nem tudtam kiprobalni, mert koltozes van
Volt par napja nyilt queue is, ahol nem kellett a meghivo, mindenki szamara elerheto volt.
Probaljatok ki, ha a fenti orszagok egyikeben laktok, megeri.
En talan 2-3 hettel elotte regisztraltam, igaz 3 cimmel is, de csak egyre kaptam meghivot, haztartasonkent 1 gepet lehet venni csak, magyarul 1 email cim 1 gep.
Remelem valakinek hasznos lesz"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
fogtunder
nagyúr
-
-
Elderath
őstag
Returnal bezsebelt BAFTAn vagy 4 díjat, köztük a legjobb játékét is
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Mentest hogyan lehetne atmasolni usb-rol gepre, de ugy hogy ne az a hibakód legyen hogy nem azonos a felhasznalo nev.. haverom mentesevel akarnek jatszani bloodborneban.
-
-
gamegod
senior tag
A Modern Warfare nem tamogatja a haptic feedbacket?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest