Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Van egy fel nem használt ps+ 365 napos cuccom, a jelenlegi október körül jár le.
Szerintetek lesz arra lehetőség hogyha októberbe beaktiválom a 365 napos kódom akkor lehessen magasabb csomagra upgradelni?vagy ki kellesz fizetni egy teljes prémium árat ha prémium csomagot szeretnék?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kósza kérdés, mert felmerült..
A feltöltőkártyák továbbra is beválthatók, csak a ps plus kártyákat nem lehet beváltani?
Véleményem szubjektív...
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Vettem egy fekete controller-t. Gondolom gépcsomaghoz volt, mert van hozzá egy garancia jegy és még egy számla másolatot kaptam, azon rajta van a gépcsomag ára, meg egy plusz sorban, hogy a fekete controller 0 Ft.
Ez így ok, ha úgy adódik, tudom garanciáztatni? Köszi előre is! -
nagyúr
Diablo III - Reaper of Souls lemezes verziójához meg kell külön vásárolnom az alapjátékot is?
-
Callisto
őstag
válasz Farkassacred #107710 üzenetére
Neked lehet zavaró, nekem nem.
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
szasanyi
félisten
Van valahol infó arról, hogy a VRR unsupported PS5 games esetében - ettől függetlenül - melyiknél működik a kényszerített mód?
-
Nayrobi
őstag
PS Now május:
- Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
- Soul Calibur VI
- Blasphemous -
FuRiONight
őstag
Érdekes hogy a neten mindenki a vanguard-ot szidja és hogy mennyien többen játszanak a cold war-al ami sokkal jobb is. A probléma maga a bejutással kezdődik:
Vagy 5 perc ha talál játékot Quick play-ben, a fegyver textúrái menüben alig vagy csak részben töltödnek be, de van hogy játék közben is ps3-as színvonalú a játék. Egyébként meg meh.. nem érdemes beszerezni.[ Szerkesztve ]
-
kecsu10
aktív tag
Ezelőtt csak a DS Remaket próbáltam, az nem tetszett annyira, de az Elden Ring... Annyira átgondolt és jó játék lett, s valóban igazuk volt, ezzel a checkpoint rendszerrel és OW formulával nagyot húztak. Ezt pc-n tolom, vannak néha gondok a teljesítménnyel, mellette megy konzolon a HFW ami szintén jó játék, de az Elden Ring minden nehézsége ellenére egy jobb játék lett véleményem szerint. Talán nem a legjobb időszakban adta ki a Sony a Horizont, mert így egymáshoz közel nagyon látszik a különbség a kettő között.
-
Nayrobi
őstag
válasz WhiteWalker #107724 üzenetére
Az ps+ban lesz, ez meg a psnow.
-
őstag
Elvileg holnap érkezik egy lemezes "bundle drágaszág".
PS n+1 konzolom még nem volt, XBOX SX a+b is csak ~5 hónapja van.Tudom, hogy nemsokára a Sony is átvariálja a előfizetéseket, de addig a ~2 hónapig melyik előfizetést érdemes megvennem és honnan (rendelve)?
Egyenlőre egyszerre ~1 évnél többet nem akarok belőle. (A fene tudja előre, hogy mit és mennyit fogom használni.) -
Callisto
őstag
-
_Balee_
aktív tag
Godfall-ról vélemény? Valaki esetleg platinázta?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
Frod
addikt
válasz _Balee_ #107740 üzenetére
Jelen.
Alapvetően ha szereted az akció tps-eket, és az arpg-s "build-ek összerakását" (lásd: Division, Diablo, stb) akkor simán le tud kötni.
Én egyedül játszottam, 70 órát tettem bele a platináig, bár az utolsó trófea matchmaking keretén belül lett meg egy random arccal.
Tény, nem való mindenkinek, és nehéz ajánlani, de sajnos ez a játék nem megérdemelten kapta az ívet - vagyis megjelenéskor lehettek jogosak a kritikák, manapság pedig utána szinte mindegy mi történik már. Pedig fantasztikus a látványa, töltési idők kb nincsenek, a zenéje is szuper, a haptikus ravaszok is teszik a dolgukat. Mind technikailag, és már tartalomban is teljesen kikupálódott.
A legutóbbi nagy update éppen pár hete futott be, ez hozott pár változást, meg egy új játékmódot (bár ez szerintem az eddigi leggyengébb, nekem nem tetszik).Anno a Plus-ba kerüléskor volt balhé, hogy csak egy csonkolt verziót kaptunk, de így utólag azt mondom részemről kibékültem a dologgal, sőt, akarna a fene visszamenni a sztorira egy gyenge karakterrel.
Ezt a srácot tudom ajánlani, nekem kb ő az iránymutatóm ha Godfall-ról van szó, az egyik build-jével lett meg a vége, konkrétan ezzel.
(Ha viszont nem a platinára mész, meg build-eket sem akarsz építgetni, akkor kb nincs mit kínáljon a játék, mármint elég hamar megunható, ha csak csapkodni akarsz - pláne, hogy jó gear hiányában még azt sem tudsz olyan könnyen)Do you see the white shadow?
-
nagyúr
Jol erzekelem hogy a diablo 2-nek nincsen fizikai kiadasa? Van errol valami hir, hogy lesz-e?
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Tidal támogatásról lehet valamit tudni?
-
_Balee_
aktív tag
Köszi, erre voltam kíváncsi, szeretem az ilyen játékokat, meg a platina is vonz, szóval szerintem majd behúzom.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest