Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz Beretvás #281156 üzenetére
Nem voltam otthon... Itt a "bullshitet max te nyomod"...
De csak mert ilyen kulturáltan kérdezted...
PS Plus, fent a more opció, majd manage subscription... Kiválasztod és egyszer meg tudod venni kedvezményesen az évest ahogy írtam is...Amúgy ha az Upgrade-re mentek, ott is el lehet menni jobbra az alap előfizetésre. Egyszer...
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
BloodRay
veterán
Egyetértünk.
(#162614) NyMRooD ->
(#162610) Carlos Padre -> Na én pont az vagyok aki alapból úgy áll hozzá a dolgokhoz hogy "Szaraszoni oszt jóvan." ... Gratulálok ha ez jött le. Pláne hogy azt se vetted észre ami még itt prohardveren is látható, hogy pl fej és fülhallgatóból is felsőkategóriás Sony-m van (ahogy blu-ray lejátszóból és ugye itt a PS4 is...).
Nem beszélve arról hogy bár 6 végig konkurens cégnél (nem konzol) dolgoztam, mégis nyitott vagyok a márka felé (úgy is hogy nem kevés hülyeségéről tudok ami amúgy nem feltétlenül van a felhasználók felé reklámozva)."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
BloodRay
veterán
válasz Carlos Padre #162590 üzenetére
Aha, persze... Ezt az indoklást én is olvastam, nagyon vicces, főleg, hogy közben vannak fejhallgatók amik meg valami isteni csoda folytán mégiscsak csatlakoztathatók simán bluetooth device-ként...
Közben találtam egy leírást amivel talán megoldható dongle nélkül is a dolog, majd este kipróbálom otthon."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz bexinho23 #162586 üzenetére
Én viszont nem PS4-hez vettem alapvetően a fejhallgatót. (azt csak naívan feltételeztem, hogy két bluetooth-os eszköz tud kommunikálni egymással 2018-ban)
Viszont amiket írsz, pontosan azért szóba se jöhetett volna Gold. Egyrészt a hangminőség, másrészt ez az átalakítós bohóckodás ami miatt felejtős lett volna amúgy is."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz wierra #162582 üzenetére
Persze, az Apple-hez nem használhatsz mondjuk prémiumabb bluetooth-os fej/fülhallgatót mint a gyári ugye?...
Ne akarjuk már bemagyarázni hogy ez normális...
Én is megengedhetnék magamnak egy sz@ros 20k-s fejhallgatót (ne jöjjünk itt a nyugattal, ez nem az az árszint), de nem fogok egy fillért se kiadni egy a meglévőnél gyengébb minőségű cuccra, legfőképp a cég megntalitása miatt."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Carlos Padre #162579 üzenetére
Sose volt ezelőtt konzolom, de nem is kértem, hogy minden szir-sz@r támogatott legyen.
Viszont ha már tudom a fejhallgatót használni a konzollal (vezetékesen ugye), és a bluetooth is adott mindkét részről, akkor teljesen debilnek tartom, hogy vezeték nélkül nem engedi a használatot...
Semmit nem nyer a Sony a dologgal, mert evidens hogy inkább használom akkor vezetékesen, minthogy vegyek egy gyengébb minőségű eszközt plusz pénzért."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Carlos Padre #162577 üzenetére
Na ne vicceljünk.
Biztos sokkal jobb a Sony Gold fejhallgató minőségre mint a JBL E65 BT NC... Nekem egy Sony MDR-10RC-m is van, ami megint csak magasabb kategória Sony-n bellül is mint a Gold és az is elmarad a JBL-től sok dologban(persze van amiben jobb elismerem).
És ha már vettem egy ilyet általános használatra, akkor vegyek egy gyengébb minőségűt csak a PS4-hez?? Ezt a Sony sem gondolhatta komolyan (sajnos ismerem őket, szóval tudom hogy de, mégis...).
Semmi gondom nem lenne, ha lenne dedikáltan PS4-hez ajánlott ez a Gold széria, kamuzzanak amit akarnak hogy miért hipiszupi ez a játékokhoz, de ne erőszakolják rá az emberre a vackukat.(#162574) Peace -> Igen. És az bosszant leginkább hogy technikai akadálya egyáltalán nem lenne a dolognak és használhatom is a konzollal a fejest, na de nehogy már teljes értékűen lehessen...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Nem olvastam utána, így tegnap teljesen ledöbbentem, hogy az új bluetooth-os JBL fejhallgatóm nem használható vezeték nélküli módban a PS4-el, csak ha rákötöm a kontrollerre jack-el.
Elég szánalom dolog ez a Sony-tól szerintem ha már van bluetooth a konzolban... Vegyen a paraszt 8 fejhallgatót otthonra, egyet külön a konzolhoz, ha kényelmesen szeretné használni fejhallgatóval..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz slloyd #155774 üzenetére
Dollármilliókat a qled fejlesztésébe?? Ez az év vicce.
A szórakoztatóelektronikai(legfőképp tv) üzletágban dolgoztam, és amire a Samsung igazán sokat költött az a marketing, nem pedig a qled fejlesztése... Mondom ezt úgy, hogy amúgy led-es lcd között vannak igen jó Samsungok, de na... Maradjunk annyiban hogy minimum 3 éve ugyan azt adják el más-más névvel, egyre nagyobb fényerővel és nem feltétlenül jobb képminőséggel... Pont arra jó a nagy fényerő, hogy valamivel lehessen a boltokban vakítani és elterelje a figyelmet az egyéb képminőségbeli problémákról...
Amúgy meg tényleg PS4 topik lenne, de már nekem is sok volt a hülyeség..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest