-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #267937 üzenetére
Senki sem tud tuti tippet adni?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
A legjobb barátomnak holnap születésnapja van, és imádja a death strandinget. Tudtok nekem a fővárosban olyan boltot mondani ahol tudok venni holnap valami király DS-es relikviát?
Nagyon köszi!
-
hszilard666
veterán
válasz AxBattler #258432 üzenetére
Pont tegnap este filóztam azon hogy hogy nézhet ki ilyen jól a god of war egy ennyire öreg hardveren. De azért látszik hogy vége van a hardvernek lassan. Nagyon boldog lennék, ha nem tűnnének el a hullák, valamint az összetört tereptárgyak. valamint egy jó szolid, 60fps ultrawide felbontáson sokkal jobban kedvelném a játékot...
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #258385 üzenetére
Köszönöm a segítséget, tényleg a felbontás volt baja. Kukáztam használtan egy 23" es IPS full HD monitort, azzal megy hibátlanul. Majd ha megunom a PS-t jó lesz másodlagos monitornak a gépem mellé. Gondolkodtam OLED TV-n de kicsit túlzásnak érzem, mivel tartalmat általában laptopon szoktam fogyasztani.
Igazából évek óta akartam már PS4 et, de mindig sokallottam az árát, valamint nem volt sok cím amit ki akartam játszani. De szerencsére tegnap délután találtam egyet aprópénzért, pont a god of warral ami pont rajta van a bakancs listámon. 20% kal volt olcsóbb a pakk a piaci árnál, de még így is sokallom kicsit Mindegy, egyszer kell megvenni, enni nem kér. De a GOW nagyon bejön eddig. Anno végignéztem youtube on egy végigjátszást, de éreztem azt hogy végig kell játszanom nekem is a játékot. A konzol kicsit ambivalens érzést hagy maga után nálam, a megjelenése tetszik, de ami kicsit zavar hogy pokoli hangos a gép. Érdemes szétszedni és újrapasztázni? Talán a teljesítményen is segíthet. Full szép a GOW, de néhol ledroppol 30 fps alá, ami bántja picit a szememet a sok éves PC gaming után.
Viszont ez az első asztali PS em! Eddig csak PSP im voltak, amiket nagyon kedveltem!
-
hszilard666
veterán
válasz Steve1207 #258371 üzenetére
Értem, de nem hajlandó safe mode ban indulni. Youtube tutorial alapján csinálom. Azonnal kezdi a villogást. Akkor adott folyamatos képet utoljára amikor az előző tulajnál teszteltem.
igen, próbáltam áramtalanítani is természetesen, nem oldotta meg a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
-
hszilard666
veterán
válasz Steve1207 #258365 üzenetére
Picture by picture módban sem ad képet. Ilyenkor az 1db monitor 2 ként viselkedik, és 2 input eszközzel két képet jelenít meg. Avagy a felbontás felét sem tudja meghajtani.
Mettlek:
Köszönöm a tippet, sajnos ez sem oldotta meg a problémát.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #258363 üzenetére
Csináltam videót a problémáról:
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Vettem egy PS4 et, és a problémám a következő:
Ha bekapcsolom, csak feketén villogtatja a monitorom képét. HDMI kábelt cseréltem, több HDMI porton is próbáltam, nem oldotta meg a problémát. Tudtok erre valami megoldást?Nagyon köszi!
mod:
A monitor egy 2560x1080 as eszköz. Lehet ez a probléma?[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van egy PS4 kontrollerem aminek az bakija hogy úgy érzékeli hogy az L1 es gomb meg van nyomva állandóan. Vízkár vagy fizikai behatás nem érte az eszközt elvileg. A kérdésem az hogy van e valaki budapesten aki jó ár/érték aránnyal tudná e ezt nekem javítani, vagy jobban megéri ha veszek egy brand new kontrollert?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival