Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz Tuhajohn #162209 üzenetére
Egyedi döntés, nem tudjuk helyetted meghozni Én TLOU-t venném Horizonnal, nekem sztori jobban bejön mindkettő esetén, TLOU etalon... ráadásul a játékidő is sokkal sokkal több, amit a pénzedért kapsz. Nomeg a Detroit is lesz majd jóárasítva, az még friss, ha válogatnod kell mit veszel, érdemeseb a régebbi de ugyanúgy tökéletes játékok felé tekinteni első körben? Esetleg ha lemezesről van szó, vedd meg Detroitot, pörgesd ki majd add el, s amit kapsz érte abból kijöhet kis ráfizetéssel a TLOU Horizonnal
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz Tuhajohn #160831 üzenetére
Alapvetően nem vagyok érte oda, de ha a jövőben fps-el is szeretnél kontrollerrel játszani, akkor a Destiny-t ajánlom erre a célra. Nagyon jól el van benne találva a gunplay direkt kontrollerre tervezve.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Gery9112
őstag
Uncharted 4 azért lenne jó választás, mert ha jól emlékszem ott az aim assist mértéke is állítható. Ez a két játék teljesen jó beugró ha a kontrolleres irányítást szeretnéd megtanulni.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Madwe
nagyúr
Horizon Zero Dawn pl? Vagy God of War? csak h a nagyobb címeket említsem Amúgy Last Of Us-t is tessék majd pótolni
Jatekaim.hu-t ajánlom amugy, ott ezek már elég olcsón pörögnek, illetve store-ban se olyan drágák már tipikusan (pont ma vettem meg 45usdért a Horizon minden benne editiont + doom-ot wolfie2vel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Filmvilág
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest