Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Remi1234 #39611 üzenetére
Nincs mit.
mrhitoshi elmennék másik szerelőhöz (jelen esetben értsd: xbox)
Remi1234 Én aztán nem, mosolygok azon aki ilyesmin felkúrja magát viszont. Túl régóta túl sok eszközzel bajlódtam, hogy bármi ilyesmi "ártson". Nem pont rád értettem (úgy érzem nem sértődtél meg, ha mégis ne haragudj), úgy amblock. Egyáltalán nem vagyok Sony védő egy ici-picit sem, csak próbálok egy csöpp földhözragadt racionalitást vinni a dolgokba.
Mindig próbálok nem félreérthetően fogalmazni, nem tudom mennyire sikerül, de soha nem a Sony -t védem (hacsak konkrétan nem tapasztaltam máshogy esetleg és ezért nem értek egyet), hanem azt próbálom beláttatni, hogy a "szomszédban" sem kolbászból van a kerítés stb..gyuribácsi88 neee ez már sok volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest