Hirdetés
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
- Zenless Zone Zero - Hamarosan jön az Xbox kiadás
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
nimfas #276611 üzenetére
Az Uncharted 1-2-3 demóval játszottam, nem jött be. A 4. rész az nagyon jó volt, kipörgettem, de még egyszer biztos nem állnék neki. A Lost Legacy-t már elkezdtem, tetszett is, de időhiány miatt konzollal együtt a játékok is eladásra kerültek. Most ismét belekezdenék mert tetszett az eleje, pár hónap alatt játszottam végig a 4. részt is, annyi idő alatt ezzel is végeznék.
VR-nál nekem az Astro Bot a csúcs. Régen volt, eladtam, de múlt héten rendeltem egyet a visszautasíthatatlan ára miatt, de még ki se bontottam. [kép] Ajándékba jár mellé digitális formában, de már megvettem lemezesbe is. Tényleg nagyon tetszett, csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Dell latitude E5430 eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest