Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz Zoleee83 #249149 üzenetére
Nézd, nekem az egyik kedvenc, HA nem a kedvenc filmem a '79-es Alien, és ez hálaég nagyrészt azon alapszik, nem a tucatshooter folytatásán.
Komolyra fordítva, nagyon jól elkapták az első film hangulatát, nem ijesztő, inkább konstans feszültségben tart a játékmenet ahogy haladsz előre miközben a lény ott van.
De amiért tényleg nagy szó, az az, hogy tavaly március óta egy fillér akciót nem kapott - talán a jogokkal voltak valami gondok? - míg most a semmiből megint!A Plague Tale-el én is szemezek, de látható, hogy folyamatosan esik az ára akcióról akcióra, így kivárom a 3000 Ft-os árat.
FC-ral én akkor játszanék...várjunk, csak, inkább bármi mást csinálnék helyette.Do you see the white shadow?
-
penge111
addikt
válasz Zoleee83 #249149 üzenetére
Nem játszottam még vele, de sok tesztet elolvastam anno. Szóval olvasatom szerint a legjobb Alien játék, de ez nem egy fps lövölde, inkább horror túlélős. Szóval olyan menekülős, bujkálós, nagyszerű hangulattal. A filmek hangulatát jól visszaadja, de majd akik pörgették azok adnak majd relevánsabb választ mint én
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- OTP Bank topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest