- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- Starfield
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz Carlos Padre #246587 üzenetére
Persze, hogy nem olvasta, nincs rá ideje honalapítás mellett.
Hozzáteszem én se ugráltam örömömben, hogy két sim-akármit kapunk a májusi Plus-ban...egészen addig, amíg ki nem próbáltam.
Baromi jól összeállított és kivitelezett cucc ez a Cities! Összetett, jól átgondolt rendszer, aminek összefüggései átlaguser számára is rövid idő alatt átláthatók.
Kifejezetten epic! volt, amikor a Szabadság-szobornak akartam készíteni egy Liberty island-et...a terraformálási munkának köszönhetően akkora cunamit sikerült előállítani, ami elmosta az egész falut a p*csába.
Persze kellett pár 'New game', mire rájöttünk hogyan ne jusson a falunk rövid idő alatt pl. Pécs sorsára."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
Új hozzászólás Aktív témák
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 Slim 1TB -2026.05.05-ig Notebook.hu garancia -konzol beszámítás ok!-
- PlayStation 5 Dualsense 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- PlayStation 5 Digital 30th Anniversary Limited Edition / Bontatlan - 2 év gari
- Xbox kontroller drftel
- Dark Souls 2 Collector s Edition PS3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest