Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbii87
csendes tag
válasz
Kickass #105819 üzenetére
Nekem a Dirt Rally van csak meg, a WRC túl árkádos hozzá képest. (bár régen, előző generációban elvoltam velük - mert más nem nagyon volt - már most nem kéne) Nagyon szép grafika és szuper autóhangok, élvezetes szakaszok, igazi rally hangulata van és piszok nehéz. Illetve csak akkor nehéz, ha úgy próbálsz vezetni mint egy árkád autós játékban vagy rallyban. Higgadtan, finoman szabad csak vezetni. Nincs mese, gyakorolni kell sokat. És itt majd el is dől, hogy megutálod vagy isteníteni fogod a játékot. És valóban mint korábban is írták, ne a helyezéssel törődj kezdetben. Én kontrollerrel játszok és piszkosul élvezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest