Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Hali. Mi kulombseg a DriverClub es a DriverClub full Ps+ kozott? Es mennyire jo ez a DriverClub? Project Cars 1est probaltam, de az nagyon nem jott be...
-
pulffy
őstag
Ilyet meg nem tapasztaltam, pedig mar 3eve meg van a ps4, Store mukodik , PSNbe be vagyok lepve, de a social es a multigamek nem mennek...
-
pulffy
őstag
Na jo ezd kezd 1 kicsit felb*szni ... 1x van baratlista, 1x nincs .... Egesz heten ez megy
-
pulffy
őstag
Hali, szerverek feletek mennek?
-
pulffy
őstag
Hali.
Tudja valaki hogy miert lep be automatikusan a fiokba , mikor elinditom a pst? 3 fiokom van es mar egypar napja igy indul, es pont abba a fiokba lep be amit nem hasznalok... 1 kicsit idegesito... -
pulffy
őstag
Közeljövőben valami nagyobb learazas akcio mikor lessz ?
-
pulffy
őstag
TP-LINK AC750 Wireless Dual Band 4G LTE Router , model: Archer MR200
-
pulffy
őstag
Üdv, sziasztok !
Tudnátok segitenni nekem? A problémám a következő : Nat Type 3as lett a PS4em... Új netem lett... Én felvidéki vagyok(Szlovákiai) , nem tudom hogy ez gond e a segitsegnyujtasban? ... Az internet az Orange mobilszolgaltatotol van 4g Wifi routerem van, benne Simkártya ez amolyan otthoni mobil internet... Ps4em wifivel csatlakozik... Elore is köszönöm ... -
pulffy
őstag
Gyerekek Project Cars vagy Driverclub?
-
pulffy
őstag
Sziasztok , Killzone: Shadow Fallal kapcsolatos kerdést szeretnek feltenni, mégbedig azt hogy : Ahhoz hogy co-op modban lehessen vegigtolni a storyt, ahoz kell 1 kiegeszito a storebol, csak azt nem tudom, hogy emmelé kell e psplus ???
-
pulffy
őstag
Regio az hogy? En slovakia magyar vagyok, a konzol az ahogy nezem az szerintem angol serveren megy, mert a storen minden fontban van a ps plus meg cseh...
akkor ezert nem jo? lehet neten is regisztralni? Ja es mindent kisbetuvel irtam es szokoz nelkul , probaltam mas profilal is, de ugy se ment...
-
pulffy
őstag
Sziasztok , tudnátok segíteni? Vettem egy PS Plus 12 hónapossat, beirom a kódot és nem fogadja el, azt irja ki hogy elirtam( pedig nem) vagy nem ervényes... Mi lehet a gond? Valaki segítsen, plííííz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új állapotú Sony Playstation Portal 2 év garanciával
- Nintendo Switch + 128GB SD kártya + kiegészítők / RingFit Adventure
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest