Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudekira0
tag
válasz TazLeacher #105581 üzenetére
Ez a hiba, megtaláltam:
[XB1 & PS4] NAT Type Group Issues
Groups with more than 1 Strict NAT are not recommended as they will not be able to reach matchmaking.
Workaround: Preferably invite friends with open or moderate NAT types. -
Tavares
tag
válasz TazLeacher #105289 üzenetére
köszi majd otthon
-
Tavares
tag
válasz TazLeacher #105276 üzenetére
értem köszi. hát remélem kapok én is, vagy legalább az lesz mint múltkor, hogy haveroknak lehet küldeni 3-5 meghívót, mert akkor még van esélyem
-
Tavares
tag
válasz TazLeacher #105250 üzenetére
és játszani is tudod már? mert az előbb olvastam a Ubisoft facebook oldalán, hogy január 26-án kezdődik a béta
-
Petreszku
senior tag
válasz TazLeacher #105034 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a gyors választ.
-
marilllyo
veterán
válasz TazLeacher #105008 üzenetére
Hááááát. Ubisoft játék révén sanszos, hogy így lesz. Én mint a messiás úgy vártam a For Honor-t aztán az első béta eltántorított. Szép és jó de valahogy nem jött át a dolog. Mindenesetre örülünk, hogy valami újjal próbálkoznak. Ubisoft számora az a cég akik szinte a legjobb ötleteket hozzák...de valahogy soha egyik sincs igazán kidolgozva. A Rayman Legends az utolsó játékok amire azt mondom minden ízében tökéletes.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
válasz TazLeacher #105001 üzenetére
Division, The Crew esetében így működik igen.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Deck
titán
válasz TazLeacher #102687 üzenetére
Videók és közben megy a narráció is. Sőt rengeteg teszt is van.. Ennyiből meg számít a kép minőségnél a tv is és/vagy a monitoré is.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Tegla80
addikt
válasz TazLeacher #102588 üzenetére
Ez csak egy pelda volt meg anno egy dopeman szam szovege is "....mukorom,fodrasz s b.meg a vacsora....."a tobbi nem publik igy lehagyom.
Sony® & PlayStation®
-
törölt tag
válasz TazLeacher #102541 üzenetére
Feltöltőt lehet venni ajándékba, meg egy gyerek, akinek nincs bankkártyája, így tud pénzt tölteni az accountjára.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #102541 üzenetére
En annak is tartom, de nagyon sokan vannak akik nem akarnak bankkartya adatokat megadni meg Sony-nak sem, emiatt vesznek gift cardot. Legalabbis en ezt tapasztaltam.
Persze mas regional en is giftet veszek/vettem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Petreszku
senior tag
válasz TazLeacher #102537 üzenetére
Szia! Mióta fiókom/accountom van (angol) csak feltöltőkártyát veszek. Sőt PayPallal fizetek és perceken belül meg is jön a kód.
-
bAtt001
addikt
válasz TazLeacher #102537 üzenetére
Ha lehet valahol venni a neten feltöltőt magyar fiókhoz most adjátok elő! Hidd el én se szenvednék ha tudnék más megoldást
-
Vasy09
őstag
válasz TazLeacher #102191 üzenetére
Ahogy korábban írtam is, én szívtam meg a Siege-el, mivel a magyar akkomra vettem a goldot, de az usa profilomon sajnos csak az alap játékot látom!
Gamertag: Vasy09
-
F.B.I.
veterán
A Siege season pass nem osztodik, viszont a The Division Gold változat kiegészítők meg igen.
Mondjuk XO-on, a hometársam is eléri a Gold változat tartalmát... vicc!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Mrdevil
addikt
Nem minden UBI játéknál van gáz a DLC osztással. Van amelyik teljesen jól működik osztva is. Játéka válogatja......
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Tuomas
addikt
válasz TazLeacher #102193 üzenetére
ŐŐ, hát amiről tudok (és ez fix), hogy amit játékban szerzel pontokat, abból tudsz megnyitni újabb és újabb operátorokat (a gold változatban ha jól emlékszem, 10 ilyen alapból meg van nyitva).
We were here
-
Tuomas
addikt
Igen, ez történt a R6 gold-al is. A gold tartalmak nem érhetőek el a másik accounton
We were here
-
james001
veterán
válasz TazLeacher #101982 üzenetére
Jó neked De közben összejött,a célnál bevártam aztán begurultam elsőként és megadta. Érdekes
https://psnprofiles.com/kazama001
-
LucentTwo
tag
válasz TazLeacher #101799 üzenetére
Van benne magyar,2-es régiójút kaptunk, tehát ha ilyened van akkor meg minden más is meg fog maradni. Ingyenes volt nekünk, most nem tudom, hogy az e, de vásárláskor meg lehet nézni. 5munkanap alatt megjött, úgyhogy elég gyorsan itt volt.
30€ felett ingyenes!
[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
válasz TazLeacher #101793 üzenetére
A sima verzióból igen, de a Gold-ból nem.
-
Deck
titán
válasz TazLeacher #101782 üzenetére
Az olvasás nem megy, vagy mi nem világos?
A slim 1TB gép: 95k
+2 év garancia: 10k
+1 új kontroller: 15k"ha sokat és rendszeresen játszanál (ez lenne A gaming cucc), multiznál az új AAA játékokkal, akkor pro."
Ez a kijelentés szerintem vicc.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
kevepapa
aktív tag
válasz TazLeacher #101308 üzenetére
Pont, hogy látom a különbséget a belépő szintű 4K megjelenìtők és a komolyabb fullHD tévék között, ez utóbbiak javára. Nekem van egy Panasonic 50"UT50-es plazmám, az képminőségben konkrétan kenterbe veri a ma kapható 4K tévék 70-80%-át, nagyjából úgy kb fél millió forintig (ugyanekkora méretben). Ezen kívül rendszeresen hajtok egy Samu H6400 ast, ami ahhoz képest h led, és h mennyibe került, kifejezetten szép képet ad. Ellenben több ismerősöm belépő szintű 4k tévéjét is volt szerencsém alaposan szemügyre venni és bizony nem adnak olyan minőségű képet, mint az említett fullhd tévék, ebben a tulajdonosaik is egyetértenek. Nyilván színhűségről, feketeszintről stb beszélek, és nem a felbontásról vagy a felskálázásról.
-
Sefter
veterán
válasz TazLeacher #101222 üzenetére
Ezt úgy értitek, hogy a fatra és slimre nem jelennek meg azok a játékok a későbbiekben ami prora igen..?
Mert akkor a pro félig meddig generáció váltás...
Vagy félre értek valamitPsn ID: sefter_hun
-
newmoonlight
senior tag
válasz TazLeacher #101162 üzenetére
Nem rossz...
[ Szerkesztve ]
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
tonerz
aktív tag
válasz TazLeacher #100700 üzenetére
Ahogy Moby is javasolta az ultimate editiont szerezd be, az éri meg a legjobban (hivatalos ár 10490)
Illetve vannak olyan fegyverek pl. (TL-50) amit nem tudsz alap verzióval unlockolni mivel az adott dlchez tartozik. -
Sefter
veterán
válasz TazLeacher #100700 üzenetére
Ha dunaharaszti nincs messze, tudok adni egy lemezest kölcsön...
[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
törölt tag
válasz TazLeacher #100682 üzenetére
Megy még. Én szinte minden nap tolom egy keveset.
Csak az ultimate-nek van értelme. Mármint csak a pálya DLC-k érdekesek, az ilyen fegyver meg emote amúgy is elérhető a játékban, maximum unlockolni kell őket szintlépéssel, ezzel-azzal.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
Az mindig pörög, de most jött ki az új dlc, szóval most nagyon. De kezdetnek az alapjátékot ajánlanám. Van tutorialja, van skirmish módja, lehet gyakorolni, aztán irány a multi.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
tonerz
aktív tag
Megy még elég szépen [link]
Én már több mint 350 órát tettem a multiba, és még mindig bejön, ráadásul PS4-en vagyunk a legtöbben.
Kezdőként is nyugodtan beleugorhatsz, bár a fizetős dlc mapeken, könnyen bele lehet szaladni pro játékosokba. -
Prof01
veterán
válasz TazLeacher #100428 üzenetére
Jelentkeztem a zárt bétára már egy hónapja, de nem kaptam még meghívót. :/
(#100418) marilllyo: Tapasztalatból mondom, hogy nem befolyásolja a DM trófeát, két külön csúszkával külön állítod. Én is könnyűre állítottam az elején, amikor már erős a paklid, akkor meg simán mehet a normál, akár a hard is, ha kell a kihívás, bár ott már úgy éreztem, hogy csal a gép elég durván.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Roland861010
addikt
válasz TazLeacher #100066 üzenetére
Köszi köszi!
-
Roland861010
addikt
válasz TazLeacher #100043 üzenetére
Akkor még le maradtam ezekről !
The Last of Us™ Remastered-et nagyon szeretném mármint szívesen ki próbálnám és ha már "ingyen" adnak mellé valamit még jobb csak nem tudom melyik legyen ! :SDe akkor várok még!
Ehez kell a Plus tom clancy division?[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
válasz TazLeacher #100043 üzenetére
Volt sok ezek közül már negyed áron is. És lesz is.
-
viktor82
őstag
válasz TazLeacher #100033 üzenetére
Ha ezt megveszem az angol profilommal tudom játszani az amerikainak is?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
hyperspace
őstag
válasz TazLeacher #100032 üzenetére
€16.99 volt, sajnos PS4-es elfogyott.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
james001
veterán
válasz TazLeacher #100006 üzenetére
Upsz Éhes vagyok na,azt a borsón járt az eszem
(#100008) erahurka: TR fanként nekem tetszett videók alapján,a PC-m szerintem még erre a játékra is kevés,örülök ha egy Half Life elindul rajta
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sefter
veterán
válasz TazLeacher #99988 üzenetére
Inkább adnának 3 havonta egy értelmes (akár régebbi) húzó címet, mint havonta 2-3 indie fosch-t, mert így elég kínai piacos a szitu.. én sem a játékok miatt fizetek (ezeket a zs kategóriásokat le se töltöm), de ha már adnak valamit, ne alázzanak ilyen sz@rokkal..
Psn ID: sefter_hun
-
Roland861010
addikt
válasz TazLeacher #99542 üzenetére
Magamat nem ! Csak nem értem miért ragaszkodik mindenki a csomagokhoz!?
-
boost
addikt
válasz TazLeacher #98598 üzenetére
Tiszta új 1216-os, tehát SLIM előtte új gép volt pénteken akcióban 60ezerért. A játékok 3-4 ezer forintot érnek, mint annyi idős, mint a gép. én ezt már nem venném meg 60ezerért. Inkább költs rá egy keveset, és vegyél egy tiszta új gépet. Az első szériás gép nagyon hangos a 1216hoz és a SLIMhez képest, kontroller is elég gyenge minőség volt. Más letöltött játékát meg macerás futtatni, keresztbe kell menteni az accokat, és onnantól kezdve mindkettőtök csak akkor tud játsznia, ha van net és PSN hálózat is megy. Ez nem egy jó ajánlat, szerintem. Most az ünnepek derekán lesz még jobb is. 40ért oké, 60ért nem.
-
Lefty
addikt
Max 50k. 12-es szerias gep 60 korul van ujonnan garanciaval, egy hasznalt elso szerias gep garancia nelkul ket jatekkal, amik osszesen ernek kb 5 ezret? Nagyon jo indulattal adnek erte 50et is, hiaba van hozza meg egy kontroller.
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
válasz TazLeacher #98600 üzenetére
Igen, láttam, hogy edigitálnál black friday akcióban 70k volt. De lehetett vagy 3 db az akciós áron, mert nagyon gyorsan elfogyott. 85k körül van a a rendes áruk, ha jól tudom, szóval szerintem nyélbe ütjük a bizniszt. Köszi még1x a segítséget
[ Szerkesztve ]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
medvegy
aktív tag
Köszi. A gép 2015 eleji. Mind a két kontroller hibátlan.
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Adam_Shepard
addikt
-
perge666
veterán
válasz TazLeacher #98488 üzenetére
Jaaaa,akkor ezért.
-
törölt tag
válasz TazLeacher #98493 üzenetére
Ott még nem.
Gyuribácsi: Hát akkor így tényleg egy vicc az egész.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
A`rpi
addikt
válasz TazLeacher #97899 üzenetére
"
Ileltve ha 2 profil van a gépemen, hogy tudok 1 gépen 2 kontrollerrel játszani? Monjuk MK-t? Amikor bekapcsolom a másodikat, megkérdezi melyik profil. Ha a sajátomat választom, akkor kikapcsolja ami eddig be volt. Ha a másik profilt választom, akkor meg ugye máséval is játszom, ami nem jó..."[ Szerkesztve ]
-
perge666
veterán
válasz TazLeacher #96519 üzenetére
Végülis 1-2 hetet tudok várni, de többet nem nagyon szeretnék várni mert hát nekem is csak kell játszani.
Igaz ott van még a Mad Max félig kijátszva meg az AC Chronicles épp csak kipróbálva, de W3 lázban égek és most semmi más nem izgat.
-
gianni85
veterán
válasz TazLeacher #94893 üzenetére
hehe, akkor csak benéztem
-
gianni85
veterán
válasz TazLeacher #94889 üzenetére
nem értelek félre, csak a te kommentednél csatlakoztam be a beszélgetésbe
-
gianni85
veterán
válasz TazLeacher #94884 üzenetére
játékmegosztásnál lehet még probléma. Én pl pont ezért nem osztozkodtam soha se PS-en, se X-en. Baromira idegesítene, ha a kevés szabadidőmben net, vagy PSN/Live probléma miatt nem tudnék a saját játékaimmal játszani.
Továbbá én nem vagyok a digitális disztribúció ellen, de azért egy egyszeri gyors végigjátszást kínáló játékért nincs az az Isten, hogy akár 5ezer forintot fizessek, hogy utána ott díszelegjen a virtuális polcomom. Jó az lemezesen aztán jó esetben bukó nélkül eladom.[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
válasz TazLeacher #94874 üzenetére
6500 meg mindig olcsobb a store-nal, es ha kijatszottad el is tudod adni.
-
FR33
aktív tag
válasz TazLeacher #94771 üzenetére
300az nem ? link?
-
miklos0308
tag
válasz TazLeacher #94241 üzenetére
Az az érdekes, hogy feltelepül, a patch is letöltődik, aztán indításnál a betöltő képernyőnél áll meg Diablo egyébként. A magyar forgalmazóhoz fordulhatok akkor csere reményében?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz TazLeacher #94164 üzenetére
Csinálhatsz egy új magyar accountot, amivel vásárolsz, az UK-val meg játszol tovább.
The Truth is out there...
-
pomk
őstag
válasz TazLeacher #93919 üzenetére
Igen, az.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Wlac
Ármester
válasz TazLeacher #93899 üzenetére
Igen, ezt én sem értem. Eddig egy témát vettem meg, mert nagyon rám jött az Uncharted feeling, de nem akartam elhinni, hogy nincs preview. Végül a YouTube-on néztem videót, de az meg nem ugyanaz, és nem jön át, hogy milyen is lesz aktívan használni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
perge666
veterán
válasz TazLeacher #93765 üzenetére
+1 Dettó.
-
Tatyla
őstag
válasz TazLeacher #93765 üzenetére
Zéró US storeban akciós
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Tatyla
őstag
válasz TazLeacher #93545 üzenetére
Igen vannak olyanok is
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
MODERÁTOR
válasz TazLeacher #93427 üzenetére
Hat az azert kemeny lenne de manapsag semmin nem kell meglepodni
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
ldave
félisten
válasz TazLeacher #93427 üzenetére
Ezek szerit jogilag megtehetik. Ha megteszik, akkor viszont jár a
.faszkorbács A Slime draws near! Command?
-
A`rpi
addikt
válasz TazLeacher #93343 üzenetére
Persze, a lemezes verzió, és a PSNen megvásárolható egy és ugyan az.
The Last of Us™ Remastered
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz TazLeacher #85160 üzenetére
Co Op rész egy és ugyan az, csak megjelent standalone DLC formában is külön trófea listával.
-
A`rpi
addikt
válasz TazLeacher #85158 üzenetére
Sajnos nem. Ami akciózva van kiegészítő, (standalone) önmagában is játszható.
Amúgy a co op része annyira nem jó.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TazLeacher #85138 üzenetére
AC Syndcate sima 8.396 ft
AC Syndcate prmeium (gold): 11.996 ft
Killzone + Season pass 5.096 ftSzerk: Killzone Shadow fallban van olyan bundle, ami egybe season pass-os, az 5096 ft.
[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
-
Robi86
senior tag
válasz TazLeacher #84342 üzenetére
Több volt, de két minőség kategória volt. Nagyrészük kidolgozatlan volt.
Itt már ennyi darabszámnál hátha nem lesz különbség az autók kidolgozottságában... -
Wlac
Ármester
válasz TazLeacher #84053 üzenetére
Ha jól emlékszem, igen. Sőt, én végigjátszottam, majd új játékkal felülírtam a mentést, és a játék közepén adta meg a trófeát, hogy mindent összegyűjtöttem, szóval mindentől függetlenül regisztrálja, hogy mit szedtél fel.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz TazLeacher #83959 üzenetére
Beleintegrálja a játékba, de ráérsz vele, mert úgyis csak a főszál után van értelme odamenni (magas a szintkövetelmény az új tárgyakhoz, erős szörnyek satöbbi), előtte nem.
[ Szerkesztve ]
-
perge666
veterán
válasz TazLeacher #81793 üzenetére
Ez szánalmas,komolyan.
-
Sefter
veterán
válasz TazLeacher #81795 üzenetére
Bekaphatják..
Mi a f@sznak van chates support, ha nem tudnak intézni semmit?Psn ID: sefter_hun
-
Sefter
veterán
-
keIdor
titán
válasz TazLeacher #80965 üzenetére
Kivétel ha innentől mindegyik x86 meg GCN lesz, de utóbbi sem kötelező, mert akkor teljesen mindegy a szám a gépeden: (#80962)-ben leírtam miért.
(#80967) Pöttön: Biztos menni fognak a régin is a játékok, egyszerűen arról lesz szó, hogy kapsz (PC-beállításokhoz hasonlóan) Medium grafikát 30fps mellett, míg az új gép High beállításokat fog kapni 30, jobb esetben 60fps mellett. Kompatibilitás megmarad, de mint mondtam x86 mellett ez simán megoldható.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
danih
veterán
válasz TazLeacher #80476 üzenetére
Király
Igen, te adod meg tehát lehetsz Japánban is ha budapesti magyarként akarsz játszani, megteheted.
Három szintet néz minden campaign/ranked pálya után: World, Country, Region (nálunk ez Budapest + megyék szintjén). Ahogy fejlődsz úgy jutsz előre mindhárom szinten. Jelenleg olyan 1200 magyar játékos van és kb 380 budapesti. Itt a budapesti ladder - én még rajta sem vagyok (ma kezdtem), valószínűleg napi egyszer frissül a weben (játékban viszont real-time). Top magyar játékos 61. világviszonylatban[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz TazLeacher #80476 üzenetére
Riszpekt. Te adod meg városszintig - de hogy ellenőtzi-e...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Nayrobi
őstag
válasz TazLeacher #79821 üzenetére
Erről kiderült nem sokkal később, hogy kamu volt az egész.
-
Nayrobi
őstag
válasz TazLeacher #79819 üzenetére
Nem, a régi is tökéletesen működik vele.
-
fityere
senior tag
válasz TazLeacher #79688 üzenetére
Pl xbox bundle van jo árakon volt ps4-is de mar ahogy elnézem sajnos nincs.
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Zedz
addikt
válasz TazLeacher #79400 üzenetére
Amit még elfelejtettem, és a pozitívumokhoz sorolnám, az az eventekhez való teleportálás lehetősége. Nagyon kényelmes volt, hogy nem kellett 50x körbeautózni az univerzumot, hanem ha úgy tartotta kedvem odagurulok, ha pedig nem akartam húzni az időt, akkor simán odatermettem.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz TazLeacher #79377 üzenetére
Ez a válasz félrement. Igazából ehhez a hsz-hez tartozik:
Eredeti hsz:
és a válasz:
-
Neoteric
addikt
válasz TazLeacher #79001 üzenetére
Igen, nem engedélyezik, pont ezért mondtam, hogy szerintem csalásnak minősül az összes ilyen kütyü, ami kijátsza a ps4-et.
Már megírtam mi a bajom. De akkor Neked még egyszer.. Az a bajom, hogy egérrel játszóval szemben esélye nincs egy kontrolleresnek. Ha a Sony adna ki ps4hez olyan egeret és billt ami natívan működik minden játékkal, akkor eladnám egyből a masinát, mert azért nem fogok leülni hetente 3-4 órára kontrollerrel a kezemben, hogy bucira alázzanak fps játékokban.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Neoteric
addikt
válasz TazLeacher #78994 üzenetére
Nem, mert egy jó fülessel vagy jó egérrel csak kihasználod, hogy a maximum élvezetet adja a játék, ahogy a fejlesztők elgondolták és megcsinálták a játékot. PC-n a kontroller natívan támogatott, nem kell trükközni vele.
Pont ez az, hogy a lehetőség nem adott, hanem csak volt pár kreatív ember, aki üzletet látott abban, hogy perifériákat áruljon konzolra olyanoknak, akik nem képesek kontrollerrel érvényesülni. Kvázi csalás. Kb mintha elhitetném a pc-s kiadással, hogy konzolos verzió és legyen built-in aimassisstom, miközben egérrel játszom..
Az, hogy Te nem élsz vele (nekem se kéne soha, hozzáteszem...), a te döntésed. De lehetőséged lenne rá. Innentől az esélyek egyenlőek.
Nem értek egyet, sorry. Ezen logika mentén pc-n csalást is vehet mindenki, a lehetőség adott, tehát az esélyek egyenlőek. Ja nem.
PSN: ne0teric_sAN
-
boost
addikt
válasz TazLeacher #78882 üzenetére
Van Transformers játék is PS4-re, még nem néztem meg közelebbről. A fiam is nagy mentőbot rajongó, meg dinó rajongó (harmadik évadban dinóvá is át tudnak alakulni), én is mutattam már neki az új Transformers filmből azt a részt, mikor Optimus megszelidíti a dinókat. Azóta naponta, délutáni alvás előtt megnézzük azt az 5 percet. Tranformers G1 mesét még nem nézhet, abban vannak már rosszak is.
-
Zanik
addikt
válasz TazLeacher #78859 üzenetére
Én a Rabbids Invasiont láttam most akciósan, csak ahhoz kell kamera. Elég gyerekbarát játéknak tűnt.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
manu75
aktív tag
válasz TazLeacher #78874 üzenetére
Az első két linkednél ott benne van a szoftver is, nem úgy írják? Keresgéltem közben, de nálunk úgy tűnik, csak star wars starter packokat lehet kapni.
Az alsó pedig jó lenne, ahhoz valóban csak egy talp kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Az utolsó liniked az software only.
-
manu75
aktív tag
válasz TazLeacher #78872 üzenetére
Nálam a kisebb gyerkőc 6 éves múlt. Az Uncharted szériát végigjátszotta már vagy 10x. Most végzett a PS4-en is mindhárom résszel. Nagyon szereti én megengedem neki, hogy játsszon vele, szinte 90%-ban egyedül megoldja a rejtvényeket is úgy emlékszik rá, amit meg nem tudott azt megkereste egy lepukkant netbookon az interneten. Volt már GTA5 kaland is, mondjuk csak kocsikázni hagytam ott neki, aztán jött az élménybeszámoló, hogy bement a cipőboltba, ami a térképen cipővel van jelölve. Apa így fogtam a csaj derekát és mutatja, hát potyogott a könnyem.
Szóval nálunk Star Wars-os infinity van, mivel az a legjobb Drake után, testvérével jól eljátszanak vele, szórakoztató feladatok vannak benne, ügyességi játék, semmi olyan ami nem való egy akár 4 éves gyerkőcnek is. Az agymanókról is volt benne bemutató, nagyon jópofának tűnt.
-
addikt
Örülök, h ezeket belinkelted, most már tudom miről beszéltek Csak néztem ki a fejemből, h talp meg figura...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
echterion
nagyúr
válasz TazLeacher #78867 üzenetére
Én se sw-osra gondoltam, hanem ilyen vasemberesre, most nagyon tetszik a kisasszonynak, most nézzük újra együtt mindhárom filmjét. Az Avengers-t még nem mutattam neki, de sztem azt is bírná.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Sefter
veterán
12 és 8.
A kisebb kb 6 évesen kezdte, előtte nem igazán volt sikerélménye...de én mélyvízbe dobtam egyből (foci, verekedős, "menj és csapkodj kardosl"..), mert nem volt gyerekbarát játékom még akkor..Psn ID: sefter_hun
-
Adam_Shepard
addikt
Képzeld el, úgy mint a Crash Bandicootot irányítás és játékmenet szempontjából. Angol egy minimális kell hozzá, de amúgy rárakjátok a pálya tokent meg a figurákat a dokkra és mentek a pályán.
.
-
cross56
senior tag
válasz TazLeacher #77720 üzenetére
Koszi nem mertem eladni oket mert feltem h eltunnek
-
Sirandrish
legenda
válasz TazLeacher #77647 üzenetére
Bevallom! Félek hogy eltévedek egy olyan játékban ahol mindig csak egy irány van
Nehogy aztán nekem egyszer csak két irány legyen mert rögtön megőrülökNescafé Erre voltam kíváncsi..köszönöm. Akkor kicsit bezárom a youtubet-t
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz TazLeacher #77644 üzenetére
Most néztem rá elsőnek a guide-ra hogy kb mire számítsak
Szerintem a gyűjtögethető cuccok felét legalább otthagytamDe gondoltam most majd esetleg elnézek néha jobbra is nem csak balra, ezért kérdeztem hogy a következő 3 chepternél tényleg nem kell jobbra nézni?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz TazLeacher #77642 üzenetére
Túlbonyolítom? Mégis mivel? Egy tök egyszerű kérdést tettem fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Steam topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest