Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
válasz gyuribácsi88 #35336 üzenetére
Frissíthetik a játékot ezerrel, ha a rendszerben van épp hiba.
-
Mrdevil
addikt
válasz gyuribácsi88 #35326 üzenetére
Nem, nem az a baj, hogy frissítenek, de kétnaponta? Ennek is oka van, valami kaki van megint a palacsintában. Egyre kezd hulladékabb lenni a Sony szoftveres téren.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #35200 üzenetére
De és ha én sugárhajtást teszek rá?!
-
WaterWave
veterán
ezen besírtam
jó az ha a motorcsónakon van propeller és szárnyak, ki tudja mikor jöhet még jól DDDD
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
ForRedGlory
félisten
Azt tegyuk hozza, hogy egy Last of Us-t nekez lenne PC-n jatszani
-
Dexar007
veterán
válasz gyuribácsi88 #35207 üzenetére
Konzolt az exkluziv cimek miatt vesz az ember. Hosszutavon pedig jobban megeri egy Ps4 + egy kozepesen szar pc fenntartasa,mint kizarolag konzolra alapozni.
Legalabbis en igy vagyok vele. Multiplatform cimet sosem vennek konzolra, kiveve a Gta-t,mert ezzel most -vagy mar megint- megfogott a Rockstar,hogy elhalasztottak a Pc-s megjelenest. En pedig latni akarom milyen az uj konzolon,pedig a ps3-as a mai napig is megvan,ugyhogy elso napos vetel lesz.Mellesleg pc-n hasznalhatsz x360, xbox one vagy akar Ps4 joy-t is,ha mar annyira ranott az ember keze.Igy olyan mintha konzolon jatszanal,kozben pedig a tv mogott el van rejtve egy pc.
Senki sem tudja meg.[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
krx21
nagyúr
Én meg könyörgöm, hagy játszón már mindenki avval amivel akar... Hol érdekel...
-
optikal
tag
Én sem értem hogy minek a ps ha egérrel játszik valaki.....
PSN:Optikal89
-
d3tox1c
senior tag
válasz gyuribácsi88 #35069 üzenetére
Nem tudnam mar hasznalni az egeret.
NNagyon hozza szoktam a kontrollerhez
Mas.
Amig nem jon meg az uj tv-m, rakotottem a 24es Samsung lcd-mre a ps-t.
Most mar latom, mi az az input lag
Az 1000eves toshiba plazmamon semmi ilyet nem tapasztaltam, ezen meg minden mintha lassabb lenne, kesne.
Meg fifazni sem lehet normalisan
Szoval vissza kotve a gep az osregi Toshibara -
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #35048 üzenetére
Ingyen ajándék játék, ráadásul 2 nem is rossz játék. Mi kéne még az 1. évben? Ráadásul itt már a PS+ előfizu azért kell , hogy fejlesszék a szervereket ami meg is történt és még történik is. Tényleg minden le van szólva, irreális elvárások stb..
-
ForRedGlory
félisten
válasz gyuribácsi88 #34991 üzenetére
Nem kell hozza nagy esz...Erosen elfogult az egyik iranyba, igy nem mervado amit mond. Legalabbis az az o eseteben tuti.
Persze ettol meg lehet valaki objektiv, de jelen esetben ez nem allja meg a helyet. Viszont ezzel reszemrol le is zarva. Sajat velemeny, nem kell elfogdani.
[ Szerkesztve ]
-
optikal
tag
válasz gyuribácsi88 #34771 üzenetére
Unalmamban már többször rendet raktam a szobámban...de 18. után egy jó darabig nem hiszem hogy lesz rá időm
PSN:Optikal89
-
Garada
őstag
válasz gyuribácsi88 #34771 üzenetére
Te jó isten már érzem mit fogok művelni ezzel a játékkal.Egy biztos ez ha megérkezik egy ideig semmi más nem fog érdekelni az már biztos.
-
tDr1v3r
veterán
válasz gyuribácsi88 #34733 üzenetére
Nekem kollektíve az a bajom hogy folyamat megy egymás szapulása. Mind itt, mind ott. Annyira visszataszító... de hát ahogy érzitek.
Amúgy ha zavar pár x-es hozzászólása akkor ugyanazt ajánlom mint amit te teszel a másik topik hasonló fröcsögéseivel: kerüld ki. Amúgy nem tudom mire érted az apa-konzolfikázó dolgot, kifejthetnéd bővebben.
(#34743) adamssss: Nem lesz olyan. Az analóg stick tengelyek körüli mozgást követ le, az egér meg felületet tapogat... teljesen más elv. Vannak rá próbálkozások de egyik se az igazi.
Nem nehéz kontrollerrel játszani, pár nap alatt bele lehet rázódni annyira hogy le tudj nyomni egy single player-t simán.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
steeel35
tag
válasz gyuribácsi88 #34729 üzenetére
A ps4 topic miért van tele ps4 tulajok xbox hozzászólásokkal?
Szerk.: lassú voltam...
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Most nem azért, de miért van tele a ps4 topic, xbox one fikázással?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
N@idia
őstag
Nem ezeket az Xbox One tulajokat keresed A jedi elme trükk mindenkire hat...
Inkább hallgass egy kis GTA V rádiót [link]
(#34731) tDr1v3r Jogos a kérdés
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
k4rL^
senior tag
válasz gyuribácsi88 #34561 üzenetére
Reggel 6töl fog menni, 12:01AM EST.
-
shunter
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #34489 üzenetére
Én is standby ba szoktam töltögetni. Sztem is gyorsabban szedi. Viszont nézzetek rá a settings be, mert nálam a 2.0 update után kivette a pipát a standby ban töltés elől.
-
Cyberpunk
félisten
válasz gyuribácsi88 #34491 üzenetére
Ja, de most jól lebuktunk.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
konyi79
addikt
válasz gyuribácsi88 #34491 üzenetére
Nekem tévedésből szállították azt a verziót.. Így csak néha tud felb*ni. -
Bencus88
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #34489 üzenetére
én is úgy vettem észre és ez igaz is. Holnapra leszedi Nekem is
-
Bencus88
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #34486 üzenetére
o
hh köszönöm nem tudom megnézni hol tart igaz?megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #34470 üzenetére
Nagyon hervasztó ez a folyamatos negatív hozzáállás, szarozás. Ráadásul sokszor alaptalanul. Egynek valamiért valami nem megy, egyből jön ide sírni mert hát ps4 biztos szar az egész ps nem csak nála valami. Egyből jön rákontrázni 10 troll meg 10 "ja ja megbántam" Ez se lenne baj ha valóban maximalista emberek lennének, de általában úgy végződik, hogy "...bezzeg az xbox..". Pont olyan szar van ott is. Bár igaz, 720p -ben, ezért lehet, hogy kevésbé látszik
BlackDesert a véleményedet az itteni héterek hsz -eiből valamint a ddos támadásokból alakítottad ki?
BabMester egy rakás szar a ps4. Annyira, hogy még mindig 40% -al több fogy belőle pedig már a huszadik akciót intézi az ms
[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #34470 üzenetére
Inkább nevess, sírnak itt elegen. 😃 Kolyan mondom ide ha valaki beolvas, rendesen mély deppresszióba zuhan. Napok óta csak negatív komik vannak.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #34130 üzenetére
Ez így van. Nekem elment a psn, de előre bejelentette hogy el fog menni figyelmeztetett és kb. fél óra-óra után ment. Akik meg idekeverik folyton az XLive -ot azok azt nem értik meg, hogy az is pont ilyen "szar" (ha ez nekik szarnak számít..) most az Xbone óta. Ne a 7 évvel megjelenés utáni x360 bejáratott rendszert hasonlítsuk már ...
-
Prof01
veterán
válasz gyuribácsi88 #34124 üzenetére
Én is csalódottan tapasztalom, hogy már a PS3 felhozatal is egyre silányabb. Tavaly, illetve év elején olyan játékokat adtak, mint a Bioshock: Infinite, Metro: LL, Tomb Raider. Ebben hónapban meg 5 éves Batman játék, következőben már nincs is AAA, csak indie? Az 1 éve beígért DriveClub PS+ még mindig késik. Ha ez nem lenne elég, mindenhol azt olvasom mennyire instabil a PSN. Hova megy el akkor a sok előfizető pénze? Miért nincsenek multimédiás funkciói a PS4-nek 1 évvel a megjelenés után? Most kap YouTube app-ot és ennek kellene örülni? Az Xbox One havonta érkező frissítéscsomagjai sokkal komolyabbak. Jövőre veszek csak nextgen-t, PS4 párti voltam (X360 játékosként), de nem tetszik, hogy a Sony ilyen nyugodtan hátradőlve, nem tesz semmit, szóval még addig lesz időm dönteni.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
tepenzed
őstag
válasz gyuribácsi88 #34124 üzenetére
jah csak ebből látszik,hogy leszarja a sony a népet és el vannak kényelmesedve.
1 éves évforduló,ilyenkor illene valamit felmutatni főleg akkor,HA már a beharangozott huh de faszák vagyunk hogy októberben ingyen adjuk a Driveclub ps+ verziót nagy kamu volt..
Killzone,Knack vagy könyörgöm egy szép indie játék
-
BabMester
senior tag
válasz gyuribácsi88 #34033 üzenetére
Nekem UK profillal megy a multi, ha atlepek US-be letolteni az ingyenes Battle Island-et nemtudja mert karbantartás, visszalepek megint jo...
-
Tegla80
addikt
válasz gyuribácsi88 #33908 üzenetére
Ilyenek ezek ottan....
Az a baj veluk,h mind1ikben +van a tuske,h "gyengebb a one", de hat ez van.
Ez atjon,ha olvasod folyamat azt az oldalt is.Nem tudjak kiolni magukbol. Igy okosan ,h is ervelhetne barki is ott....max a kinect ami jobb es,h eszi az mkv-t.....na bumm es ennyi.
A tavoli jovokepuk szted mi lehet....."lesz ez meg rosszabb is,es idovel nohet tovabb a szakadek.....??!!"
Erosen gondolkodom,h bedobjam e nekik a 900p s gta5 dolgot igy ebed elott.Legyen min ragodniuk.....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
fricci
tag
akár az is lehet egy konzol meletti/elleni érv hogy milyen a community ami körülveszi
azaz hogy melyik fórumban milyen válaszokat kap
-
haddent
addikt
Hát tudod, az pattog aki érzi, hogy bizonyítania kell. Kisebbségi komplexus
-
shunter
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #33814 üzenetére
Én is 88as vagyok és Zotya barátom is. 😊 Uh igen... a 88asok uralni fogják az AW-t. 😊
Elkövettem egy bakit.... Usa store on megvettem a KZ coop hordás DLC jét. Ez nem is lenne baj, csak nem a külön játszható verzát hanem amihez kell az alap game. Ami viszont nincs meg, és nem is szeretném megvenni. A kérdés....
Egy ilyen hibás vásárlást visszalehet vonni? -
Bencus88
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #33814 üzenetére
a legjobb korosztály
-
tarti19
senior tag
válasz gyuribácsi88 #33735 üzenetére
Királyság
Viszont ahogy észrevettem, ehhez kell az a főpofa is akinél megy a gamma, különben nincs móka s kacagás
Ez egy Evil Within, Mordor esetében elég érdekes lehet
Multi coop viszont baró nagyon
diablohoz is kreálhatnának ilyetPSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Jakesz
addikt
válasz gyuribácsi88 #33619 üzenetére
Sorry
-
Takashi
aktív tag
-
N@idia
őstag
válasz gyuribácsi88 #33394 üzenetére
Úgy tudtam...Szal még is megy az az xXx Na,de tényleg elég legyen az off-ból,még végén az off beszélgetésért is adót kell majd fizetni. Ami azért nem volna hülyeség,mert rögtön csökkenne az off részek száma
[ Szerkesztve ]
-
N@idia
őstag
válasz gyuribácsi88 #33391 üzenetére
be linkeled nekem a videóid szemügyre vennék egy kettőt ha nem baj
-
vg
addikt
válasz gyuribácsi88 #33307 üzenetére
Olyan nincs, hogy cosual gamer. Még azt se mondhatod, hogy elírtál egy betűt. Ne haragudj, ez nagyon gáz.
-
d3tox1c
senior tag
válasz gyuribácsi88 #33274 üzenetére
Remelem
-
Damage401
senior tag
válasz gyuribácsi88 #33270 üzenetére
Szint, úgy még a mikró is tölteni ha lenne USB
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
d3tox1c
senior tag
válasz gyuribácsi88 #33261 üzenetére
Egyszer villan fel.
Viszont ha a bekapcsolt ps4-re kotom, akkor tolt(keken vilagit kozben)....
Lehet hogy igy is, majd megnezem -
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #33261 üzenetére
De előbb próbáld meg a ps4 -el vagy valami rendes 2A -es töltővel!
-
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #33157 üzenetére
Engem nem is érdekelne, akkor nem jöttem volna el pc -ről. Az árak így teljesen korrektek (jobban mint pc -én..). 30$ / játék az k***a jó és ennyit őszintén nem sajnálok egy olyan játékért, mint pl a GTA V.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #33155 üzenetére
Tippre szerintem a ps4 -el előbb történne meg a szűztelenítés az oprendszer miatt. De valszeg egyikkel sem fog soha.
-
Nayrobi
őstag
válasz gyuribácsi88 #33106 üzenetére
Igen, ezt láttam már, csak az volt írva, hogy október és június között kapnak a passosok kontentet, de ahogy látom csak novemberben jön az első adag.
-
Omli85
őstag
válasz gyuribácsi88 #33102 üzenetére
Aha
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuribácsi88 #33019 üzenetére
Igazából csak a heti akciókra lettem volna kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
SzlobiG
félisten
válasz gyuribácsi88 #33002 üzenetére
Ezért kezdek kételkedni bennük egy hete már illett volna megcsinálni mi lenne velük ha pl egy wow szintű sereg ugrott volna rá azonnal(8-9 milla player)?
Na mind1 még singlézek szal annyira nem idegesít csak hogy játék közbe pirossal irkálgatja a hülyeségét.
Más: HDMI-n a DTS-t átviszi nektek 5.1-re?
-
mlinus
őstag
válasz gyuribácsi88 #32988 üzenetére
2 dolog:
a sony a far cry-t nyomja, a microsoft az assassins creedet, szóval itt biztos nem fogják visszavenni a ps4-en is a dolgot, ha az xbox nem bírjaa másik meg az, hogy még régebben azt mondta az ubi, hogy a far cry 4-hez már olyan sdk-t kaptam a microsofttól amivel mélyen bele tudnak nyúlni a hardverbe, tehát nem tartom elképzelhetetlen azt a 1080p-t
-
Def26
félisten
válasz gyuribácsi88 #32988 üzenetére
Lol.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
redXIII
senior tag
válasz gyuribácsi88 #32919 üzenetére
Nem fikázta senki a DC-t. Ha tudsz magyarul olvasni szerintem lejön.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
k4rL^
senior tag
válasz gyuribácsi88 #32852 üzenetére
Cronusmax csak emulálja a kontrollert, az sem lesz 100%-os és nincs igazi FFB. Müködik, deadzonet beállitva használható, az új MaxAim DIban már megy az auto középre tekerés is, ha jól tudom. Nincs sajna kormányom, kipróbálnám szivesen a Cronust, akiket érdekel a kormány téma.
Azt hiszem karácsony környékére mondták, hogy jön a 2.0ás verzió, amiben már lehet megoldják a FFB-et. -
WaterWawe
őstag
válasz gyuribácsi88 #32852 üzenetére
Értem, akkor a T80 felejtős.
Az a gond hogy a csak a T80, a T300RS és a T500 támogatott hivatalosan. Ismerem a G27-et, jó kormány de hát ha nem támogatja akkor nem sokra megyek vele.
Váltó nem igazán hiányzik, pillangóváltóval lehet váltani, illetve a kuplungot szerintem egy játék sem kezelné.Egyékbént kösz a helpet, mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #32839 üzenetére
Ez fícsör tuti, h a VR cuccokhoz lesz.
-
Jakesz
addikt
Konkrétan nincs, csak a PS Store adatlapján szerepel, hogy támogatni fogja.
-
Garada
őstag
Egy esetleges belső nézet esetén valami körbenézés lehetőséget nagyon bírnék.
-
Jakesz
addikt
válasz gyuribácsi88 #32833 üzenetére
Kéne már valami új valami, mert a GTA V-ig nincs semmi, ami lekötne rajta. A kamera a jövőben talán több hangsúlyt kap, illetve a GTA V használni fogja.
-
shunter
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #32818 üzenetére
Öööö. Hiszek neked. Múltkor mikor begombáztam én is láttam :-) :-)
Am igen. Sajnos manapság nagyon elterjed a divat fika+birkaösztön kombó. Ha a többség valamit leszól akkor sokan látva, látatlanul beáll a sorba és mehet a pánikkeltés. Akár milyen fórumra beolvasok ez van. Ugye a negatív dolgok jobban terjednek. Ez van most a DC körül is. Sajnos....
Én inkább tapasztalok aztán véleményt alkotok. Sose adtam egy kritikus véleményére se.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
-
kovsol
titán
válasz gyuribácsi88 #32701 üzenetére
Akartam reggel linkelni, de mondom itt már minden csak a DC-ről szól, inkább hagytam.
May the Force be with you!
-
mrterminator
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #32666 üzenetére
Amúgy, azt figyeltem meg, hogy akinek nincs ügyessége a játékhoz az fikázza ezerrel. Meg se fordul a fejében, hogy nem neki való játék, csak azt érzi hogy nem Ő, hanem a játék sz@r.
Ez azért van mert árkád bohóckodáshoz szokott emberkék ezt várták itt is Hála Istennek nem az lett, és pofás fizika került alá, talán az egyik legjobb árkád amit láttam. Bár egy két dologban "szimulátorsítanám" is még. De nem csoda, hogy aki nem elég ügyes a vezetéshez, az fikázza és a többi tartalmat keresi/hiányolja, mert a játék lényegéhez nem ért/nem okoz élvezetet neki.
Patchel várnék bele egy-két extra beállítási menüt,mert az számomra nagyon hiányzik (autók finomhangolás 5 egyszerű csúszkán, a játékban lévő segítségek kikapcsolása/beállítása) Számomra ez két lehiányzóbb dolog csak. A többi meg jön köztudottan is bejelentve. -
tigomigocika
senior tag
válasz gyuribácsi88 #32685 üzenetére
én is meglepődtem mennyire halk a kütyü
Még a macbook air-em is hangosabbXBOX LIVE: rolandinho007
-
ForRedGlory
félisten
válasz gyuribácsi88 #32600 üzenetére
Naponta egyszer altalaban beulok. Viszont ettol meg a nem 600 loeros atlag autonak alig van hangja. Abban viszont majdnem biztos vagyok, hogy ha ilyen hulyeseget kerdezel, akkor meg nem vezettel, vagy csak az en fantaziam a szegenyes, ha nem tudom elkepzelni a 6-7000 rpm-en forgo motort, hogy ilyen tompa es halk a valosagban. Ha meg direkt ilyenre csinalta a fejleszto, az eleg szomoru.
[ Szerkesztve ]
-
Csillag01
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #32666 üzenetére
Nem lennek meglepve ha a beigert extra tartalmak is csusznanak ugy mint maga a jatek kozel 1 evet , a ps+ ingyenesseg is csuszik x napig, a mukodo multi is stb. Igeretek vannak dogivel...csakhat nem kene s*gget csinalni a sonynak a szajabol. Inkabb neis igergetnenek datumozva semmit ,mindenki jobban jarna....
Asus Rog Phone 6
-
shunter
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #32477 üzenetére
Jólvan, rendben. :-)
Egy gamertag et kaphatnék privátba? Thx! Mi is csakis SD már kb 2éve egy jól összeszokott baráti körrel, akik közül már kb 10en átjöttek x360 ról ps4 re. Uh nekünk nov.3. pirosbetűs ünnep :-) -
ForRedGlory
félisten
válasz gyuribácsi88 #32381 üzenetére
Munkaidőben van időm olvasgatni, írogatni, én kérek elnézést
-
Zjunior
veterán
válasz gyuribácsi88 #32249 üzenetére
Attól még a driveclub egy szar marad es errol nem az Xbox One tehet
Ezert felesleges volt csúztatni egy évetWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
heim
tag
válasz gyuribácsi88 #32106 üzenetére
Értem, köszönöm!
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
addikt
válasz gyuribácsi88 #32042 üzenetére
Nem is igaz. Nem olvastad el a cikket?
Ott írta, hogy az AI es az NPC -k miatt lesz kevés a CPU
Szóval nem a gyengébbhez optimalizálunk rol van szó am.
Hat ebben egész biztos vagyok, AI az tuti olyan lesz, hogy ilyet meg nem is láttunk csak aztán nehogy öntudatra is ébredjen a végen majd. -
Def26
félisten
Csak a szokásos.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
SzlobiG
félisten
-
tarti19
senior tag
válasz gyuribácsi88 #31831 üzenetére
Szvsz a Destiny jobban is néz ki mint a TLOU, de ez csak magánvélemény
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
gabor0077
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #31954 üzenetére
Semennyi elvileg. Annyi, hogy a PS+-ért pluszban fizettél korábban valamennyit, és azért olcsóbb nyilván az upgrade. Ez olyan, mint amikor egy akciós játék PS+-al még olcsóbb.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
mfranky
őstag
válasz gyuribácsi88 #31954 üzenetére
Hát nem jó kérdés?...meg van véve az 1 éves ps plus tagság, akkor mi értelme 18K-t kidobni érte? Ha csak nem az lesz a különbség, hogy ha a PS store behal, akkor a PS plus verzió el se indul...
Én úgy láttam, hogy ahogy a "konzolboltok" hirdetik, hogy alapjáték + special mclaren 12C letölthető tartalom, ez mind benne van a PS plusban is...ott preorder-hez kötik, sőt ott még +2 (Special Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Black Series and Special RUF RT12 R ) is van hozzá....PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
SzlobiG
félisten
válasz gyuribácsi88 #31831 üzenetére
Ezt én is észrevettem destiny alatt pl halkabb mint TLOU-nál.
Nekem a dobozon ez áll: CUH-1004A/ B01
Ez akkor még a régebbi, nem?
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz gyuribácsi88 #31725 üzenetére
Hát azért többet is belelehetett volna nyomni. A Textúrák nagyon nem jók, és ez már nem technológiai akadály.
PS4
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #31664 üzenetére
Ezek az adapterek valszeg kontrollermozgássá képzik le a kormánymozgást (mint a wasdegér adapterek), ami biztos használható valamilyen szinten, de nagyon nem natív illesztés.
-
Neoteric
addikt
válasz gyuribácsi88 #31664 üzenetére
Remélem azt, h kihoznak egy G29-et G27 áron, ami natúran támogatja a ps4et gond nélkül.
PSN: ne0teric_sAN
-
mlinus
őstag
válasz gyuribácsi88 #31660 üzenetére
nincs normálisan beállítva a brightness, contrast, ezért csalóka. Viszont PC-n jóval több időjárás effekt van, eső is sokkal sűrűbb.
-
tepenzed
őstag
válasz gyuribácsi88 #31660 üzenetére
szerintem ez a pc-s videó nem tartalmazza a hd textura packot,amihez elvileg 6gb vram kell
-
Tegla80
addikt
válasz gyuribácsi88 #31606 üzenetére
En is csekkoltam rogton ....... ,de hasonloan nem ertem.....
Amugy furcsa a ph ezen oldalrol.... egy helyrol vagyok kitiltva (gt-s oldal ),de a mai napig nemtok oda belepni sehonnan...... itt meg siman ujra regel barki es emberek vizslatjak,h megtette e. nem ertem,ebben a modern vilagban...[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
axton
tag
válasz gyuribácsi88 #31560 üzenetére
nem tudom eldönteni, hogy te vagy egy tinédszer lány, vagy egy kiskukijú egyén vagy!
osztod az észt aztán ha valaki esetleg rádszól hogy hagyd már abba, vagy szembesülsz azzal hogy mekkora ökörségeket írsz, besértődsz és vágod a hisztit gyurinéni -
Damage401
senior tag
válasz gyuribácsi88 #31560 üzenetére
Csupa irónia
Mindenkinek lehet véleménye vagy elolvassa, vagy tovább lép rajta. Kicsit lehetünk egymással toleránsabbak is. Mind helyesírás, mind megfogalmazás terén. Köszönöm
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Tegla80
addikt
válasz gyuribácsi88 #31542 üzenetére
Ezt is,mert Zjunior nak jarna az a "bocs".
tonkre tesz teljesen ez a crew.Sony® & PlayStation®
-
kovsol
titán
válasz gyuribácsi88 #31537 üzenetére
nézd már meg mire válaszolt... project cars videöra.
May the Force be with you!
-
>Deego..
senior tag
válasz gyuribácsi88 #31537 üzenetére
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
shunter
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #31532 üzenetére
Én random benéztem a hun acc hoz használt gmail fiókomba és ott a promóciók közt ott volt a The Crew béta kód. Pedig nem is igényeltem :-) Uh ajánlom nézzétek meg ti is, hátha kaptatok. Lehet Spam ként értelmezi az email kliens.
-
Zjunior
veterán
-
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #31532 üzenetére
Mi ez az aláírás? Alternatív felirat az xbox logó helyére?
-
WaterWave
veterán
válasz gyuribácsi88 #31496 üzenetére
Nah erre lehet azt mondani, hogy rendben van.. de ez hol van a Driveclubtól?
Más kávéház• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #31492 üzenetére
Ha ugyan ez ps-n lenne.
De nincs. Éééés ennyi. Nemhogy jó nincs, szar sincs. Semmilyen. Nincs. Ehhez képest olyan nagyon nem nehéz jót csinálni. Ügyebár. Egyébként meg ma már elhangzott, de elismételhetjük akár naponta százszor: nincs összefüggés egy játék élvezeti értéke, és a realisztikussága között. A világon semmi. -
tarti19
senior tag
Korrekt, de a játékosok 99%-a sosem fog ilyen körülmények között vezetni
Amúgy baromi látványos, főleg amikor kijön majd hozzá az Ocolus Rift s akkor már brutális móka várhat arra, aki 250-300K-t rá tud szánni.[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
van benne sebességérzet az biztos
-
Csillag01
aktív tag
Playstation kormany befigyel tenyleg milyen tipusu kormany az?
Asus Rog Phone 6
-
tarti19
senior tag
válasz gyuribácsi88 #31453 üzenetére
Megvetted PC-re?
Lehet, hogy sokan megveszik s úgy valóban hamar leesik az ára, vagy ami elképzelhetőbb, gyorsan kipörgeti az illető s a gyors eladás reményében ebben az ársávban próbálkozik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest