Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz n000rbi #71400 üzenetére
Azért ez sem működik minden esetben. Bf4 pl nagyon keveset szed le elsőre, ha digitálisan vasárlod, végig is fut a csík az ikon alatt, aztán amikor elindítod, akkor irja, hogy jahj még nem tudunk játszani, mert telepít (lofaszt telepit, hanem tölt, de mindegy is). Én sem ertem, miért nem lehet megmutatni, hol tart valoban a telepítés\töltés.
Mondjuk én mindig otthagyom vásarlas utan rest módban a gépet, 1-2 óra alatt barmit lekap.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Dadpool
aktív tag
válasz n000rbi #71327 üzenetére
Ugyszoktam csak kivancsisagbol inditottam el most hamarabb de valoban minden jateknal ezt csinalja metro redux killzone es mwg sorolhatnam tehat ha mas is megremulne a drive zajan az varjon turelemmel mig feltelepul. Ezt a jelenseget is megoldottuk)
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
Tuomas
addikt
válasz n000rbi #71335 üzenetére
Most már kezd érdekelni ennek a valós működése
Ne érts félre, nem kötekedésből kérdezem, de ha digitális játékról beszélünk, akkor honnan tölti be az adatot?
Amúgy végeztem egy hozzávetőleges számolást 5MB/s-el számolva 1 perc alatt 300, 3 perc alatt közel 1gb adat másolódik fel. Pontosan azt nemtudom, hogy ami a ps-be van meghajtó, mekkora az olvasási sebessége.[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz n000rbi #71330 üzenetére
Hidd el, már próbáltam, semmi nem történt. Amíg nincs elég tartalom a hdd-n, el sem indul a játék. Lemezről nem fut a játék!
Nem véletlen, hogy ez a feature csak kb 5-10 perc játékra elég, a többi akkor érhető el, amikor teljesen felmegy a gépre az egész tartalom. Ismétlem: elsőként azok a fájlok másolódnak fel, amik ehhez a pár perc játékhoz elegendőek. Amíg ez nincs meg, addig nem is indul el a játék, hanem azt írja ki, hogy még telepít.Szerk: De egyébként a digitális játékoknál ugyan így van. A te elméletedet követve, akkor a felhőből kellene futnia a játéknak. De nem ez van, hanem letölti azt, ami az indításhoz,és az 5-10 perc játékhoz kell, majd amíg te azzal játszol, közben letölti a többit. A lemezes ugyan ez a történet, értelem szerűen annyi, hogy az olvasási sebesség nagy valószínűséggel magasabb, mint a letöltési sebesség. Nagyon egyszerűen ki lehet számolni, 1 perc alatt mennyi tartalom telepítődik fel BD meghajtóról.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz n000rbi #71327 üzenetére
Szerintem ez nem függ össze, ugyanis ha indítod a játékot, értelem szerűen már a gépről fut, először az telepítődik fel, ami a játék indításához kell, nem a lemezről olvas, hanem a vinyóról, így nem befolyásolja semmiben az olvasófej működését.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Elims
veterán
válasz n000rbi #70058 üzenetére
Nincs itt megmagyaràzva semmi.Nem diktatùra van hanem szabàly!Az ùton sem ùgy mész ahogy akarsz.
Biztos vagyok benne,hogy érted miről beszélek.Szerintem nem tévedek..De részemről itt a vége.
Van itt vkinek olyan gépe amiben 2tb-os winchester van?Ha igen,milyen van benne?A parkolò mòd nem gàz benne?
-
csab2
veterán
válasz n000rbi #70015 üzenetére
Pontosan. Egyetértek veled. Ha egy hsz-ben válaszolgatok a 3-4-re, akkor tuti, hogy az illető nem is látja, hogy válaszoltam neki.
Nem tudom, miért vannak egyesek annyira kiakadva azon, ha külön-külön válaszol valaki a hsz-ekere.
Azt sem értem, hogy miért van ez benne a szabályzatban? Nem bírják a szerverek azt a pát plusz hsz-t?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Elims
veterán
-
danih
veterán
válasz n000rbi #69983 üzenetére
Jeez, rövid Konzolvilág vélemény / ígyjárási történet:
Hétvégén rendelést lead (1Tb SW bundle), facebook-on csekkol mert nem jött mail: minden ok, kedden, legkésőbb szerdán megérkezik.
Vasárnap sms érkezik: rendelésed következő munkanap (ami szerintem hétfő de kiderült nem) kiszállítjuk 8-18 között (munkahelyemre kértem).
OK, hétfőt végigdekkoltam 18-ig, semmi. Keddet szintén, semmi. Szerda kora délután: semmi - felhívom őket hogy akkor ma kijön-e, mert csütörtökön/pénteken nem leszek bent. "Oh bocsi, nem adtuk fel, ma feladjuk, holnap kimegy". Mondom ok, akkor ha a boltban van ne szállítsák ki, beugrom érte, útba esik. "Igen, itt van, gyere ma bármikor". Nos, bementem: nincs ott, majd pénteken jön. De van Limited Ed. most ha ráfizetek +10k-t adják is. Mondom akkor hagyjuk, komolytalan, lemondom. "Semmi gond" (elnézést egy szál sem) "lemondva".
Kocsiba bepattan, 10 perc múlva jön egy hívás: futárnál van, adna három számot, nyomozzam már ki hol van és adjak meg másik címet.
Kösz nem, ennyi elég, az imént mondtam le...[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz n000rbi #69903 üzenetére
"...nevet nem írok...nem akarok üzletrontó lenni..."
Legyél légyszives üzletrontò.Konzolvilàg?
Firstking: Esetleg akinek elsődleges a magyar ő nem tudnà kipròbàlni?
Deego: "Az US store-on vett Witcher 3 nem rendelkezik magyar felirattal. Még a patch-ek után sem."
De ha a gépen magyar account-tal (persze az usa àltal letöltött) letöltöd hozzà a patch-eket akkor sem?
Árpi 69942: Ezt én is köszönöm!!
Hdd csere
Tròfea rejtés. Én a tròfeàkat nem,de a nevem melletti szàmot eltüntetném ha lehetne.Azt lehet vhogy? Nagyon szeretném. -
Wlac
Ármester
válasz n000rbi #69771 üzenetére
Ő megkérdezte, hogy a bundle-ben kód vagy lemez van, mire te azt írtad, hogy a Sony nem osztogat kódot, csak lemezt. Ez így ebben a formában nem igaz, mivel más platformon ad kódot. Ha valakinek nincs még tapasztalata a PS4-gyel, ellenben Vitával igen, ami simán lehetséges párosítás, akkor az illető jogosan hiheti azt, hogy a Sony csak kódot ad. Mint írtam, lehet, hogy számodra természetes dolog, hogy a PS4-hez lemez jár, de sem nekem, sem a boltban dolgozók (576) számára nem volt olyan egyértelmű, ezért meg kellett bizonyosodni róla. Ezért írtam, hogy jó, hogy tisztázva lett, mivel ha valakinek kell egy gép, és jó áron tud bundle-t venni, de nem tudja, hogy kód van-e benne, vagy lemez, és láthatólag nem minden bolt tud segíteni, lehet hogy eláll a vásárlástól. Nem kell ezt túlragozni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Wlac
Ármester
válasz n000rbi #69769 üzenetére
Mondjuk jobb tisztázni a dolgot. Az, hogy Sony nem ad kódot nem igaz, a Vitához is valóban azt adott. Ez azért fontos, mert ha valaki bundle-t akar venni, de nem érdekli a játék, hanem el akarja passzolni, akkor nagyon nem mindegy, hogy mi van a dobozban. Én így jártam a NDC-s PS4-gyel. Új szériásat akartam venni, és mivel aznap jelent meg az Unchartedes kiadás, arra csaptam le, mivel tudtam, hogy egyből gazdát talál a játék. A boltban azonban hiába kérdeztem, nem tudták kapásból megmondani, hanem kinyitották előttem a dobozt, és úgy derült ki, hogy lemezen van a játék.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
A`rpi
addikt
válasz n000rbi #69728 üzenetére
Előrendelésben sima PS4 Uncharted Collection, USA-ban kód formájában érkezett.
1TB mega csomag szerintem is lemezes, már csak azért, mert a dobozon rajta van a képe három lemeznek, továbbá a doboz elején megemlíti három UC egy lemezen van.
-
Tuomas
addikt
válasz n000rbi #64052 üzenetére
Hát köszi
Jó lenne, igen, gondoltam hátha a sony házon belül meg tudta oldani tv-vel, végülis nem lenne olyan nagy kihívás szerintem, de hát ez van, ezt kell szeretnünk Ettől függetlenül meg fogom venni a fülest, csak jó lett volna ha úgy is tudtam volna használniMost már tudom, hogy mit jelentenek a peccseknél a "teljesítménybeli" meg az "egyéb, számtalan hibajavítás"
Ja meg hogy az EA hogy adja el évről évre a fifát
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz n000rbi #64045 üzenetére
És a 3 m messze levő tévénél nem túl praktikus a kábeles megoldás
A "csatlakozott hibátlanul" alatt mit értesz? Felismerte a TV, hogy van hozzá egy füles? Vagy csak annyit, hogy egy eszköz csatlakozott az USB csatlakozón keresztül?(#64047) Vasy09
Azért ha nem nagy erőfeszítés, kipróbálhatnád, hátha ahány tv annyi szokás
[ Szerkesztve ]
We were here
-
-
Tuomas
addikt
válasz n000rbi #63857 üzenetére
Ááá őőő
Azt tudom, hogy virtual 7.1, de direkt arra a célra vennék, hogy térhangzást adjon, ha csak sztereóként működne igazán jól, akkor nincs rá szükségemJaa, hogy azt jelöli a 2.0, akkor ezt benéztem
(#63859) Madwe
KösziÉs egyébként minden játékhoz van minta?Már ezt is megválaszoltad
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Madwe
nagyúr
válasz n000rbi #63857 üzenetére
A játékokhoz készített hangprofilok sokkal jobbak, azt kötelező használni kb! Sokkal szebben szólnak vele! Sőt, ott még a 7.1es vss is hibátlanul működik! Default profillal ugyanakkor a vss messziről kerülendő, fátyolos fals hangképet ad. De egy Infamoust teszem azt, csakis a hozzá való profillal érdemes meghallgatni, vss-t is ajánlom már ott!
Azt ugye tudod hogy az 1es mód mindig a default, a 2-es pedig amit rátöltesz profilt? tehát mi értelme a 2-est is ugyanúgy defaulton hagyni?
(#63856) Tuomas Azért 2.0, mert europában más a névkiosztás, a ps5höz - ha egyáltalán lesz még - készül majd a 3.0, arra ne várj A sima az a ps3-al jött ki amiből volt a pulse verzió is (egyébként azok is jók a ps4hez, de a gold az ajánlott)
[ Szerkesztve ]
-
vaguny
tag
válasz n000rbi #62900 üzenetére
Szia
Nekem most 1216a MGS V bundle van, nem a limitált. Ennek igazán halk a működése, idle állapotban közel hajolva éppen csak a venti surrogását hallani. Egyéb, táppal összefüggő, zúgó-búgó hangot nem hallok, szép csendesen teszi a dolgát. (Mondom ezt úgy, hogy engem különösen zavarni szoktak az ilyen jellegű zajok).
[ Szerkesztve ]
-
-
Angry Rabbit
tag
-
Elims
veterán
válasz n000rbi #58412 üzenetére
Inksàbb màs zavarhatja be.Màsik bluetooth vagy mobiltelefon vagy tv mögé van rakva a gép,stb.
Koho: "...csak ezután jönnek a nagy durranások..."
Igen,szerintem is ez a valòszínű.
"...az UC4 nem a múlt játékainak a gálája, hanem a jövő iránymutatója."
Igen,szerintem is ez a valòszínű. :-)
Árpi: Szerintem a gta5 simàn jòl jàtszhatò coop-ban.Tény,hogy vannak hibài,de azok ellenére jàtszhatò online.
-
addikt
-
sMblz
csendes tag
válasz n000rbi #36420 üzenetére
Az én esetemben a last of us-al szeretném kérni, mivel eddig csak PC-n játszottam és csak jókat hallottam róla..
Konzolokszervize.hu - 123.990 HUF
http://www.konzolokszervize.hu/playstation4/sony-playstation-4-500-gb-ps4-the-last-of-us-remastered-jatekszoftver
576 - 133 990 HUF
http://576.hu/playstation-4-ps4-gepcsomag-500-gb-hdd-the-last-of-us-jatekkal
Lehet én cigánykodok de a különbség az egy játéknak több mint a fele
-
Yummy
tag
-
Sousuke
tag
válasz n000rbi #33359 üzenetére
Alien: Isolation-ben a mozgásdetektor használja még a LED-et és a hangszorót. A LED zölden világít, ha nincs senki a közelben, aztán elkezd villogni fehéren, ha valaki közeledik. Minél közelebb van, annál vadabbul villog, sötétben nagyon király. A kontroller hangszoróból meg pittyeg a detektor, szerintem nagyon hangulatosan oldották meg, nekem már csak ezért megérte váltani PS4-re, ez a kontroller tényleg jó újítás. Valakit érdekel kis írás, hogy milyen a játék vagy olvastatok már elég tesztet hogy milyen lett?
[ Szerkesztve ]
-
boksz
senior tag
válasz n000rbi #33359 üzenetére
Ok, csak az a baj, hogy én nem látom, hogy világít, mivel előre világít.
Akkora fénye meg nincs, hogy a TV-vel szemben ( általában úgy játszunk ) lássak valamit a szobában belőle.Ez majd akkor lesz érdekes, ha a kamera látja és valamiféle mozgással kapcsolatos game lesz. pl. mint volt anno a Start The Party a PS3-n.
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Garada
őstag
válasz n000rbi #33355 üzenetére
Hát az alapvető dolgokra amit a cég meglépett.A régiózár amit aztán töröltek mert bukta lett volna az egész.A kinect amihez annyira ragaszkodtak aztán kivették, hogy szintén jobban menjen a konzol.A csere lehetőség ami a playstation tábor esetében nagyon szabad bármikor adhatod cserélheted a játékod, ott más a helyzet.Az offline funkciók pedig nincsenek olyan szinten támogatva.És még van pár negatívum amit fel lehet sorolni ezzel kapcsolatosan.
-
Garada
őstag
válasz n000rbi #33352 üzenetére
Csak az a szomorú, hogy sok jó dolgot nem lehet arról a konzolról elmondani.Tehát nekem a bemutatás napján bebizonyosodott az ismét a sony lesz az akihez lepártolok.Az XOne tábort jelenleg egy dolog miatt irigyelem de nagyon, az pedig a Forza Horizon 2 ami miatt nagyon fáj a szívem.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
válasz n000rbi #33347 üzenetére
Valóban nem rossz dolgok ezek.Azonban ez megint csak egy bizonyos réteg, mivel én például kamerára nem tartok igényt pont azért mert nem tud olyan illetve annyi szolgáltatást mint amire nekem szükségem lenne.Egy kinect hangvezérléshez pedig ez még elég távol áll szerintem.
-
Damage401
senior tag
válasz n000rbi #32995 üzenetére
Jott frissítés a DC hez, de serverre nem tud menni :-)
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
-
Buddhha
tag
válasz n000rbi #32983 üzenetére
Sziasztok!
Árban milyen különbség van a kettő között??
Mert kb két hete vettem meg a fehér Destiny-pakkot, ahol azért éreztették a különbséget...Nem örülnék, ha most ugyanannyiba kerülne, mint a fekete..
Üdv!
Buddhha----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
-
Mrdevil
addikt
válasz n000rbi #32209 üzenetére
Azért ez így ebben a formában ERŐS túlzás. Egy könnyed, árkád, egyszerű, jó kis verseny játék, szép graffal. ( na én itt többre/nextgenebbre számítottam, megint túl sok volt a hype ) Végre jól, igényesen kidolgozott belső teres autókkal. Jó hangokkal ( a Gran tourismo sírva könyörög a receptért ) , bőven elégséges fizikával.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
mfranky
őstag
válasz n000rbi #32209 üzenetére
Még adok neki még egy esélyt, mert lehet csak fáradt voltam... de kb. olyan érzésem volt, hogy androidos mobilra csinálnak ilyen játékot, nem egy ps4-re... a sok video, gyönyörködés elvitte valamerre a játékot az előzetesek alapján...de így játszva...még nem mondom ki, h rakás szar...
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest