Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
sziasztok.
van-e vagy lesz-e a jovoben mass effect remasterd vagy collectors edition ps4-re? eladva a ps3at mar nem tudom vegig vinni a trilogiat es az 1-es kimaxolni.
esetleg az andromeda-val megjelenhetne valami?
[SEMMI. ]
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Madwe
nagyúr
válasz Something_ #97836 üzenetére
Pedig a sima ps4hez 1.4es kimenet és kábel volt, a prohoz meg 2.0, persze ha nincs 4k tv-d akkor mindegy, de ha van, akkor nem tudsz 60fpst kitolni rajta csak 30at az 1.4el.
#97854) Moby Akarod mondani játékokkal amihez érkezett pro patch vagy ami még meg sem jelent
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igazából az a helyzet, hogy így is 4K monitort vennék, és a PC-mmel együtt lenne rákötve a PS4 Pro. A probléma mindössze annyi, hogy 4K@60Hz átvitelre csak a Displayport csatlakozója képes, arra lenne kötve a PC-m. HDMI-ből viszont csak 1.4-es csatlakozója van, ami csak 30Hz képfrissítéssel képes 4K képet átvinni, alacsonyabb felbontásban viszont simán meglesz a 60FPS. És oda kötném majd a PS4 Pro-t. De nem akarok 30FPS-sel játékokat tolni... nekem az kevés. Én jobban szeretem a 60FPS-t. Ezért inkább nem 4K üzemmódban játszanék azon a monitoron.
[ Szerkesztve ]
-
Morfeusz76
csendes tag
Sziasztok. A pró kontrollerbe bedugom a hyper x fejhallgatót és meg sem szólal. Esetleg valaki tudna segíteni.?
-
boost
addikt
válasz Citroware #97860 üzenetére
Pedig pont ez a vizuális töblet, szemben a 4K-val. Természetesen továbbra is azt veszel, amit szeretnél.
Moby: nyílván semmi köze a felbontáshoz, max annyi, hogy 1080p-ben nem kínálnak HDR10 tévét, ami azért eléggé dealbreaker.
Mindenhol azt írják, hogy a felbontás közti különbséget alig látják, szemben az SDR és a HDR közti különbséggel, ami a sokkal több árnyalatot jelenti. Szebb árnyékok, élénkebb színek, stb.
A régi PS4 is megkapta a HDR támogatást, de ez csak akkor fog érni valamit, ha HDR tévére kötik, azaz gyakorlatilag 4K tévére.
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
válasz negyedes #97851 üzenetére
Volt valami pletyka arról, hogy jön, de nem sok az infó. Szerintem majd fél évvel tolják ki nekünk az Andromeda előtt, hogy legyen időnk végigjátszani és felspanolni magunkat az új részre.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
KaitouP
nagyúr
válasz Morfeusz76 #97861 üzenetére
Beállítottad hogy ott jöjjön ki a hang?
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
Morfeusz76
csendes tag
Az audio outpot settings-ben próbálkoztam, nem sok sikerrel.
-
boost
addikt
Wlac: Márciusra pletykálják az Andromeda-t.
A 4K HDR tévé témához. Engem is nagyon zavar, hogy 300-400ezer forintot kellene beletolni 4K tévébe, hogy megkapjuk a teljes támogatottságot (HDR10), amit a PS4 tud nyújtani, ezért én sem fogom meglépni. De féláron sem veszek olyan tévét, ami "félig jó". Szóval marad egyelőre az 1080p tévé, míg olcsóbb lesz a 4K.
Nem mellékesen HDR10 után már itt a HDR12, azaz másnéven Dolby Vision. Tévék már támogatják, a még drágábbak, de a PS4 egyelőre nem. Remélem nem az lesz, hogy majd a PS5 támogatja csak, és lehet tévét cserélni 3 év múlva.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz Morfeusz76 #97861 üzenetére
"Sziasztok. A pró kontrollerbe bedugom a hyper x fejhallgatót és meg sem szólal. Esetleg valaki tudna segíteni.?"
-Settings
-Device
-Input Device
-Output Devices
-Válaszd ki a kívánt hangeszközt a listábólEkkor még csak a Chat hangokat hallod így
Tartsd hosszan nyomva a PS gombot míg feljön a menü, ott menj az Adjust Devices/Output to Headphones részhez és állítsd át All Audio-ra.
-
Roland18x
tag
Én nem kaptam Sony garanciajegyet ahonnan vásároltam a Ps4 Pro-t. Csak számlát és a vásárlási bizonylatot. Ez a kettő elég a garancia érvényesítéséhez például a Hireltechnél ? Nem hajtanak el vele ?
-
törölt tag
Fogalmam sincs hol írnak olyat, hogy nem látják a felbontás közti különbséget, de jónagy vakparasztok lehetnek Na meg hatméterről kell negyvenes tévét bámulni, arra a fhd is sok. A 4k fantasztikus. Ratchet 4K-ban olyan, hogy kiég az ember retinája. Már hanem vakparaszt persze.
[ Szerkesztve ]
-
Morfeusz76
csendes tag
Szia a'rpi köszi megcsináltam de így sem szól semmit.. Nem tudom mit csináljak. Az uncharted 4 játékkal játszanék, ott is beállítottam amit tudok de semmi.
-
Morfeusz76
csendes tag
Ha bedugom a kontrollerbe a fejhallgatót, akkor a tv-ről elmegy a hang.
-
Morfeusz76
csendes tag
Sikerült. Köszönöm..)
-
törölt tag
válasz Morfeusz76 #97877 üzenetére
Cloud? Azoknak rohadtnagy az impedanciája, az alapi hangkártyák is alig bírják megszólaltatni. A kontroller meg háklis erre. Próbálj másik fülest, hogy avval szól-e. Vagy told fel a hangerejét falig.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
ps4-hez lehet hasznalni a guitar hero controllereket? rock band-et vennem meg, de sohol nem talalok ps4 controlert kulon.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Amadako
tag
bármi külső különbség van a pro és a sima ps4 hdmi kábele között, csak mert sikerült összekevernem őket, mert a mintájuk azonos? (nincs 4k tvm úgy hogy az a mód nem működik, hogy a ps4 display beállításainál le ellenőrizem)
-
marquuard
veterán
Nektek nem szokott besz*rni a Spotify amióta kijött az új FW? NFS alatt használnám, de az esetek 90%-ban szaggat és másodpercekre megáll a zene.
PSN ID: marquuard
-
törölt tag
válasz Citroware #97882 üzenetére
Azt nemtudom mit tud a pro. Én a fordítottját használom 2.0 tv, 1.4 pc), ott ez működik. A megjelenítőnek meg tudnia kell mindent, amit a hdmi szabvány előír(yuv420-at is).
belan:
Ha nincs ráírva, sehonnan. De olyan, hogy 2.0 kábel ilyen nincs. Olyan van, hogy high speed hdmi kábel, na az a 2.0-ra is jó. És a legtöbb mai kábel már ilyen. De a legtöbb 1.4-es kábellel is tökéletesen műkódik, meramúgy a kábel hótugyanaz, csak annyi, hogy a gyártó mit garantál átviteli sebességben.[ Szerkesztve ]
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Az új controllert, ami a Slim és Pro-hoz jár, lehet már vezetékesen használni PC-n? Vagy így is kell az a vezeték nélküli USB kütyü.
-
Wlac
Ármester
Nagyon várom a játékot, éppen ezért semmit nem tudok róla, semminek sem néztem utána. Ezzel az infóval megleptél, azt hittem, hogy jövő ősszel jön csak ki.
negyedes: az én utolsó infóm idén tavasz környékéről volt, amikor arról kérdezték az embereket, hogy mit szeretnének látni a remasterben. A te híred frissebb, szóval akkor valószínűleg nem jön, bár én azért még nem adnám fel a reményt.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
belan
addikt
Gyerekek most nyomom pron tr nagyon üt a grafika eszméletlen bámulok csak
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
laragirl83
őstag
DC multiban benne vok
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
káen
tag
Csak nálam jött elő egyik pillanatról a másikra a ws-37397-9 hiba PSN bejelentkezéskor?
-
sting2
addikt
válasz #42308056 #97863 üzenetére
Én a gyárilag mellékelt kábelt elhajítottam jó messzire.
A TV 4 éves - Hdmi kijáratok 1. 4 verziósak.
A rákötött PS4 - Pro ebben az estben szerintem sokkal többet " profitál " egy minőségibb, aranyozott , vastag kígyóbőr köpenyes - 1.4 kábellel.
(Mint ahogy ez jól is látszik a gyakorlatban is, de psszt, mert jön gyuribá... )Majd ha veszek egy 4K - HDR tévét amely már 2.0v kijáratokkal lesznek megspékelve akkor veszek hozzá illő kábelt is.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
TazLeacher
nagyúr
Akinek van esetleg VR szettje, vagy csak az új Move dupla pakkja, attól kérdezném, hogy azon is mini USB töltő van, vagy az már MIcro USB-s?
Ileltve ha 2 profil van a gépemen, hogy tudok 1 gépen 2 kontrollerrel játszani? Monjuk MK-t? Amikor bekapcsolom a másodikat, megkérdezi melyik profil. Ha a sajátomat választom, akkor kikapcsolja ami eddig be volt. Ha a másik profilt választom, akkor meg ugye máséval is játszom, ami nem jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Túra és kirándulás topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest