-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gunszt
tag
válasz LeventeV #75395 üzenetére
Anno én tettem fel a kérdést hogy van egy magyar lemezes alap Bloodborne-om viszont US accon játszom, a gépen van egy HUN és egy US accom mindkettő elsődleges. A HUN storeba megvettem énis a dlc-t, és US accon is elérhető lett a dlc content(hiába írja us storeba hogy megvehetem), nem töltött le semmit ahogy elöttem is írták mert alapból leszedte már patch formájában az alap játékhoz is
Szóval US accon magyar lemezes Bloodborne és HUN storeba vett dlc müködik szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- BMW topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest