Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szinimini
senior tag
Madwe: Az ps+ előfizu most meg van, akkor elég lesz a sima is, nagy multis úgyse leszek ennyi pénzt meg szerintem meg ér azért
Nem kellenek nekem annyira azok a pontok
Project cars-ra érdemes most beruházni vagy azért van jobb autós játék is nála? ( csak kontrollerrel )
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
A The Last of Us multija mennyire pörög? PS3-on tolom, és szeretném a 4-én is folytatni. És a Killzone: Shadow Fall?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Kakaduku
senior tag
És a Destiny- vel mi újság? Nincs meg a játék, de megéri megvenni? Tervben volt a beszerzése, de a visszhangok és a kritikák miatt maradt ki az életemből.
-
mrterminator
aktív tag
válasz #20844032 #51548 üzenetére
Nagyon pozitívan állok a P.Morpheushoz, sokkal jobban mint a társaihoz, mert remélem a Sony úgy áll hozzá mint a PS4-hez magához, és idáig úgy is tűnik hogy, így is lesz. Az tuti, hogy kell itt majd 1-2év mire magasabb szintre emelkedik a fejlesztők és a játékok által, de így hogy szint a gen elején már élesbe működni fog, nem fog odajutni mint a Move, ahol már nem volt idő kiteljesednie, de annak az öröksége itt tovább él szerencsére és nem volt felesleges még ha (sokaknak) ott úgyis tűnt, csak kiteljesedni itt fog a VR által.
Erő, profi cél eszközök, nagy felhasználóbázis, sok fejlesztő, plug n play. Itt adott minden egybe, hogy tényleg JÁTÉKOK készüljenek el rá. Ezért vagyok bizakodó én is -
szinimini
senior tag
Promóciós project cars tudnék most 10be, szerintetek ez okés?
Vagy drive club-ot 7be -
A`rpi
addikt
válasz szinimini #51558 üzenetére
DC-ből várható Plus edisön, hogy mikor milyen formában kérdéses, de most inkább ennek a vételét én nem kapkodnám el, még ha csak egy kiherélt változatról is beszélünk.
-
tuki2200
senior tag
válasz mrterminator #51557 üzenetére
Playstation blogon írták hogy az A.R.K. Dinós multi túlélő játék támogatni fogja a morpheust mar megjelenéskor , szóval szerintem nem kell majd éveket várni a rendes játékokra
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Metro Redux csomag 1/3-a teljesen ingyen.
PS4
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Dani3457
tag
Helló
Az érdekelne hogy ha pl használtan veszek ps4-et akkor vannak olyan hibák amiket észlelhetek , vagy, bármi olyan probléma ami kijöhet egy gépen.
Válaszokat Köszönöm!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez nem valami szép.
szerk: Mondjuk ez nem károgás a részemről, mert valszeg játszok vele úgyis, meg érdekel is, de én azért többet vártam.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
A`rpi
addikt
válasz Dani3457 #51568 üzenetére
Ha veszel használtan gépet arra figyelj hogy ne legyen megbontva, lemezzel is próbáld ki, HDMI csatlakozót mozgasd meg működés közben (ha elmegy a kép nem jó jel). Joystick minden gombja működik e. Internethez legyen csatlakozva, ha van frissítés szedd le, és bármilyen multis játékban egy kőrt menj. Nagyjából ennyi.
-
phgergo
aktív tag
Mar csak pár nap és mehet az Elder Scroll Online, cross platformok ( ps4 PC xbox one) van aki meg tolni fogja?
[ Szerkesztve ]
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ldave
félisten
válasz gyuribácsi88 #51579 üzenetére
No, megirigyelték a Project CARS sikerét?
A Slime draws near! Command?
-
ben800
aktív tag
Sziasztok
Ma sikerült egy Playstation 4-et beszereznem,minden rendben van vele az első 2 órában telejesen gyorsan töltött ps storerol most viszont teljesen lassú wifin,és kábelen is egyaránt.Ezt mi okozhatja ?? Laptopon teljesen jól működik minden. -
A`rpi
addikt
-
Angry Rabbit
tag
Valaki tudna abban segiteni,hogy a 3 Metro resz hogyan koveti egymast? Ertem ugy,hogy sztoriban melyikkel kezdjem? Most tervezem a Reduxot beszerezni lemezes formaban.
Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
losilee1337
aktív tag
Metal gear szedhető.
Psn id: HungaryLosi
-
aizen92
addikt
válasz losilee1337 #51585 üzenetére
köszi az infót!
Nem vettem volna meg, de most így kijátszom szerintem. Rég ki akartam próbálni."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
gyuromoj
veterán
-
PandaMonium
őstag
válasz Angry Rabbit #51584 üzenetére
Csak két rész van a metróból: A Metro 2033 (ez az első rész), és a Metro Last Light (második rész).
A Metro Redux ennek a két játéknak a grafikailag felújított verzióját tartalmazza.What I cannot create, I do not understand
-
Angry Rabbit
tag
válasz PandaMonium #51589 üzenetére
Akkor elvileg eleg ha megveszem a Reduxot es tartalmazni fogja ezt a ket reszt teljes egeszeben?
Szimplán kütyü mániás vagyok.
-
gyuromoj
veterán
-
PandaMonium
őstag
-
törölt tag
válasz Angry Rabbit #51584 üzenetére
2033->LastLight
-
Angry Rabbit
tag
Lehet oreg vagyok mar,de nekem tokeletesen megfelelne ez a grafika. Igaz en meg GameBoy-on kezdtem 90 kornyeken es ateltem ahogy fejlodtek a konzolok.
Az amikor megjelent az elso GT PS1-re fenomenalis volt es nem tudtuk elkepzelni,hogy ennel szebb valaha is lehet egy jatek! A mai generacio mas szemmel nezi szerintem ezeket a dolgokat. Nem azt mondom,hogy masodlagos a grafika,de ha TARTALOM van,akkor szemethunyok a grafikai hibakon,hianyossagokon.
Lehet ez az en hibam es egyedul vagyok a velemenyemmel,de en nem tudok kiakadni a Fallout 4 grafikajan...Szimplán kütyü mániás vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest