Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Hozzászólok Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz
marilllyo #51601 üzenetére
Én is épp a letöltéssel szenvedek. Ajánlott DNS-ék beállítva, de számomra érthetetlen módon egyszer ~1Mb/3mp-el jön, de van hogy úgy megindul, hogy ~5-10Mb/mp a letöltés(egész pontosan szemmel mérve
).
Net sebesség teszt alapján: letöltés 68.1 Mbps feltöltés 45.6 Mbps... -
donceleger8
őstag
Hali.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy több helyen is olvasom a készülékről, hogy játékkonzol és teljes értékű multimedia központ. Ez utóbbit hogy kell érteni? Hiszen még nem támogatja az usb-s hdd-ket sem. Hogyan lehet így teljes értékű? Azt már mondták itt többen is, hogy írt lemezt lejátszik, így megy róla a Blu-ray. Engem inkább az érdekelne, hogy megy e majd rajta a merevlemezről való lejátszás, mondjuk egy ISO képfájl lejátszása, vagy ha kibontjuk egy mappába, tehát mappából lejátszás? Várható ilyen jellegű frissítés? Volt erről szó, hogy egyáltalán lesz ilyen?
[ Szerkesztve ]
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Madwe
nagyúr
válasz
donceleger8 #51604 üzenetére
Nem az és nem is lesz az soha. isora ne számíts pl, meg külső hdd tartalomkezelésére se (így nehezebb lesz ha lehet egyáltalán majd warezolni rá)
-
A`rpi
addikt
válasz
donceleger8 #51604 üzenetére
Ez egy játékkonzol, .iso és hasonlók lejátszáshoz vagy PC, vagy média lejátszó kell.
-
Thodeus
aktív tag
A 3 sem volt mégis elvoltunk vele 100+ órát. Meg legalább talán ezt már bírja majd 60 FPS-sel 1080p-be.
-
N@idia
őstag
válasz
Thodeus #51607 üzenetére
Én nem vok fallout rajongó sőt nem is próbáltam egyik részét sem, de a trailer alapján nagyon tetszik a világa. Számomra rejtély, hogy miért hagytam ki...
Ami az 1080P 60 fps érinti nem igazán érdekel az se ha mondjuk 900P lenne. A witcher 3-at sem értem minek erőltették PS4-en az 1080P-t, mikor a 30 fps-t sem tudja tartani, ha 900P lenne akkor lehet sokkal stabil lenne jobban futna csak ugye akkor mindenki fel lenne háborodva, hogy a PS4 nem tudja az 1080P-t, hol ott majdnem minden játék ami 1080P közel sem stabil 30 fps-t produkál,de ez kell a népnek sajnos.... Ezért futnak XO-n jobban a játékok, mert kisebb felbontáson sokkal stabilabb az fps ahogy a witcher 3 is ezért fut jobban XO.
[ Szerkesztve ]
PC Master Race|Battlefield Fanatic|PSN ID: Lord_ReaPeR6S_ Origin ID: EdemsHUN Steam ID: N@idia Xbox ID NoobMester87
-
k4rL^
senior tag
válasz
N@idia #51610 üzenetére
Ez régi videó, azóta már raktak 30fps lockot Xbox One-ra, igy kisebb a stutter. Mondjuk azzal egyetértek, hogy ha nincs meg a stabil 30fps se, akkor érdemes beáldozni a felbontást. Egyébként a Witcher 3 XO-n dinamikus felbontást használ 1080p/900p, nem kimondott 900p.
Itt egy jobb stress teszt videó.[ Szerkesztve ]
-
EnterR
veterán
Witcher 3-nak van visszamenőleg vonatkozása? Ismernem kell az előző Witchereket?
PSN ID: marquuard
-
GazRic
senior tag
Tud valaki infót mikor várható PS4-re a W3 patch? Mindenhol csak "majd, egyszer" van ...
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Mrdevil
őstag
válasz
gyuromoj #51591 üzenetére
No, itt már csak arra lennék kíváncsi, hogy lehet ebben a játékban tovább fejlődni normálisan. Mondjuk ha kész van az összes küldi. A sima mobokért nem nagyon ad XP-t. ( persze a mostani XP bugtól eletekintve )
Mert mondjuk 35-ről, 50-re felmenni csak mobokkal, háááát érdekes.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS4 klán.
-
hardvermano
csendes tag
válasz
Rigormortiis #51003 üzenetére
A Dragon Age ehhez képest elbújhat szégyenében.
54 órát toltam bele, és halálosan eluntam, abba is hagytam. Majd újból elővettem, hogy na most majd megszeretem, 20+ óra után még jobban eluntam.
A riftek bezárása, az értelmetlen mellékküldetések teljesen kinyírják a játékot, olyan fájdalmasan unalmas lett, hogy a Witcher 3 legutolsó mellékküldetése is a hasát fogja a röhögéstől.
A Pro a játékokért, az X a jobb hardverért.
-
hardvermano
csendes tag
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005-2020
-
Kakaduku
senior tag
-
Pöttön
őstag
válasz
gyuromoj #51622 üzenetére
Remélem nem csak felbontásbeli tupir lesz, bár ha a 2 meg a 3 ilyen lesz az nem gond mert azok még ott vannak a toppon, de az első részt gatyába rázhatnák már egy kicsit, a "kor" igényeihez látvány terén.
Na de mindegy is a lényeg az az hogy jön![ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás... "Főnök, ki az a Korporations?" SCII-Dio 3 BATTLETAG: Horiboy#2965 Psn: Horiboy1988
-
Kakaduku
senior tag
válasz
hardvermano #51633 üzenetére
Nekem sem!
orichalcos: Csak hírként osztottam meg, hátha érdekel valakit.
-
gyuromoj
veterán
Konzolvilág beárazta:
God of War III (3) Remastered PS4[ Szerkesztve ]
-
Mrdevil
őstag
válasz
gyuribácsi88 #51638 üzenetére
Még annyit sem ér, egyszeri végigjátszás, ott fog rohadni, mint annyi más az acc-on.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS4 klán.
-
Djuree
félisten
válasz
Mrdevil #51639 üzenetére
majd használtan, lemezesen, ugyanannyiért vagy drágábban továbbadva. mindig így csinálom.
kb. már egy új játék árával pluszban lehetek.
I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.
-
gyuromoj
veterán
-
Pöttön
őstag
válasz
gyuribácsi88 #51638 üzenetére
A magyar store-ba is 10k... Annyit simán megér, PS+-on a kedvenc játékom volt.
A sport a legjobb kikapcsolódás... "Főnök, ki az a Korporations?" SCII-Dio 3 BATTLETAG: Horiboy#2965 Psn: Horiboy1988
-
Pöttön
őstag
válasz
gyuromoj #51642 üzenetére
Mindhárom játék 1080p-ben és 60fps-sel pörög majd, ráadásul a srácok javítottak a fényeken, a textúrákon és a karaktermodelleken is. Na az ilyen remasteredeket szeretem!
-
Damage
senior tag
Van valakinek információja azzal kapcsolatban, hogy mikor jelenik meg az a patch Witcher3-hoz, ami orvosolni fogja az XP glitch-et?
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
donceleger8
őstag
Még az év elején csináltam magamnak egy profilt, hogy az ingyenes Injustice játékot be tudjam zsebelni. Aztán az Infamous First Light-ot is sikerült bezsebelni. Ezeket az ingyenes 15 nap hozzáféréssel sikerült begyűjteni. Áprilisban jelentkeztem be utoljára, akkor még ott voltak ezek a játékok a letöltési sorban.
Most megrendeltem a T-Home-tól a PS4-et, lassan érkezik is. Gondoltam ránézek a profilomra. Szomorúan tapasztaltam, hogy mindkét játék eltűnt a letöltési listából. Megkerestem őket a store-ban, és nem írja hogy újra letölthetem őket, hanem azt hogy vásároljam meg!
Most akkor elvesztettem ezeket a játékokat? És ha igen akkor miért?Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
A`rpi
addikt
válasz
donceleger8 #51649 üzenetére
Ahogy előfizet újra a plus szolgáltatásra, újra megtalálod a listádban, és le tudod tölteni/ tudsz játszani a játékokkal.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Apple iPhone 12 Pro Max - génkezelt alma
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] Asus K50IN, 4 gb ram, 300gb hdd, videokártya Geforce G102M eladó.
- [Re:] Rárúgta az ajtót a belépő kategóriára a Poco M3
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Escape from Tarkov
- Robotporszívók
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus Strix GL553VE Gamer - i7 7700HQ/16GB RAM/120 SSD/1TB HDD/GTX 1050Ti 4GB/Win 10.
- Új Steelseries Sensei Ten
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Y740 fémházas - 144Hz/i7 9750H/16GB/SSD+HDD/GTX 1660 Ti 6GB - szinte új
- Beszámítás! Lenovo Legion Y520 - FHD/i5 7300HQ/16GB RAM/128GB NVMe SSD/1TB HDD/GTX 1050Ti 4GB/Win10
- HP ZBook Studio x360 G5*i9 8950HK/15,6" UHD matt 10bit 600nits 100%Adobe RGB/32GB/500GB/Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Intland Software
Város: Budapest