Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardvermano
csendes tag
válasz front3r #51694 üzenetére
Minden PS4-nek van hangja, bizonyos játékoknál meg pláne van. Fel tudnak szépen pörögni, akár telepítéskor, akár masszívabb játék után. Nincs olyan, hogy hangtalan gép.
Pláne, ha éjszaka játszol, amikor a külvilág csendesebb, garantálom, hogy hallani fogod még az alapzaját is.
A Pro a játékokért, az X a jobb hardverért.
-
front3r
őstag
válasz #20844032 #51695 üzenetére
Kicsit furcsa azért hogy ennyi ember panaszkodik a hangjára... Holott nekem ilyen hangtalan konzolom még sosem volt. Persze van egy minimális hangja, de az is annyira halk, hogy koncentráltan fülelnem kell hogy meghalljam. 😀
Csak nem beszélnek hülyeséget az emberek, akik felhozzák ezt. De könnyebb rájuk fogni hogy minden ember más, és nem mindenki érzékeny a nagy zajra. Ha meg nagy a hangja, akkor a szerviz úgy is kicseréli.hardvermano: ahogy írtam is, persze van egy minimális hangja, de nem nyom el semmilyen más hangot, zavaró hangról egyáltalán nem beszélhetünk, és még porszűrőm sincs...
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
törölt tag
válasz front3r #51704 üzenetére
A PS4 hangereje nagyon széles skálán mozog. Amíg nem fut játék, vagy bizonyos típusú játékoknál semmi hangja nincs, addig más játékoknál huzamosabb idő után, bizonyos pályarészeken zajosabb. A gépek száma miatt ebben nagyobb tapasztalatom az átlagtól, ez alapján én azt mondom a hangtalan gép egy mítosz. A PS4 bizonyos helyzetekben kifejezetten ZAJOS elektronikai eszköz. Szándékosan nem hangost írok, mert az az, ami szubjektív. Az, hogy mennyire HANGOS na az ,ami nagyon a környezet függvénye. Az alapzaja az nagyon alacsony. Szinte nincs is. Ellenben este, amikor a világ elcsendesedik, és tolom a witcher3-at, és novigrádban bizonyos helyeken a fülhallgatón keresztül áthallom a venti visítását.
-
Zanik
addikt
Én alapvetően kétféle zajt különböztetek meg a PS4-nél:
1. Van a lemezpörgetés zaja beolvasáskor (meg néha játék közben is hallani), de ez szerintem természetes, ezt lemezes játékoknál nem tudod kivédeni.
2. Van a ventillátor zaja, ami ha hosszú ideig játszol a konzollal, akkor bizony fel tud pörögni rendesen (egyébként ez is a dolga, hogy lehűtse a koznolt)
De ezt is csak akkor veszem észre, ha abbahagyom a játékot, és mondjuk kilépek a főmenübe, miközben a háttérben még fut a game. Akkor - mivel a játék hangja/zenéje megszűnik - észrevehető, hogy van zúg a ventillátor, de amúgy játék közben észre sem, pedig nem megy hangosan a TV!Szóval olyan szerintem nincs, hogy annyira hangos legyen a PS4 hűtése, hogy a játékot zavarná. Akkor túl közel ülsz a konzolhoz, vagy túl halkra vetted a játék hangját.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
front3r
őstag
válasz #20844032 #51709 üzenetére
Na, ilyen nálam nincs. Nekem is megvan a Witcher 3, de nem hogy ennyire, de ennek a közelében sem volt a PS4 zaja, egyszer sem. Hangosabb nálam is, de ahogy mondtam, ezt is nehéz meghallani.
Nálam is olyan mint Zanik kollégánál. igaz hogy ezt halljam, ahhoz minden hangforrást meg kell szüntetnem, és még ez a hang sem zavaró. Ez nálam bőven a hangtalan kategória. Ja, és nálam nem süvít egyáltalán.
De ezt okozhatja komolyabb porosodás is, akinek hangos.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
törölt tag
válasz front3r #51712 üzenetére
Mindaz, amit jelenleg egymással ebben a témában tudunk közölni, semmilyen információt nem hordoz a másik számára Illetve az eddigi tapasztalaim alapján egyet tudok nagy valószínűséggel kijelenteni: a véleményünk különbözőségét nem a gépek működése közti különbözőségek okozzák. Azok ugyanis nem léteznek
-
törölt tag
Persze mehetünk abba az irányba, hogy a győzködjük az emebreket, hogy a gépük hibás, meg poros, meg vigyék vissza, meg szedjék darabokra, meg mittudomén, általában úgyis ez szokott a vége lenni, csak talán érdems lenne megnézni, hogy az érintett hozzászólások olyanokat tartalmaznak, hogy "nálam" meg "szerintem" meg "nekem". Aki ennek felül, az megérdemli, hogy házhoz menjen a pofonér
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Nekem a PS3-mam hangosabb volt mint ez. Plusz ott egyes játékoknál szinte megállás nélkül olvasta a lemezt. Pl. GTA 5-nél is. Hát az olyan volt mintha egy MRI gép mellett álltál volna.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Madwe
nagyúr
-
tepenzed
őstag
válasz #20844032 #51725 üzenetére
úgy látom, drága egyetlen barátom, hogy nagyon sok itt a magát túlságosan okosnak tartó egyén, aki képes az általánosan elfogadott dolgokat is megcáfolni, csak hogy megvédje az igazát( az ilyen egyének képesek akár 5 készülékből biztosan állítani, hogy márpedig nincs különbség a gépek hangja között,csupán mindenkire a szubjektivitás jellemző)
-
törölt tag
válasz tepenzed #51728 üzenetére
Én általánosan elfogadott dolgot sem itt sem máshol, sem ebben sem más témában nem láttam Kb az a dramaturgia itt is, hogy állítás és annak cáfolata váltogatja egymást. Persze vannak a tudálékos felhasználók, akik a saját elképzelésüket rögtön általánosan szeretnék elfogadtatni. Ők az ugynevezett miniorbánok
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Tropico 5 -t valaki kipróbálta-e? Véleményekre lennék kíváncsi, ha esetleg kipróbálta valaki?
Köszi!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
-
törölt tag
válasz biceps #51734 üzenetére
Ebből mindig lavina van A zaj mérhető. Van mennysége(igen, tudom, a hangnyomásnak van mennyisége), értelmezzük ilyen módon is. Sőt, szabályozás is van a mértékére. Itt nálam meg is mérhető. De ha már eddig elvittük, itt nálam csinálhatunk mérést ilyen mythbuster módra Ha valaki hozná a csendes gépét, én behozom az enyémet, és méricskélünk. Priviben a részletek, ha valakit érdekel. Engem is érdekel, hogy találunk-e eltéréseket. Másrészt talán egyszer és mindenkorra zárható lenne a téma
-
vonSux
őstag
Hangos, juj nekem is, nekem nem de most már meghallgatom, az baj, hogy az enyém nem hangos? és a többi, és a többi...Mindez lassan két évvel a megjelenés után. Az az érzésem, hogy sok felnőtt testbe szorult bizonytalan gyerek ragad indokolatlanul sokszor billentyűzetet. Ami persze mindenkinek szíve-joga, de a hülyeség ciklikussága azért tök érdekes.
-
törölt tag
válasz vonSux #51737 üzenetére
Az aggodalom az előző generáció SKU-inak változatos élettartama okán akceptálható szerintem(nem az enyém, lényegében élettartam szempontjából mindez engem nem izgat). Az más kérdés, hogy akkor két év alatt már bőven túl voltam az első RROD-on, E74-en, meg asszem egy YLOD-on is Az emberek bizalma csak úgy nem gyön meg egyik napról a másikra.
-
tuki2200
senior tag
Feltették a GoW3-at meg a Heavy Rain-t európai PS NOW-ba ha valakit érdekel februárig tart a BETA ingyen lehet játszani
-
törölt tag
válasz Gebriel #51738 üzenetére
Valahogy mindig a legfontosabb kérdés nem merül fel a témával kapcsolatban. Mérhetünk, érdekel a végeredmény, de ez nem több kíváncsiságnál, és az egésznek igazából pont annyi a hasznossága, mint itt az egymás győzködésének: semmi. Bármi is a helyzet ezügyben, változtatni nem tududnk rajta. Aki hangosnak éli meg, annak ezután is hangosnak fogja. Nincs módszer, amivel ezen változtassunk. Ha az derül ki, hogy bizony akadnak halk gépek, nos, az maximum annyit fog tenni, hogy szerencsésnek tekintheti magát aki ilyet birtokol, de nincs a dobozra ráírva, hogy melyik milyen. Amikor volt ez eu launch, aki akkor követte az eseményeket, pontosan tudja, hogy rengeteg-rengeteg bekapcsoláskor nem bootoló gép került ki a vásárlókhoz. Amikor itthon volt a lauch, itt remegett mindenki, és nem is hallottam olyanról, akihez ilyen nembootoló gép ment volna. Jórészt ugyanaz az széria volt mindkettő. Evvan. Tudunk rajta változtani? Nem. Érdemes rajta pörögni? Rohadtul nem.Értem akit zavar, engem is zavar. De ha már választanom kéne, inkább a ps4 zaja zavarjon, mint a hiányából fakadó csend.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tuki2200 #51740 üzenetére
Hogyan tudjátok használni? Tőlem mindenáron kártyát akar, itthoni kártyát tőlem nem fogad el, és generáltat sem(gondolom próbaterhelné).
/mondjuk a gow3 remastered előrendelésben van, de kipróbálnám hogy egyáltalán milyen, remoteplayt aktívan, napi szinten használom.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest