-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
adokveszek29
csendes tag
válasz
Kendek #280278 üzenetére
Szia, tehát mindket konzolon lesz 2 profil egy nekem egy neki. Az enyemen az ő profiljaval bejelentkezve aktivalok elsodleges ps4 re az oven pedig az en profilommal aktivalok elsodlegesre. Allando netkapcsolat mindig van.
Jatekok: ahhoz hogy pl a haverom altal megvasarolt diablo 4 el tudjam tolni. Be kell jelentkezzek a sajat konzolomon az o profiljaval hogy letoltsem majd vissza kell jelentkeznem a sajatprofilomba es ugy mar tudok majd jatszani vele?Csak hogy jol ertem e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Építő/felújító topik
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PR-Telecom
- Óvodások homokozója
- Metal topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal hibátlan
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest