Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Én akkor engedtem el a játékot, mikor újra eltolták, szóval kvázi külső szemlélőként néztem az elmúlt pár hónap történéseit és komolyan, ép ésszel fel nem tudom fogni, ami e körül a játék körül zajlik. És itt a lényeg, hogy bármennyire is 10/10, új iparági standard, nextgen kötél meg minden szar, végső soron ez csak egy játék, mégis így viselkednek emberek miatta. Számomra hihetetlen és az ilyen sztorik egyre csak fokozzák az elképedésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LibreOffice topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest