Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz Wesder #239899 üzenetére
Attól hogy egyszer letettek az asztalra egy jókorjótémájú játékot oké, de most már Ellie lesz a főszerepben, s nem valami nagy cél amiért majd küzd (nincs bajom azzal h meleg se semmi, de nem mozgat a téma)
Majd meglátjuk, de nem lesz day 1 vétel belőle számomra !Carlos Padre
A probléma az, hogy mára már mindennapossá vált hogy a koronára hivatkoznak, erre most ők..
Legalább derülne ki, hogy miért csúszik a játék...[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Carlos Padre #239900 üzenetére
Aha, pont úgy, látom sikerült megérteni felnőtteknek emberként, mit akartam mondani.
Neked jó játékot majd hozzá, ha esetleg egyszer
megjelenik.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
ldave
félisten
válasz Imilenni #239907 üzenetére
Nem erről van szó. Azt teljesen megérteném, ha kijönne egy trailer, ami valamiért nem tetszik és az alapján valaki lemondja a korábban leadott rendelését. Én az első részt sem játszottam végig, pedig megvolt PS3-ra és megvettem még PS+ előtt PS4-re is, hátha.
Csak nekem ezt a késik és emiatt nem érdekel már, érthetetlen, de látom, bennem a hiba.A Slime draws near! Command?
-
S e t h
nagyúr
Mai napig nem vágom mi az előrendelés létjogosultsága, a most itt olvasottak alapján még kevésbé.
De a nagy címek kitolódása miatt egyre inkább kacsintgatok a backlogom felé, hátha sikerül egy részét elpucolni amíg véget nem ér a mostani világvége.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vonSux
őstag
No meg egy posztapokaliptikus játék májusi megjelenése vajon milyen pr, amikor amerikában kb. akkor várják a járvány tetőzését? Nekünk játékosoknak nem múlik ezen semmi fontos dolog, remek lesz az ősszel de akár jövőre is.
-
Imilenni
addikt
válasz ldave #239909 üzenetére
Szerintem bennem, van akinek nem baj hogy húzzák halasszák, de természetesen már előrendelhető, mert az fo(n)stos!
Ennyi, nagy volt a hype az elején, tetszett meg minden, aztán jött az info, május lesz belőle.
Hát oké
Újra nyomtam az első részt, aztán feltűnt hogy hát igen, a sztori vitte nálam az egészet, aztán most mi marad abból?
Teljesen mást kapunk, ami nem rossz!!
Tetszett a sciptelt videó is (amikor a boltban vannak), de számomra egyenlőre nem több ennél sajnos, elmúlt a hype, ettől függetlenül majd használtan megveszem, inkább bennem van a hiba szerintem.Press "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
válasz Carlos Padre #239913 üzenetére
Őszintén szégyenlem hogy itt tart a világ.
-Támadjuk az Escape From Tarkovot mert nincsenek benne csöcsök.
-Úristen vírussal kell elpusztítani az emberiséget a Plague Inc-ben.
Ez csak kettő a sok közül, sajna igazad van, simán kinézném az emberekből hogy elkezdenék köpködni a játékot ezért, mi szánalmas már ezPress "F" to pay respects.
-
RangerFox
veterán
Én nem vesztettem el a lelkesedésemet a játékkal kapcsolatabn, sőt, az új képek csak fokozták azt. Csak azért mondanám vissza az előrendelést, mert egyrészt nem szimpatikus, hogy a visszaigazoló emailen kívül semmi nem hivatkozik arra, amit megvettem, másrészt mert akkor nem kellene a mostani akció miatt újra feltöltenem a walletre pénzt. Majd ha újra kap megjelenési dátumot, akkor előrendelem újra.
Én bízok a ND-ban, nem hagytak még cserben, most se fognak.
-
Sordoran
addikt
válasz RangerFox #239915 üzenetére
Van amúgy bármi előnye annak, ha digitálisan hónapokkal előbb előrendeljük? Mármint itt el nem fogy, biztos jut mindenkinek. Fizikainál is csak a collectors és special edition az ami elfogy, de a alap dobozos verziót jellemzően ráér 2 nappal előtte is előrendelni (Death strandinget megjelenés előtti nap du. fél 3kor rendeltem, és így is megkaptam megjelenés napján), digitálisan szintén. Vagy csak szimplán tudat, hogy ott van/lesz, és látod a visszaszámlálót megéri?
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
válasz ldave #239918 üzenetére
Na az mondjuk igaz, az árfolyammal lehet spórolni picikét.
wesder: Igen, de az csak 1-2 nap, nem hónapok. Én is ha digitálisan rendelek elő, akkor pár nappal előtte teszem, hogy elő töltse. Mondjuk éjfélkor akkor se ugrok neki munka miatt.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #239879 üzenetére
Én ezt tök másképp látom.
Milliók ülnek otthon karanténban, nem csak az EU-ban, hanem VILÁGSZERTE.
Ha valamikor akkor most olyan eladásokat csinálhatott volna a Sony mint még soha, minekután semilyen komoly AAA játék nem jelenik meg kora őszig. Talán akkor sem.
Emberi oldalról inkább megértem, azokat pl akik most azért rettegnek, hogy legyen munkájuk, egészségük, stb, bár itt pont az egyszerre élvezhesse mindenki-re értették, logisztikailag.
Szerencsétlen dolog ennyiszer halasztani valamit.
Felkészül a Cyberpunk, PS5 , az X Series X szerintem megjelenik tippre.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
keIdor
titán
válasz ProEvoFan #239883 üzenetére
Egyetértek, minden késni fog, legyen az hardver vagy szoftver. Csak ami fél évre van, még nem jelentenek róla semmit, mert minek. Kínában is bármikor újra bedurranhat egy második hullám, a gyártás sem garantált, sőt, Just in Time rendszer van és sok alkatrész Kinán kívülről jön, raktározás minimális. USA csak most indul neki a járványnak. :(
Sajnálom hogy késik, írtóra várom, de várható volt...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Neoteric
addikt
válasz Sordoran #239916 üzenetére
Vannak elorendeloi bonuszok Storeon. Last of Us 2-nel ket darab in-game item, illetve egy PSN avatar. Viszont lenyegtelen, hogy 6 honappal vagy 6 nappal megjelenes elott rakod kosarba.
US Storeon most mar Dec 31-et ir megjelenesi datumnak. Dec 31 eddig azt jelentette, hogy jovo ev.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
keIdor
titán
válasz Neoteric #239922 üzenetére
Én akkor vettem meg, mikor a február volt a hivatalos megjelenés még.
Aztán jött a május végi dátum... Nem baj, mert nem vész el, amúgy még mindig 56 napról számol vissza, de gondolom nem sokáig.
Én már csak digitálisan vásárolok évek óta, egy ilyen címnek meg simán kipengetem előre a pénzt, lévén a bizalmam magas és elnyerték már 7-8 éve.
Szerintem egyszerű utolsó "simításokat" sem biztos, hogy meg tudják most csinálni.
Sokan írják, hogy home office. Szerintem a kiszivárogatás veszély miatt ez nem ilyen egyszerű, hogy mindenki otthonról csinálhatja. Olvastam máshol olyan hülyeségeket is, hogy hazaviszik a komoly PC-ket, next gen devkiteket meg mit tudom én. Biztos vagyok benne, hogy ez nem ilyen egyszerű és a Sony, MS sem engedné ezt.
Bármikor felbukkanhatna valamelyik devkit ebayen, vagy warez oldalon a játék 0.95-ös verziója. Vagy valakinek a gyereke kiviszi a nyílvánosság elé. Volt már ilyen, pl valamelyik iPhone így ment ki. Ki is vágták a magas beosztású apukát.Úgyhogy ebből is gondolom, hogy amúgy minden késik. A Ghost of T. is, pedig az is nagyon várós.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Carlos Padre
veterán
válasz Zoleee83 #239920 üzenetére
Mint írtam az otthon ülő milliók nagy része valamilyen módon érintett a járványban és nem ez a legégetőbb problémájuk. Én például az elsők között maradtam munka nélkül és ha a kormány nem fedezné a bérem 80%át nagy szarban lennék, de rengetegen vannak, akiknek már ez a 80% százalék is már határeset a havi megélhetéshez, azokról nem is szólva, akik ügynökségen keresztül dolgoztak és nem kapnak semmit, vagy az egyéni vállalkozók stb... És ez csak az anyagi oldal, amibe nem igazán fér bele egy 60£ egy nem életbevágó fontosságú játékra, az esetleges tényleges betegségről a családban még nem is ejtettünk szót. Szóval egy ilyen helyzetben egy kiadónak nagyon komolyan kell mérlegelnie minden lehetséges hatást, pláne egy ilyen erős témájú játéknál. Nem lehet jó most marketingesnek lenni, dönteni a nagypofájú fanboyok közt, akik legfeljebb lemondják az előrendelést, és azon rajongók közt, akik szintén játszanának vele, de a felsoroltak miatt nem tudnak, és még ott vannak a megélhetési felháborodók is. Nem egy win-win szitu se anyagi se presztízs szempontból.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #239925 üzenetére
Tényleg van olyan ember, aki csak azért nem jàtszana most a TLOU II-vel, ha megjelenne mert a jàték témàja posztapokaliptikus?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Imilenni
addikt
válasz Wesder #239926 üzenetére
Olyanok vannak, akik belekötnének, még ha fingjuk sincs arról hogy mi az a PS, vagy last of us.
(Escape From Tarkovnál ugyanez volt, mintha 5 éves kislányok kötnének bele, hogy a háborúban használjanak e mérges gázt )
Túlzó hasonlat, de valahogy így kell elképzelni.Press "F" to pay respects.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Wesder #239926 üzenetére
Meghaltak a szüleid a virustol pár hete, te játszanál vele?
És ha megnézed akkor jelent volna meg, mikor az USAban várhatóan a legkeményebben fog tombolni a járvány. Szerinted Trump és a videojáték ellenes lobby mennyire szállna beléjük érzéketlenséggel vádolva őket, kihasználva az alkalmat?
[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #239928 üzenetére
Meghaltak 11-12 éve, igen jàtszanék vele ha érdekelne, és most jelenne meg.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Imilenni
addikt
Gomba van a Last of Us világban :)
Énis játszanék vele, addig se a valóságon rágódnék... könyörgöm a játékok erről szólnak :)
-
Imilenni
addikt
válasz Wesder #239929 üzenetére
Annyi a lényeg hogy 4 éve nyilatkoztak a készítők hogy hiába vannak nők, a csatatér a férfiaknak való, mert mentálisan es fizikailag is megterhelő. (ez volt a lényege)
Kb 3 évvel később valami vanabe girl power ember megtalálta ezt, aztán nekimentek a készítőknek, hogy mégis mi a franc?
Ugye ez egy HC fps "open world" játék, nagyon alfa verzióban van még most is.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Régen volt már, de 911 után mikor jött terrorizmus témával foglalkozó játék? Akkor egy Modern Warfare 2019 kapott volna szerintem is hideget-meleget. Én már nem emlékszem amúgy mik jöttek 2001-ben. Counter-Strike néhány féle bőven volt már.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hombre[EU]
veterán
válasz oriic #239863 üzenetére
Persze,hogy ez a probléma. Ha X megrendeli a dobozos Ellie editiont, Y pedig a store-os alapot amelyet májusban végigjátszik, X pedig csak egy hónappal késōbb kapja meg...mit csinálna a toxic social network?!
Illetve az amerikai stúdiók lehet mindennel csúszni fognak, mert ~1hónap múlva rohadt nagy pánik leszLife, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz oriic #239838 üzenetére
Érdekes koncepció. Egy próbát megérne.
(#239846) oriic
Én eskü örülök neki, így nyugodt szívvel Minecraft: Dungeons-ozhatunk majd.(#239888) Bad Pritt
Tőled szokatlan az ilyen komment. Rengeteg minden miatt teljesen érthető ez a halasztás. Persze leginkább a vírus miatt. Minőségi problémák miatt pedig egy Naughty Dog játéknál aggódni, eléggé megalapozatlan dolog. Bennük azért maradéktalanul megbízhatunk. Sajnos a körülmények ezt eredményezték.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
Resident Evil 3-mal ki fog játszani közületek?
Sic Parvis Magna
-
saelin
veterán
válasz 30z.Samu #239936 üzenetére
Én ps5-re szavazok. Egy singleplayer játéknál semmi előnyt nem szerez az ember ha megjelenéskor veszi meg nem pedig később... akár olcsóbban. Mi itt barátaimmal már eldöntöttük, hogy kb semmit nem veszünk idén. Mindenkinek a backlog gyomlálás megy ezerrel vagy a multi. Nálam az esetlegesen beeső hidden gem-ek jöhetnek majd szóba, mint most volt a We happy few, vagy hogy póbáltam a diablo 3-at is 100%-ra megcsinálni, de valamiért nem adta be az utolsó trophy-t. Ha lesz hozzá kedvem megnézem miért.
Újonnan megjelenő játékokat én inkább ps5-ön akarom már játszani. Látni és érezni akarom a plusz teljesítményt amit nyújtani tud az a gép. A kérdés már csak annyi, hogy mikor kerül az asztalomra az új konzol. Hiába mondja a Sony, hogy nem kell aggódni az idei launch miatt... Attól még készlethiány simán lehet. Mindenki totál fel van izgulva az új gen-re. Egyetlen barátom mondta azt, hogy ő inkább launch utáni Black Friday-kor veszi meg, mert biztos mocsok drágán fog indítani a Ps5. Kb 200k HUF-t lehet én sem adnék érte... Majd ha kiderül az ára lehet én is biztosabb leszek a mikorban.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
30z.Samu
félisten
válasz saelin #239939 üzenetére
Én idén kemény 3 játékot rendeltem elő nagyjából amiatt, mint amit Te is írtál. Lett volna több is, ami érdekel, de előtte végigtolom azokat a játékokat, amiket korábban összeharácsoltam hörcsög üzemmódban. Valószínűleg én is megvárom a Black Friday-t vagy egy nagyobb akciót a konzol vásárlással. Eddig úgy voltam vele, hogy a Last of Us 2 jó lesz nekem PS4-en is, meg már vártam nagyon. Viszont most hogy megint elnapolták és még nem tudjuk mikorra, így gondolkodóba estem, hogy ezt lehet inkább az új konzolra veszem meg, mint "nyitó cím".
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
Elmélkedjünk már el egy kicsit közösen, erről a jelenlegi szórakoztatóipari helyzeten, és persze leginkább a minket érintő gaming vonalon. Érdekelne a véleményetek, mert ami kommenteket most olvasok mindenhol, ezzel a TLoU2-vel halasztással kapcsolatosan, az eléggé meglepett. Mindenki tiszta hiszti. És ha minimálisan meg is értem, azért furcsállom.
Leírnám először azt, hogy én ezzel az évvel már nem is számolok. Se PS5, se Cyberpunk 2077, se semmi. Elsősorban azért, mert szinte leállt a világ. Fejlesztések, gyártás, minden. De úgy gondolom, hogy kiadni se szerencsés mostanában semmit. Sőt, mélyebb személyes vonatkozásban, kiadni se szeretnék semmire (pénzt).
Addig rendben van, hogy most mindenki otthon van és játszik. Minden játék rekordokat dönt, leginkább a steam statisztikái alapján követhető szemmel ez a folyamat. Ugyanakkor nem feltétlenül új játékok vásárlásáról van szó. Hanem a már meglévőkkel játszanak az emberek. A személyes vonatkoztatású dolog nálam az, hogy úgy gondolom, jobb most egy kicsit meghúzni a nadrágszíjat. Tök szépen látható, ahogy a szemünk előtt áll le a világ. És teljesen egyértelmű, hogy ebből akkora válság lesz, amekkorát mi még nem láttunk. Nem állítom azt, hogy nyugatot is olyan mértékben fogja érinteni ez, mint mondjuk minket, az átlag magyart. De nem biztos ám, hogy az új játék eladások "szárnyalni" fognak, és most még szerintem finoman fogalmaztam. És a keresőképes rétegnek szerintem nem feltétlenül egy TLoU2 megvásárlása lesz az elsődleges célja.
Itt van ez a tavaszi PS Store vásár. Bevallom őszintén, hogy ha nagyon akarnék, tudnék én is venni ezt/azt. Semmi must have dolog. De valahogy bennem bennem van az a kérdés, hogy nem hülyeség e most ilyesmire költeni?! Kicsit tartok azért attól ami majd következni fog. Aztán ha eljön az, hogy ha akarnám se tudnám megvenni?
Úgy gondolom, hogy idén nem fog megjelenni semmi nagy cím már. És nem csak a fizikai kiadások gyártásának akadozása miatt. Hanem mert nem lesz felvélőpiac. Vagyis közel sem akkora, mint optimális esetben. Így például egy CDPR-től is simán el fogom tudni fogadni, ha késleltetik a CP2077 megjelenését, akár jövő tavaszig. Azt gondolom mindenki látja, hogy nem csak játékok nem készülnek, de sorozatok se filmek nem forognak (leálltak a forgatások). Sőt a szórakoztatóipar alá tartozó sportok, ligák is állnak. Ezzel együtt várható, és szerintem teljesen elfogadható, ha a játék ipar is leáll. Igazából szerintem már le is állt.Viszont ez szerintem nem akkora gond amekkora hiszti és pánik kezd kialakulni körülötte. Mint ha ne lenne így is mivel játszani. Itt rengetegen elkezdik majd a backlog-jukat szépen "felélni". Soknak pedig ott az állandó multiplayer. Sokan pedig elkezdhetnek újrajátszani játékokat. Például az én fejemben is ott van jó pár cím, amik olyanok, hogy már akkor gondoltam rá, hogy ezt újra lehetne játszani, amikor elsőre játszottam vele. Hát most itt az alkalom. Red Dead Redemption 2, Death Stranding, Uncharted 4.. vagy számomra a nagy aduász, ha már minden kötél szakad, a Persona 5 R.
Én úgy érzem, hogy van ennél sokkal nagyobb baj, vagy lehet nagyobb baj. Mint hogy azon mérgelődjek, hogy idén nem lesz új játék és új konzol. Úgy gondolom jobb is lesz ha ezeket egy nyugodtabb világba kapom meg mint most. Mostanában az ember feje tele van gondolatokkal, némi parával. Csillapodjon le ez az egész, és akkor majd mehet minden újra, a régi kerékvágásba.Ti hogy élitek meg ezt az egészet? (<- fú de gyűlölöm amikor a cikkek végén ilyen kérdés van a közönség felé..)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
Én abban a szerencsés/nem szerencsés helyzetben vagyok, hogy kereskedelemben dolgozom, tehát Nálam lényegesen kevesebb az esély arra, hogy megszűnik a munkahelyem vagy kényszer szabira küldenek. Megvan rá az esély, de nem akkora, mint máshol. Ettől függetlenül persze érzékelem, hogy mi folyik és én is próbálok gyűjtögetni, kevesebbet költeni, mert nem lehet tudni mi lesz holnap. A Last of Us 2 esetében nem is feltétlenül azért akadtam fenn, mert már másodjára halasztják el (persze már nagyon vártam a májust), csak gondolkodóba estem, hogy így egyáltalán érdemes-e még megvenni erre a generációra, vagy inkább megveszem a következő gépre, mert akkor már az a "kis" idő nem oszt, nem szoroz. Addig ahogy elterveztem, szépen felélem a backlog-omat és az új konzolon úgymond tiszta lappal indulok.
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #239944 üzenetére
Szerintem még az is benne lehet a pakliba, hogy TLoU2 megjelenését úgy tervezik, hogy a PS5 megjelenéshez közel legyen. A konzolnál valószínűleg "csak" a gyártási nehézségek akadályozzák a megjelenést. De talán a PS5 megjelenéséhez tervezett Day1 játékok fejlesztése, sokkal többet fog csúszni. Így ráhúzzák majd a Ghost of Tsushima, The Last of Us 2 megjelenést a PS5 nyakára. (Bár elvileg a Tsushima megjelenés nagyon fix, majd meglátjuk).
Gáz szerencsére felénk sincs. Sőt mivel nem megyünk sehova, nem is fogy úgy a zsé. De azért figyelek, nehogy meglepetés érjen.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
30z.Samu
félisten
A Ghost of Tsushima-t szinte biztos, hogy már csak a PS5-re fogom megvenni. Én arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk egy Doom Eternal kap-e patch-et majd az új konzolon. Más nem a felbontást feltolhatnák 4k-ra, az új gépnek már illő volna bírnia. Egyébként a Last of Us 2-nél is hajlok egyre inkább affelé, hogy az új konzolra veszem majd meg. Mivel nem írtak megjelenési dátumot, feltételezem hogy nem 1-2 hónapot csúszik.
Sic Parvis Magna
-
sting2
addikt
válasz saelin #239939 üzenetére
Hasonlóan érzek én is.
Inkább " lemondok " mindenről ebben az évben és várok, hogy melyek azok a címek amelyek jönnek PS5 verzióban is és arra csapok le.
Szerintem, nagyon sokan felébrednek majd ebből a " jó nekem a 6 éves slimen " vagy " pár nagyobb felbontású hordóért nem veszek gépet még " és hasonlóak, amint elindul a nextgen reklám hadjárat...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest