-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Haladok lassacskan az AC Originssel es azt kell mondjam, rohadt bugos egy jatek. Tegnap full random elment a hang, atvaltott ilyen viz alatti modba, csak teljes alkalmazás ujrainditassal javult meg.
Volt egy szeker lopos quest, elcsortam, majd az egyik utcaban a két loval fordulas kozben sikerult beragadni egy sarokba ugy, hogy tobbet nem birtam onnan kijonni Csak quest resettel oldodott meg...
Utana volt egy masik kuldetes, ahol el kellett kiserni egy NPC-t valahova. No ott azt hittem agyergorcsot kapok, folyamatosan leugralt a lovamrol es elindult az ellenkező irányba.
Nem tudom meddig bírom ezeket még
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nintendo Switch 2
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Poco X6 Pro - ötös alá
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest