Hirdetés
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hombre[EU] #193595 üzenetére
Ezt én értem, és nincs is ezzel baj, de nem a játékmenetről beszéltem, nem technikai háttérről, pusztán arról, hogy nem dobtam hanyatt magam a látványtól. De javítson ki valaki, aki azt mondja, hogy ő bizony igen... Hozzáteszem a HZD is összehasonlíthatatlanabbul szebbnek tűnik egyelőre, ami szintén nem mai cím. De mint írtam, ez nem vesz el a játék értékéből, számomra nem elsődleges a graf, csak észrevételként fogalmaztam meg, hogy ez nem hozza azt a szintet, amit mostanában dobtak. A pókember is nyílt világú volt, a grafika ott sem volt nagy durranás, de a pl. maga póki eléggé jól nézett ki. Itt a főhős maga is elég kocka, az átvezetők is olyanok, amilyenek...már, amit eddig láttunk.
Ettől teljesen függetlenül van egy kis rossz érzésem a játékkal kapcsolatban. Szerintem korrekt játék lesz, de nem több. Valahogy mind kommunikációban, mint mindenben ezt éreztem a Sony részéről, hogy ez azért annyira nem fontos. És a graf. is valahol ezt igazolja. De nagyon remélem, hogy fordítva lesz, mint a pókembernél, ahol a nagy elvárások és csinnadratta ellenére is egy erős közepes játék jött össze...itt remélem megfordul, és grafika ide vagy oda, a játék király lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest