Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendzso
tag
Tegnap barátnőmmel mi is kipróbáltuk a Resident Evil 2 demóját. Még életünkben nem játszottunk horrorral, még csak hasonlóval sem, de erről annyit írtatok itt, hogy érdekelni kezdett. Szóval leszedtük, tv felhangosít, lámpa le
Hát szerintem a közelében nem voltunk annak, hogy végig vigyük..
A szobor 3 érméjéből 1 lett meg. És úton a második folyosókon kapott el a vég... Mármint a kösz hogy kipróbáltad felirat Mi egy kicsit zöldfülűek voltunk, és fososak, próbáltunk gyakorlatilag osonni
De nagyon kellemes meglepetés volt. Mármint rögtön belépve kiugrott a számon hogy aztarohadt... Szerintem marha jól néz ki a játék. Tetszik a mozgás is, és bár nagyon nem vagyunk hozzászokva, a nyomasztó légkör is már-már tetszett.
Még el is gondolkodtam rajta, hogy be kellene szerezni, pedig nem nekünk való De egy jó akcióba van rá esély, hogy ez vagy valamelyik rész ki lesz próbálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest