Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Változatosnak annyira nem mondanám a Wipeout-ot, de szerintem a hangulat nagyon ott van, a grafika is szép, és elég jó sebességgel fut. Nekem ez volt az első Wipeout amivel játszottam (igaz, még Vitán a 2048-cal, majd még PS3-ra megvettem a kiegészítést, ami cross-buy volt a Vita változattal, illetve PS4-re is az Omega Collection-t, ahogy megjelent), és nagyon élvezem. Nézz meg róla pár videót, és ha tetszik, akkor szerintem nyugodtan vedd meg (most talán amúgy sem túl drága a store-ban, nem?).
szerk.: időközben 5x%-nál járok a Spiderman story-jában, szerintem az egyik legjobb játék, amivel mostanában játszottam, ha casual szemmel nézem - a lengedezést nagyon jól megcsinálták, a story sem rossz, Peter karaktere is sokkal jobb, mint a pókember filmekben volt, illetve a mindenféle gyűjögetős küldetések is sokkal változatosabbak mint mondjuk egy Far Cry-ban (persze egy idő után azért itt is unalmasak). Tetszik a checkpoint rendszere is, a boss fight-ok is több részre fel vannak osztva, így nem kell előről kezdeni az egészet, ha valamit nagyon benéz az ember, illetve nekem a harcrendszere is nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest