Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok,

    Azt hiszem és úgy is érzem elérkezett az idő, hogy PC-ről konzolra váltsak.
    Valami miatt a PC elé már nincs nagy kedvem leülni és bebábozódni a monitor elér. Elég komoly gamer PC-vel rendelkezem most is, minden évben frissítettem. Egyelőre nem marad, de már lassan 2 hónapja el sem indítottam. Külön költözésem révén már egy házat uralok nem csak a szobám, és sűrűn jönnek barátok beszélgetni, vacsorázni, így felmerült a kérdés magamban egy konzol irányában, hogy jó kis elfoglaltságokat is tudjunk magunknak találni, mellette magamnak a téli estékre. Már 1 hete bújom a dolgokat, és Black Friday miatt szerintem nem várok karácsonyig.
    PS4 Pro 1TB-t néztem ki magamnak, kapásból egy második dualshock kontrollerrel, töltővel, illetve pár játékkal kezdésként:
    - The Las of Us Remastered
    - Mortal Kombat
    - Hitman II

    Érdemes szerintetek akkor most beszerezni 129.000.-Ft környékén a készüléket, vagy az eddigi tapasztalataitok miatt inkább Karácsonykor?

    Illetve a legfontosabb kérdésem a Multiplayer irány. Kompatibilis a konzolok multija a PC multikkal? Barátom akivel sokat multiztam (leginkább Far Cry-ok) már elkezdte a Far Cry 5-öt, és lehet visszatérnék ezirányra, de ő PC-n játszik. Erről mit tudtok?

    Köszi :R

    joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

Új hozzászólás Aktív témák