-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Venkman
tag
válasz RangerFox #156008 üzenetére
Mondjuk azt hozzátenném, hogy a Heavy Raint szerettem, most játszom az Until Dawnt, az is tetszik, több Telltale játékot is végigjátszottam (platináztam, haha!), Life is Strange is bejön, szóval nem a műfajjal van gondom. A Beyondról már egyszer írtam, akkor is az volt a konklúzió, hogy az a "játék" gyakorlatilag végigjátsza saját magát, soha nem ért semmi baj benne, pedig össze-vissza húzgáltam néha a nagyszerű QTE-ket. Az meg tök röhej volt, hogy megyek előre egy folyosón, egy idő után megjelenik egy pötty, és mi az interakció, ha benyomom a gombot, továbbmegy a folyosón!
A történet szódával elmegy jellegű volt, de hát a fentiek miatti minimális immerzió teljesen megölte számomra. Szóval csak erre gondoltam, nem a fásultság beszélt belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- PlayStation 5 lemezes (ps5)
- Eladó Switch Játékok - Mariokart 8 deluxe, Mario Tennis Aces, Need for Speed Hot Pursuit
- PS4 Pro 1 TB FW 11.00 + Játékok + Goldhen + AutoHen + Thermal Kryonaut paszta + Extreme thermalpad
- Eladó GameCity konzolbolt vásárlási utalvány 32e Ft helyett 27e Ft
- Xbox Velocity Green kontroller, max 2x használt, +garancia
- Eladó PS5 God of War: Ragnarök vagy csere The Last of Us Part II Remastered-re
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest