Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeknight

őstag

Eléggé megváltozott a véleményem a Yakuza 0-ról. 2 hete adtam neki még egy esélyt, és baromira elvarázsolt. Eddig 50 órát tettem bele, és most haladtam túl kb a sztori felén (10. chapter végén vagyok a 18-ból).
    Még mindig negatívnak tartom, hogy a fő sztorit kivéve nincsen szinkronizálva a játék, de a történet hihetetlenül jó (simán lehetne belőle sorozatot, vagy mivel japánról beszélünk, animét csinálni :DDD ), a 2 város bár kicsike, de tele van élettel, szó szerint minden négyzetméteren akad valami tennivaló, és a legapróbb, legutolsóbb minigame is olyan szeretettel, részletekbe menően van kivitelezve, hogy az valami egészen elképesztő.
    Teljesen bele lehet magad élni ebbe a távoli, nyugati játékosnak ismeretlen kultúrába, szóval nálam nem kérdés, hogy a kiwami-tól kezdve minden részt szépen ki fogok játszani, ahogy jelennek meg.

Egy kérdés: Majima a további játékokban is játszható marad, vagy csak mellékszereplő lesz? Az ő karaktere nekem sokkal jobban bejött, mint Kiryu-é.

Új hozzászólás Aktív témák