Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
Lacko66 #150815 üzenetére
Na ez most nagyon érdekes, ugyanis nekem már régebben meg volt az egész pack, és akkor én úgy tudtam leszedni őket, hogy rákerestem store-on a 'DriveClub' szóra, és úgy egyesével letöltögettem a dlcket. De most nekem is csak annyit ír a dlc-kre, hogy purchased, de nem engedi letölteni őket. Normális állapotban Download feliratú gombnak kellene megjelennie mellettük. Lehet valami gebasz van a rendszerükkel, vagy nem tudom. Ha kaptál számlát az email fiókodra, hogy megvásároltad a termékeket, akkor írj a supportnak szerintem. Bár mivel nekem sem engedi letölteni, így szerintem a Sonynál van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple TV eladó
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest