Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz SH4D0W2011 #101244 üzenetére

    "A PS Now miatt szeretnék regisztrálni egy accountot, és mivel idehaza nem elérhető, UK régiósra gondoltam."

    Igen, egyelőre csak itt tudod használni a szolgáltatást, ahol talán még a magyar bankkártyád is elfogadja. (Nem garantált.)

    "Jövőre viszont tervezek venni egy konzolt is, és szeretném, ha emiatt nem kellene még egy, mondjuk magyar fiókot regisztrálnom. "

    Különösebb hátrány nem ér ha véletlen utólag egy két letöltőkód miatt regisztrálnod kell egy másik fiókot is.
    Átlépsz, beírod a kódot, és már mehetsz is vissza a UK fiókodba.

    "Árpi írta, hogy az itthon vásárolt lemezes játékokhoz magyar fiók kell, és a lemezhez kapott kódot csak magyar fiókhoz lehet hozzáadni. A régiós részben viszont a HUN és UK is 2-es. Vagy ez csak a dlc-kre vonatkozik? Tehát ha itthon veszek egy dobozos játékot, azt UK fiókkal sem tudom játszani, csak magyarral?"

    Esetek döntő többségében azonos régió elfogadja a játékhoz kapott kódokat, viszont van néhány kivétel, így nem lehet azt kijelenteni hogy a UK "megeszik" minden magyar kódot. Szóval nagy valószínűséggel a kérdésedre igen a válasz, de nem száz százalékosan garantált.

    "Megoldásnak viszont - még ha kicsit körülményes is - , azt látom, hogy akkor UK store-ból vásárolni játékot font feltöltőkártyával, vagy tesómmal hozatni Angliából dobozosat. Gondolom ezzel így nem lenne probléma, és gyakorlatilag lenne egy teljes értékű accountom, amivel nem vagyok hátrányban egy magyar fiókhoz képest."

    Egyenleg feltöltés szempontjából, feltöltőkártya beszerzése az egyszerűbb, sajnos a bankkártyás fizetés problémás. Ami UK fiók mellett szól: UK fiókhoz azonnal lehet vásárolni kódot, Magyarhoz sajnos nem, csak dobozosan. Egyelőre PS Now szolgáltatás miatt is UK fiók a szerencsésebb választás.

    Viszont a Magyarországon vásárolt játékokhoz kapott kód ahogy fentebb írtam nem garantált hogy UK-n elfogadja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák