Új hozzászólás Aktív témák

  • SH4D0W2011

    őstag

    Sziasztok!

    Szinte teljesen ismeretlen számomra a PS (meg úgy általában véve a konzolok) rendszere, szóval ha butaságot kérdezek, ne haragudjatok rám. :) Átnéztem az összefoglalót, de maradt kérdésem, vagyis lehet inkább csak megerősítés kellene.
    A PS Now miatt szeretnék regisztrálni egy accountot, és mivel idehaza nem elérhető, UK régiósra gondoltam. Jövőre viszont tervezek venni egy konzolt is, és szeretném, ha emiatt nem kellene még egy, mondjuk magyar fiókot regisztrálnom. Van egy gondolatmenetem, ha nem jó, vagy valamiben tévedek, javítsatok ki légyszi. :) Árpi írta, hogy az itthon vásárolt lemezes játékokhoz magyar fiók kell, és a lemezhez kapott kódot csak magyar fiókhoz lehet hozzáadni. A régiós részben viszont a HUN és UK is 2-es. Vagy ez csak a dlc-kre vonatkozik? Tehát ha itthon veszek egy dobozos játékot, azt UK fiókkal sem tudom játszani, csak magyarral?
    Megoldásnak viszont - még ha kicsit körülményes is - , azt látom, hogy akkor UK store-ból vásárolni játékot font feltöltőkártyával, vagy tesómmal hozatni Angliából dobozosat. Gondolom ezzel így nem lenne probléma, és gyakorlatilag lenne egy teljes értékű accountom, amivel nem vagyok hátrányban egy magyar fiókhoz képest.

Új hozzászólás Aktív témák