Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quverto
tag
Ha valakinek lenne kedve játszani akkor bejelölhet nyugodtan MTamas1324 néven megtalál, jelenleg Plat 1-ben vagyok ha ez számít valamit.
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
törölt tag
Ezzel felkerültem bronz I-be. Tudom még az elején vagyok, mégis ez a meccs baromira felspanolt A végén 1v1-ben már nagyon komoly kis tűzharc kerekedett, lent voltam a vízpartnál, ellenfél fent a sziklán. Megkínált egy gránáttal, ami után szinte maxra visszaraktam az életem. A második próbálkozása nagyon mellément, onnantól pedig rendes fegyverrel kezdtük aprítani egymást. Már egyszerűen nem volt lehetőség a mozgásra, a gyorsabb nyer. Nem maradt túl sok HP-m, mégis sikerült kiszednem. Sose játszottam telefonon annyira, de ez a jàték le tud szögezni rendesen. -
-
T. I.
senior tag
válasz _CICAFIU_ #1092 üzenetére
Hagyd csak, mindenki úgy ér el sikereket,ahogy tud. Aztán majd magában elszámol, hogy mit is ér az a csirkevacsi.
Mi pedig, ha egy-egy oldalazva cikázó-ugró-lövő enemy lő ki, mondhatjuk, hogy egy kontrolleres vagy iPad-os cheater volt, de fair meccsben nyertünk volna. -
_CICAFIU_
aktív tag
Ilyenért nem jár ban mert szerintem nem tudják szűrni sajnos. Mindegy legalább alázhatjátok azokat akik csak tapicskolnak
Huawei P30
-
Quverto
tag
Milyen kontroller? En azt nezegettem ami magyarban is kaphato az az 5 az 1 ben pubg kontroller vagy mi. Bar a legjobb a Gamesir G5 lenne de az 15 db ezres, meg nem tudom, hogy azert ban jar e vagy a sima kontrollerert igen e.
-
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Xbox one kontrollert tudok csatlakoztatni a játékhoz?
-
_CICAFIU_
aktív tag
Megjött a 12-es frissítés de szerintem ebben még nincs bent az rpg és a bizon. Pedig utóbbit várom videók alapján
Huawei P30
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
tegnap kezdtem a játékot, elég vicces.
De egyelőre leköt.Van közületek valaki aki használ mobilhoz kontrollert?
Találtam gearbesten több fajtát is, az a kérdés,hogy van-e itt olyan aki tud konkrét típust ajánlani.Köszi
-
Quverto
tag
-
-
Zaja2
senior tag
Üdv!
Ha valaki mobilon játzik csak,és én meg emulátoron,és meghívom meccsbe ,akkor játszhatunk együtt?Vagy csak emulátorosokkal játszhatok együtt?
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Quverto
tag
Sziasztok.
En is elkezdtem baratokkal jatszani es lenne par kerdesem ha nem problema. :)
1. Hogy lehet egymas ellen jatszani? Pl lehet olyat, hogy crew vs crew vagy Clan vs clan ez, hogy mukodik?
2. Igazi penzbol vett jatekpenzt lehet goldra valtani vagy silverre?
3. Silvert, hogy lehet a legkonyebben szerezni? Mert csomo dolgot nem gold, nem is igazi penzbol hanem silverert lehet venni? Wtf..
Jelenleg ennyi kerdesem lenne igy elorelathatolag.
Valaszokat elore is koszi. :D
[ Szerkesztve ]
-
_CICAFIU_
aktív tag
Én úgy vettem észre hogy a gázoláshoz kell valamekkora sebesség. Ha lassan megyek csak tolja előttem az ellent vagy félrelöki a jármű.
Huawei P30
-
-
Zaja2
senior tag
A Motorolamon jatszottam utoljara pubgm-el telefonon. Gepen,emuval nyomom mostansag mert a nokiam nem birja a liteot sem. Gepen egesz jo fps-em van. De ezt ugy ertsd inkabb,hogy nem mindig adja be elsore a gazolast.
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
T. I.
senior tag
Szólóban a k.o.=elhullás, ezért írtam a fenti hsz.-t.
Tapasztalatom szerint a gázolás más módban csak szimpla k.o., utána még le kell dolgoznod 100HP-t, amihez egyszerűbb (és humánusabb) megoldás, ha kiszállsz, és megkínálod az ombrét gazdagon valamilyen kaliberrel.De ha gyenge a telód, és mondjuk laggol, akkor autóval eltrafálni bármit (fán és kövön kívül), nehéz dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Miért van az,hogy járművel 2-3x is át kell hajtsak a knockolt enemy-n,hogy beadja a kill-t? Ennyire bugos lenne még ez a rész?
Én ilyet még nem tapasztaltam. Még a nem knockosok is egyből halnak. (igaz én lite verzión játszogatok)A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Zaja2
senior tag
Szerintem az RPG tök fölösleges lesz a játékban. Legalább is szerintem,mivel úgy vettem észre az elmúlt 40 szintem alatt,hogy sokan inkább a fedezékbe bújnak ,ha járművet hallanak közeledni,és éppen gyalogosan vannak. Én is ezt teszem. Nem nagyon szoktam járművesekkel konfrontálódni. Ha túlélik,akkor úgy is össze futunk az utolsó körben,és ott már ők is gyalogosan lesznek.
Más:
Miért van az,hogy járművel 2-3x is át kell hajtsak a knockolt enemy-n,hogy beadja a kill-t? Ennyire bugos lenne még ez a rész?Újabb más:
Miért van az,hogy elbújok fedezékbe a kamion leesett billencsébe (most nem találok róla képet,de gondolom tudjátok melyik az!?),és simán átlő rajta az enemy. Bug? Ez is?! -.-
És még végszóként azt szeretném kérdezni,hogy ki játszik emulátorral?
Sajna a mobilom nem elég edzett hozzá,hogy azon tudjak normálisan játszani,de a gépemen jól fut.Aki szeretne játszani velem ,vegyen fel barátnak: KisZajaHUN a nevem!
-
Blackmirror
őstag
Nem írtam, hogy zavar. Eddig az enemyk is "kukkolhattak" hát most a barátok is, nagy dolog mondhatom.
Olyan újításra lennék kíváncsi inkább ami számomra is hasznos.
A törlöm a barátlistát dolog után pedig van sok smiley.Engem nem nagyon érdekel hogy és mint játszanak a barátaim, mert tudom. Ha együtt játszunk úgyis ott vagyok a meccsben én is, ezt a lehetőséget nem fogom kihasználni.T.I.: a zombi módra amúgy valóban ráfért a frissités. Elég volt egy oszlop alacsony betontalapzatára felugrani és onnan lőni zombiékat mert sajnos nem tudnak felmászni vagy ártani neked.
Plusz a futkározás a szabad ég alatt ugye.Menyasszony: köszi, megnézem
iPhone X@R, iPad Pro
-
_CICAFIU_
aktív tag
Ha minden igaz ezek lesznek majd
Huawei P30
-
T. I.
senior tag
válasz Blackmirror #1063 üzenetére
"Vmi értelmes újítás esetleg?" → Eddig csak annyi infó jött ki, hogy a zombi mód változik, bővül (ami ugye nem érint, merthogy fujjj ), illetve a scope célzójának színét is lehet majd változtatni. Utóbbi asszem felér egy milestone updattel. Ennyi. De majd menyasszony tolja a többi infót, ő szokott a legjólértesültebb lenni.
-
ben11
őstag
Miért zavar, hogy néz valaki?
-
T. I.
senior tag
De szigorúnak teccik lenni
kinéz itt még a végén a személyiségi jogok megsértése miatti peresítés is.
Ismerek egy jó ügyvédet... -
T. I.
senior tag
0.12.0 update incoming:
"Be able to spectate the matches that your friends, crew or clan members are currently in."
Indulhat a kukkoló show. Popcorn + üdcsi bekészít.
-
_CICAFIU_
aktív tag
Anti aliasing-ot kapcsoljátok be ha nincs. Nem lesz "recés" a grafika és sokkal könnyebb észrevenni az ellent.
Huawei P30
-
ben11
őstag
Én a legvacakabb grafikán játszom, de így simán kiszúrható egy-egy sniper. Pláne hogy bzonyos távon kívül csomó tereptárgy nem rendelerődig. Kvázi csalás,de csomószor van h nagy távolban ott egy ellen, az embert látom, az épületet amiben van csak akkor ha zoom-mal elnézek arra.
[ Szerkesztve ]
-
goldenfish7
tag
Tetőre érkezem meg ernyővel és azért általában minden helyiségen van ablak és sokszor még a lizénákra, párkányokra is kilépek...lootot meg nem csak épületekben lehet találni. Na jó tényleg biztos nagy future lesz a kis érzékelős robbantó.
Egyébként tényleg jó a játék csak már várom, hogy magasabb grafikai beállításokkal is tudjam futtatni, mert sokszor még az orromig sem látok el...azt meg hogy honnan lőhet egy mesterlövész végképp nem.[ Szerkesztve ]
-
T. I.
senior tag
válasz goldenfish7 #1055 üzenetére
Grat hozzá, Paukembör! 😉
Az épületen belüli helyiségek között meg nem is mozogsz, ugye, és gondolom, egy teraszra vagy erkélyre sem mész ki?[ Szerkesztve ]
-
T. I.
senior tag
válasz _CICAFIU_ #1053 üzenetére
Solo módban nem fenyeget téged az a veszély, hogy egy felfegyverzett squaddal megtömött dzsip jönne szembe. 😉
Már "várom", hogy jöjjön az akna(telepítés) lehetősége is, meg a mozgásra robbanó, lézerérzékezős C4 az ajtófélfán. Több helyen ezt láttam a wishlist tetején, az rpg mellett.
-
T. I.
senior tag
válasz Blackmirror #1049 üzenetére
Igazán nem akartam szétoffolni a topikot.
Ugyanakkor minden tapasztalatnak örülök, ha megosztod/megosztjátok. 😉 -
Blackmirror
őstag
Kíváncsivá tettetek, én nem BTn játszom ( azért is vettem mondjuk s9et iphone után mert hiányzott Jack ), kipróbálom majd van két fajta BT fülesem.
iPhone X@R, iPad Pro
-
T. I.
senior tag
Köszi az infókat, de ezen aztán nem tudok kiigazodni. Annyira jutottam, hogy az aptx az egy qualcomm technológia. Annak a weblapján van enable products keresési lehetőség, de phones kategóriában aptX Low Latency-vel csak 1féle telóvan, valami jelly bean rendszerű noname. Sima aptx enabled között ott van az s9, de az s7, sőt, az s4 is. De már az aptx hd enabled között nincs is samsung. A soundmagic pedig még a brand-ek között sincs. Így nem könnyű bármit is választani.
-
-NoVa-
addikt
aptX Low Latency kell, telefon és füles oldalon is. Nem tudja mind, és nem tüntetik fel külön. Csak hogy egyszerű legyen :)
Én Soundmagic E10BT-t használok, S9-cel jó. S7-tel nem volt jó ugyanezzel a fülessel, call módba tette, mono 64kbites hangra kapcsolva csorbul a játékélmény :)
[ Szerkesztve ]
-
-
T. I.
senior tag
Játszik valaki bluetooth-os fejhallhatóval? Tegnap próbáltam,és azt vettem észre,hogy a hang csúszik pár tizedmásodpercet. Irtó zavaró. Nem tudom,hogy ez a technológiából adódó általános jelenség, vagy csak a Genius ilyen zseniális.
-
Blackmirror
őstag
Ace után plat 3 new season
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
_CICAFIU_
aktív tag
Most olvastam hogy a köv frissítésben jön a g36c de csak vikendire és változó időjárás miramar-ra és erangel-re. Meg ezt nem tudom hova tenni, aki jó angolos lefordíthatná: "the new update will bring Prime and Prime Plus membership system, which are expected for a long time." A teljes cikk
[ Szerkesztve ]
Huawei P30
-
-
Helló,
A lite edition-t nyomja vki? Nem vagyok nagy gamer, de szivesen játszanék vmi normális sqaddal.
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
dionaea
őstag
túl sok volt a játék mentes napok száma. 😁
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már ilyen hibával?
Korábban letöröltem a Tencent Gaming Buddy-t.
Tegnap letöltöttem, telepítettem újra és ezt a hibát dobja amikor indítanám a PUBG mobile-t...
" download failed because the resources could not be found "
Mi lehet a hiba? Ez úgy történt, hogy hétfőn még jó volt, tudtam játszani, pénteken már szívás és semmi... azóta küzdök
Előre is köszönöm a segítséget!
-
T. I.
senior tag
válasz Dr. Romano #1024 üzenetére
Megtisztelnél, ha csatlakoznál a CiGaReTTeBreak klánhoz.
Kéne egy kis erősítés. 😉 -
Blackmirror
őstag
válasz Dr. Romano #1017 üzenetére
Sztem kurva jó vagy, de gyakorolj még egy kicsit, hogy szintet lépj, akkor több lesz az élő játékos.
Ezt fogd fel bemelegítésnek.iPhone X@R, iPad Pro
-
T. I.
senior tag
válasz Dr. Romano #1022 üzenetére
Ne viccelj, már annyira csúcs vagy, hogy meg is írhatnád azt a topik összefoglalót. 😄
-
_CICAFIU_
aktív tag
Ha a profilotoknál ráböktök a saját képetekre akkor kiteszi nagyban nektek? Nekem kissebben mint kéne.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30
-
T. I.
senior tag
válasz Dr. Romano #1017 üzenetére
Nyugi, te vagy űberjó.
De ahhoz,hogy még jobb legyél,olvass vissza 24 hsz-t. -
Dr. Romano
veterán
Nemrég feltettem a telómra, de kissé túl könnyűnek találom a játékot. Na most vagy én vagyok überjó vagy a többiek ennyire bénák (mindkettőt kétlem).
Szóval miért van az hogy majdnem mindenki bot a játékban. Jelenleg level 6 vagyok. El kell érni valami szintet hogy játszhassak élő emberekkel is vagy másik mapot kell választani a default helyett?Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
KisApám
addikt
Küldetés:
szálljak le Pichinki-ben bármilyen épület tetején.
Már 4x leszálltam, de csak 2-őt számolt... ebben is hulladék a játék?̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
_CICAFIU_
aktív tag
Eddig a google fiókommal jelentkeztem be a játékba de meg szeretném változtatni inkább a facebook fiókomra. Ez megoldható valahogy hogy minden eddig elért dolgom megmaradjon?
Huawei P30
-
Slier
tag
-
Slier
tag
Azt meg tudná mondani valaki. hogy Conqueror szint eléréséhez mennyi pontot kell összeszedni ebben a szezonban EU szerveren?
Life is a game, go 4 it.
-
Csokishurka
őstag
Oksi, akkor majd belépek de inkább csak este játszok ágyból
Nap közben PC-n próbálom csiszolgatni PUBG skillemet
Szoktatok közben dumálni is vagy hogy szokott menni?
Egy két kérdés ami még nem tiszta:
- FPS módban játszom (ez van megszokva PC miatt), ha belelépek a sensi beállításokba van annyi fajta lehetőség hogy nem igaz. Melyikkel tudom állítani az ironsight, red dot, 2x 4x stb sensiket? Mert van camera és ads sensi is.
- ti milyen gomb elhelyezést használtok, próbáltam minél kényelmesebben de még mindig lenne mit rajta csiszolni még."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
T. I.
senior tag
válasz Csokishurka #1007 üzenetére
Ha társaságra is vágysz, gyere a CiGaReTTeBreak klánba. Nincs belépési minimum liga-limit, van nálunk bronz ligástól kezdve gamer, szóval full open a tagság.
Ja, és változatos időközökben vagyunk fenn, esélyes, h összefutsz valamelyik klántaggal egy teamwork erejéig. Ha épp a kedves, egyetlen Ace rangú co-leader úrhölggyel, akkor jó eséllyel szerzel értékes tapasztalatot a harctéri know-how terén. ;-)
De egy-egy quick match-re napközben is rendszeresen be szoktam/szoktunk ugrani Erangelre. Úgyhogy várunk szeretettel. -
Csokishurka
őstag
válasz Blackmirror #1006 üzenetére
Igen már két meccsen éreztem, hogy nehezebb Nem is lett csak 3 killem és kiestem 12.-nek
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Blackmirror
őstag
válasz Csokishurka #993 üzenetére
15 kill és csirke, hát de jó lenne
Nagyon rég játszottam olyat.
Amúgy egyre nehezebb lesz, ha nem unsz rá közben a botokra.iPhone X@R, iPad Pro
-
-NoVa-
addikt
válasz _CICAFIU_ #1004 üzenetére
Ezért is mondom, ha találsz egyet, félre kell tenni mindent, és kiélvezni, nem sűrűn jön szembe
Kicsit Ingram M10 pótlék, amikor egy icipici eszközzel adott irányban nagyon sok fémmel kifejezed a nemtetszésed, de azért nem akarsz nagy zajt csapni. Majdnem mint egy Vector, csak nem foglal fő weapon slotot.
-
Csokishurka
őstag
Okés köszi, kényelmetlen is meg "cheat"nek számít akkor hanyagolom
Még azt kell majd kitapasztalnom hogy milyen sensi beállítások a jók, mert elsőre nagyon gyors volt, azóta vettem lentebb de még mindig az.
A másik pedig hogy melyik felosztás a kényelmes, alapból kínál 3 lehetőséget, ti melyiket használjátok?"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
T. I.
senior tag
"John Wicket játszani" :-)
ezt milyen ligában gondoltad?
ez a stuki max az arcade - pistols pályán lehet menő, de még ott sem, akkora recoil-ja van, rendesen félreveri a tücsöklőszert.
Más körömények között nincs ember,akinél egyáltalán bármilyen pisztoly is lenne. Minek is, ha lehet helyette pl. UZI nálad. Ezt úgy mondom,hogy már több mint 1év tapasztalat van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- BestBuy topik
- Rufus
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest